Lunar Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 pa Carcass i ne dolazi u Beograd XD da da ..... valjda je svako shvatio sta sam htio reci. Ali sve jendo jos vishe bi se smejao da je neko rekao Smederevo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 verovatno cu da idem samo na carcass tj. icu samo na zadnji dan...sigurno najjaci bend ove godine na castle-u..samo kad zamislim kad oprze Corporal Jigsore Quandary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 A pesma se zapravo zove CorporEal Jigsore Quandary, samo je tupavi Earache već 17 godina pogrešno speluje na albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Raspored bendova na Castle Festivalu, bez satnica: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 tesko da mogu da spremim lovu za ovako kratko za metal camp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 postoje jeftinije stvari od metal campa... http://brutalassault.edgedesign.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 video sam to 45 evra tri dana, zanimljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Sada je kasno da se planira put u inostranstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 brutal assault je polovinom avgusta, mozda je kasno za mc, on je uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Sada je kasno da se planira put u inostranstvo... ma di je kasno,polovina avgusta,tri puta moze da se organizuje put do tada...plus pivo 90 centi na festival area,u trgovini dzabe doslovno:D..bendovi sjajni nastupaju,Carcass za pocetak pa nadalje a sto je najvaznije,13.i put se organizuje festival i tu nema zajeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Vidim 45 evra karta za sva tri dana. JEl moguce nekako da se organizuje prevoz ili dal se odprilike zna kolko bi prevoz bio do Cheshke? Ili kako vec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) kad bi se neko potrudio,racunam da pokraj nasih propalih festivala ne bi bio problem okupiti jedan autobus ljudi koji su ipak zeljni dobrih koncerata ove godine...a uopstalom,postoji i javni prevoz (ne znam koliko bi izaslo)kao i manja prevozna sredstva tipa auto,kombi i slicno:) sve se moze uz malo dobre volje... Edited June 4, 2008 by Personal Demon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 tesko da bi se bus skupio, al kombi sasvim dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Kolko ljudi bi trebalo da se popuni jedan autobus? 40? 50?? Jedini problem je sto to traje tri dana. Taj autobus ili bi morao da nas ceka ili da dodje opet iz BG po nas u Cesku. Naravno trebalo bi da se posete sve moguce agencije koje bi zelele saradnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 mnogo treba ljudi za bus, nema sanse. treba kontaktirati ove sto rade organizovan prevoz na koncerte, ako ima ljudi njima nije problem da idu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Postoji i mini bus od 30-ak sedista,agencije koje rade organizovane prevoze,u trosak uracunaju verovatno smestaj vozaca odredjeni period koliko traje poseta...ustvari sad nagadjam i ja ali to mi je nekako najrealnije,mislim da se ne isplati nista drugo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ja sam za sve moguce komperzacije. Jer ako sad nevidimo Carcass, kad cemo? Jos nekako kad bi i ATG usao u igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jeste,za carcass je zadnji voz,a do avgusta moze da bude jos spekulacija i promena oko brutal assaulta,na plakatu kao sto vidite pise da nastupa 70 bendova na 2 stage-a,prosle godine je bio jaci repertoar sa puno vecih bendova,moguce da bude jos poneko potvrdi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Dajte ljudi ajde stvarno, evo i ja sam za, samo kad bi neko mogao da izracuna okvirne troskove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ja bi isao, ako ne odem na taj jedan dan na metal campu, moze brutal assault. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Postoji ekipica u Novom Sadu koja se bavi organizovanim prevozom na metal koncerte,okvira Budimpesta,Ljubljana i slicno...jebemu sunce zaboravio sam kako se zove glavni lik..pitacu kolegu koji je dosta dobar s njim..mozda njih kontaktirati da se vidi jesu li raspolozeni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98531 valjda ce i set lista za koji sat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 CARCASS @ SWEDEN ROCK 2008 SETLIST: INTRO TAPE INPROPAGATION BURIED DREAMS INTRO TAPE CORPORAL JIGSORE CARNAL FORGE INTRO TAPE INCARNATE SOLVENT ABUSE NO LOVE LOST EDGE OF DARKNESS THIS MORTAL COIL EMBODIMENT INTRO TAPE REEK OF PUTREFACTION KEEP ON ROTTING GENITAL GRINDER ROTTEN TO THE GORE DEATH CERTIFICATE INTRO TAPE EXHUME TO CONSUME RUPTURED (INTRO) HEARTWORK CARNEOUS (OUTRO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts