Jump to content

Recommended Posts

Posted

dobar je album, lepo teče, sve je na mestu, al nisam primetio momente za koje bih mogao da se uhvatim i da ih pamtim

poslusaj ponovo :D

Posted

не знам чему су радили овај ремастер, Хартворк сам по себи већ има савршену продукцију

nadam se da je malo dignut bejz,to mi smeta i na zadnjem,generalno swansong je jedini uradjen da valja,jebiga kolin zna znanje.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

По чему ли су ти Јапанери бољи од нас Европљана па њихова издања увек имају неке бонусе и перверзије?? То ми никад неће бити јасно.

Posted

По чему ли су ти Јапанери бољи од нас Европљана па њихова издања увек имају неке бонусе и перверзије?? То ми никад неће бити јасно.

Ne znam tačno zašto (mislim zbog nekih poreza), ali japanska izdanja albuma su skuplja od uvoznih, pa su bonus pesme motivacija za kupovinu.

• Upvote 1
Posted

Za sve metal bendove, narocito ekstremnije, na Japan otpada bar trecina/cetvrtina ukupnog tiraza koji se proda u celom svetu. Pored kupovine diskova, japanska publika je najrevnosnija u kontekstu posete koncertima, kod njih je sve uvek rasprodato, nema polupraznih sala kao kod nas. Secam se da su mi momci iz Dew Scented-a pre nekih 7-8 godina, kad su se tek probijali, rekli da se, kad odu u Japan, osecaju kao holivudske zvezde - fanovi im cuce ispred hotela po celu noc, na koncertima je dok traju pesme masakr, a u pauzama izmedju pesama svi cute i cekaju u nekoj svecanoj atmosferi da pevac prozbori koju, kao da im otkriva sta je smisao zivota.

• Upvote 1
Posted

in flames bi bio DT za siromasne da nisu skontali japan,pola bendova je karijere napravilo zahvaljujuci samo i iskljucivo japanu,jedini bend za koji ja znam da je primarno sve prodavao u amerigi je Godflesh,ostalima,cak i najvecima,je prvo japan pa svi ostali.

da,jebeni tornado je prodavao diskove tamo,da ne pricam za ozbiljnije bendove.

• Upvote 1
  • Downvote 1