Paklenko 666 Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Nisam video temu o njima pa sam otvorio temu o mom najomiljenijem bendu. Quote
The Eagle Nature Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Tako i trba .Heartwork jedan od najboljih albuma koje sam cuo u zivotu,mislim i necroticism je o.k. Quote
Natasha! Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 I ja se slažem da je Heartwork njihov najbolji album. a: Quote
Kostur Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 VOlim sve albume osim "Reek Of Purtification" Doduse "Swansong" nisam cuo...ali sam cuo da je "po zvuku" slivan "Heartwork"-u koji je ubedljivo najbolji album a: Quote
Grobodan Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Ja ipak najvise volim njihovu Reek/Symphonies Grind fazu,ali i ovo starije je OK. Quote
Anоnymous Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Necroticism je najbolji album koji sam ikad cuo. Doduse ako hoces malo melodicniji, tehnicki death metal onda su Heartwork i Swansong najbolji albumi i tu nema raspravljanja. Ne znam zasto vecina ljudi govori da je najbolji DM gitarista Chuck ili Trey ili ne znam ko jos kad sam njih sa lakocom skinuo dok Bill Steer-a nikako ne mogu prilicno su mu za*ebane solaze. Quote
Anоnymous Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Inace sta je bio sa njima? Cuo sam da su Walker, Owen I Regadas bili osnovali neki rock band po imenu Blackstar ali se ubrzo raspao dok je Steer otisao u Australiju i tamo ima (imao) neki rock/blues band Firebird. Takodje daje casove sviranja (gitare naravno). Hocu u Australiju!!! Quote
Paklenko 666 Posted February 13, 2004 Author Report Posted February 13, 2004 Neko spomenu da ne voli Reek of putrefaction. OK. Samo uzgred onako taj album je ipak seme odakle je iznikao grind... poštovanje se ipak mora imati to stoji. Quote
doomed Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Heartwork i Swansong su vrh albumi. Njihova ranija faza mi se ne svidja ali kao sto neko rece treba je postovati. Inace obozavam pjesmu Rock the vote! Ludilo! Quote
master_of_disharmony Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Aaaaaa, ROCK THE VOTE!!! Believe the lie The line that you toe You'll do just fine If you just do as you're told You believe the lie....... Is this really rock'n'roll? Or a form of state control? Al stvarno je ludilo!!!!!!!! a: Quote
Anоnymous Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ta pesma moze da se odnosi na vecinu zemalja na ovoj j*benoj planeti. Pa i na nasu. Quote
Guest gore-m-milica Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 superrrrrrrrr death metal.... heartwork am cula fina je ona pesma "arbeit macht fleisch" ...."rad pravi meso".... mmm odakle su oni ustvari?? rekla bi da nemzi imaju jedino underground stvari..koje su dobre..tako da mislim ausrija... Quote
Anоnymous Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Velika Britanija, Engleska da budem precizniji. Quote
Guest gore-m-milica Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 ohhh...a sto stvlju nemacki tekstovi=??? Quote
Anоnymous Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Glaub mir nur der Titel ist auf Deutsch. Quote
Guest gore-m-milica Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 ahsoooooooo no endlich geht ma a licht auf...deswegn hob i also kan deutsch ghört danke ) Quote
master_of_disharmony Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Prevedite mi, PORFAVOR (ne znam kako se pise) Quote
Anоnymous Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ach htedoh da napisem molim lepo ali sam se setio da nemam umlaut. Bitte schoen. Quote
master_of_disharmony Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 oce li mi neko prevesti? :? Quote
Paklenko 666 Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Bilo bi stvarno lepo da to prevedete jer me mrzi da se cimam sa rečnikom. Quote
master_of_disharmony Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Pa kazem ja, al me niko ne slusa... :roll: Quote
IGOR_DEATH Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 mislim da je bolji album WAKE UP AND SMELL THE... zadnje tri pesme su u grind fazonu Quote
Anоnymous Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Wake up and smell the...CARCASS je kompilacija a ne album. Quote
Recommended Posts