Jump to content

Carcass

Paklenko 666

Recommended Posts

Na osnovu stare slave, sta mislis koliko bi Morbid Angel kostao danas da se raspao posle Domination-a kada je otisao Dave i da se vrate 10.god kasnije ?!

Pa vidi samo Emperor ili Immortal , dobili su oko 100.000e za nastupe na wakenu ...

A sta mislis dal su kostali toliko i pre nego sto su se raspali?! :)

PS> Kazem da trebamo da skinemo kapu svim d.m bendovima koji su nastavili da sviraju posle 95.god !

Edited by Frubi666

Guest Brainsaladsandar Guuuz

ja skidam kapu svima koji su prošli kroz taj teški period, neki od njih su u to vreme krenuli u neke čudne vode, ali su bar svirali (kreator), neki su bogovi jer su i kad je bilo najgore svirali prave stvari (sodom), a ovi halavi povratnici - no comment

p.s. to su neki bregovići

al ga odvali... nebulozno je porediti bregovica koji svira kurci za milione evra, a pritom je uvek bio goli kurac i seljacina u svakom smislu sa carcass-om, koji svira za mnogo manje para, a muziku su zaduzili mnogo vise. usput ovo nije prvi reunion nekog metal benda, bilo ih je zilion, i svi su uzeli pare, ne znam sto bi se nesto razlikovalo. danas ima slucajeva i da aktuelnu bendovi pauziraju da bi ih se publika uzelela, pa samim tim i vise kostali... biznis, jebes ga.

Guest Brainsaladsandar Guuuz

ni ja ih ne krivim - voleo bih da ih vidim, al da ne moram baš na wacken da furam, mada vidim da se obećava neka bela šengenska, so why the fuck not???

a možda kad odrade te velike certe bude i neka normalna (pa i jeftinija) turneja

ni ja ih ne krivim - voleo bih da ih vidim, al da ne moram baš na wacken da furam, mada vidim da se obećava neka bela šengenska, so why the fuck not???

a možda kad odrade te velike certe bude i neka normalna (pa i jeftinija) turneja

Evo sad gledah cijene:

3 dana u hotelu sa prevozom tamo ovamo i kampovanjem n' yadda yadda 305 shekela. + rachunaj put do tamo i nazad ovamo...

Pa ono... shta reci... izvodljivo..

Do tad cje da pomru.

Bojim se i ja da od toga nema nista + bubnjar ima neku tumorcinu, ako se ne varam ...

Ma i ako dodju, taj "reunion" moze da bude samo neki tribute koji bi eventualno ARCH ENEMY odradio CARCASS-u... :no:

A i fakat je frubi u pravu - bilo bi bar duplo ljudi manje nego na Morbidima...

Necu da budem pesimisticna...

Videcemo ;)

• 4 weeks later...
  • 3 months later...