Angelystor Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 raniji AE je bio death...sada su neki thrash...valjda.. Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 raniji AE je bio death...sada su neki thrash...valjda.. da,samo je vokal death,i ako mogu da primetim,mnogo su bolji sada sa angelom nego pre sa onim likom Quote
Angelystor Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Sa Angelom mi najvishe lezi "Wages Of Sin"..ima dosta Gothenburg duha..i svidja mi se album...ali sveukupno radovi sa Johanom su mi mnogo bolji! p.s. Shit je i shto Christopher vishe nije u bendu.. Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Sa Angelom mi najvishe lezi "Wages Of Sin"..ima dosta Gothenburg duha..i svidja mi se album...ali sveukupno radovi sa Johanom su mi mnogo bolji! p.s. Shit je i shto Christopher vishe nije u bendu.. mozda muzicki ali vokal tog momka je bio shit,kao da su bili jos demo bend,muzicki-bombona.Nego,kako to nije u bendu?sto je otisao?> Quote
Angelystor Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Otishao letos nakon zavrshetka snimanja Dumsdej Mashine, valjda zbog shkolovanja, ak' se dobro secam...Gus G je svirao celu turneju, ali ne znam da li ce i u studiju da radi sa njima... Quote
Angelystor Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Pa dobro..ipak prichamo o Amotima...nismo mnogo otishli... Quote
Џрк Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Otishao letos nakon zavrshetka snimanja Dumsdej Mashine, valjda zbog shkolovanja, ak' se dobro secam...Gus G je svirao celu turneju, ali ne znam da li ce i u studiju da radi sa njima... uh taj lik jebe keve.Poslusaj Dream Evil,Firewind.Covek ubija.Mislim da je bolji od Chrisa Quote
Angelystor Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 (edited) Da, vrlo dobro sam upoznat sa Gusovim radovima E sad, ko je bolji..nisam struchan da odredjujem...Gusu bolje ide pisanje heavy power pesama nego death/thrash Edited November 20, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Sisus Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Alo, ljudi! Tema o Carcass-u, a vi se raspravljate celu stranu oko Arch Enemy-ja. Quote
Mixaylo Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Licno ja vise volim Carcass od A.Enemy-a.E al ima neko zainterosovan da svira obrade od Carcassa? Quote
Anоnymous Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Licno ja vise volim Carcass od A.Enemy-a.E al ima neko zainterosovan da svira obrade od Carcassa? Ja!! Ali posto nisam neki gitarista ne znam kako bi to zvucalo...u stvari znam, ali bolje da ne znam. Quote
Џрк Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 ja bi volo.ali nemas bubnjara za to ovde Quote
bloodchild Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ko moze da peva kao Jeff Walker? NIKO! Quote
MEDIEVAL Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 heartwork je mnogo jak album... Quote
Anоnymous Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Poseduje li ko prvi Carcass demo album The Mythical? I na koji nacin to moze da se nabavi (ako uopste)? Quote
Angelystor Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 http://www.fracturedtransmitter.com/media/..._On_My_mind.mp3 Jeff Walkerova pesma sa solo albuma koji izlazi uskoro... Choveche..kako je ovo lose Quote
AGGRESSOR55 Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 On je najavio da ce da izda album sa Blues obradama cini mi se Quote
Angelystor Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 PA jest..to je pesma sa tog albuma...al nije ceo album sa obradama. Quote
HELLNATION Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 samo Reek of putrefaction, Flesh Ripping Sonic Tortmen, Foeticide (Live '88) i split sa Cathedral '92, to mozhe. Quote
quiet Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 danas preslushah heartwork najjache stvari sa njega su mi carnal forge, this mortal coil, i naravno heartwork ...arbeit macht fleisch, takodje Quote
Josif Visarionovič Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 [13:57:02] Blashyrkh : ko ne ceni immortal on je debil to je isto kao da si bleker a ne cenish mayhem burzum darkthrone Ovo sve govori.heartwork je jedan od najboljih metal albuma na svetu Quote
Josif Visarionovič Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 [13:57:02] Blashyrkh : ko ne ceni immortal on je debil to je isto kao da si bleker a ne cenish mayhem burzum darkthrone Ovo sve govori.heartwork je jedan od najboljih metal albuma na svetu Quote
Anоnymous Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Heh, ne mogu da izdvojim jedan Carcass album kao najbolji. Ali kada bih mogao, onda bi to bio Necroticism. Neverovatno mracna atmosfera prostire se kroz celi album, doslovno se osecas kao da se nalazis u mrtvacnici. Quote
Recommended Posts