Grobodan Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Earache Records will be issuing a "best of" collection from legendary U.K. grindcore band CARCASS on May 17. Titled "Choice Cuts", the compilation contains over 20 tracks, including two full Peel Sessions broadcast back in 1989 and 1990. It also features a comprehensive booklet including an in-depth interview with drummer Ken Owen. "Choice Cuts" (view cover here http://www.earache.com/images/cd_covers/mosh220.jpg track listing: 01. Genital Grinder 02. Maggot Colony 03. Exhume to Consume 04. Swarming Vulgar Mass of Infected Virulency 05. Tools of The Trade 06. Corporeal Jigsore Quandary 07. Incarnate Solvent Abuse 08. Buried Dreams 09. No Love Lost 10. Heartwork 11. Keep on Rotting in The Free World 12. R**k the Vote 13. This Is Your Life 14. Crepitating Bowel Erosion (Peel Session, Jan. 2, 1989) 15. Slash Dementia (Peel Session, Jan. 2, 1989) 16. Cadaveric Incubator of Endoparasites (Peel Session, Jan. 2, 1989) 17. Reek of Putrefaction (Peel Session, Jan. 2, 1989) 18. Empathological Necrotism (Peel Session, Dec. 16, 1990) 19. Foeticide (Peel Session, Dec. 16, 1990) 20. Fermenting Innards (Peel Session, Dec. 16, 1990) 21. Exhume to Consume (Peel Session, Dec. 16, 1990) Eto.Jos kad bi se Carcass ponovo okupili... Quote
BLACK JESUS Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Posto ih ne slusam previse,i neznam puno o njima , hoce li mi neko reci zasto su se raspali? Quote
kasapin Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Carcass - This Mortal Coil - e to je pesma do jaja bend, inace ja sam cuo nesto o tome da su oni svi doktori osim bubnjara valjda... Quote
WS Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Carcass - This Mortal Coil - e to je pesma do jaja bend, inace ja sam cuo nesto o tome da su oni svi doktori osim bubnjara valjda... Samo jedan je (bio) student medicine... Quote
Mr.Torture Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ne bi me cudilo i da su svi - pogledajte samo vecinu tekstova. Quote
solicitor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ja sam nesto nacuo da su svi bili medicinari. Gomila latinskih fraza i izraza...dozivljaji sa obdukcija, opisi raznoraznih nesreca sa puno krvi and stuff Quote
Anоnymous Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Ja mislim da je Jeff (basista) bio patolog. Inace sada radi kao racunovodja(!). Dok je Bill (najbolji gitarista svih vremena) sada u blues/rock sastavu Firebird. Ken (bubnjar) se oporavlja od tumora na mozgu (zvuci poznato, zar ne?) i sprema se da ponovo pocne sa muzikom. Mike je kao sto znate u Arch Enemy-ju. Ne znam sta bi od Carl Regadas-a. Quote
Anоnymous Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Posto ih ne slusam previse,i neznam puno o njima , hoce li mi neko reci zasto su se raspali? Pa raspali su se jer su prekrsili ugovor koji s potpisali sa izdavackom kucom Columbia (cunts). A prekrsili su ga jer je pomenuta izdavacka kuca trazila od njih da budu vise mainstream. posle su se vratili u Earache i uspeli da snime (jedva) Swansong i jedan spot (Keep On Rotting..). Quote
Alchemy Rose Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Samo jedna rec HEARTWORK---jedan od najboljih albumas koje sam ikada cula ! Quote
Zhad Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Stari dobri i jezivi carcass sta reci tate ))) uvek ih volim na svom meniu )) Kolko znam ili koliko se secam i meni se cini da je jedan od njih po profesiji Patolog tako da nije iznenadjenje zasto je tematika njihovih pesama kakva jeste ) pozdrav Soli Quote
MURDER Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Bas steta sto su se raspali.Imao sam veliku zelju da ih gledam uzivo.Sto se tice albuma najbolji je NECROTICISM. Quote
WS Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Ja bih to ovako poredjao: 1. Necroticism 2. Swansong 3. Symphonies Of Sickness 4. Heartwork 5. Reek Of Putrefaction Quote
TurboBoy Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Carcass jedini bend od svog grinda cora koji mogu da slusam. Inace sam thrasher ali ovaj bend me nije ostavio ravnodusnim. Heartwork pa donekle i Nercoticsm su dva najbolja albuma koje sam od ovog pravca cuo. Svako ima svoj ukus sto se njih tice ali svi koji su ga slusali moraju priznati da je ovo svemirski bend, steta je samo da su se u vrhuncu slave raspali. Quote
Kai Hansen Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ja bih to ovako poredjao: 1. Necroticism 2. Swansong 3. Symphonies Of Sickness 4. Heartwork 5. Reek Of Putrefaction Samo bih zamenio 2 i 4 Quote
WS Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Carcass jedini bend od svog grinda cora koji mogu da slusam. Inace sam thrasher ali ovaj bend me nije ostavio ravnodusnim. Heartwork pa donekle i Nercoticsm su dva najbolja albuma koje sam od ovog pravca cuo. Svako ima svoj ukus sto se njih tice ali svi koji su ga slusali moraju priznati da je ovo svemirski bend, steta je samo da su se u vrhuncu slave raspali. Nije steta, nego je dobro sto nisu stigli da ujebu. Strepim od svih ovih najava comeback-a. Kai, danas kada sam slusao Heartwork poceo sa da razmisljam u tom pravcu, ali Swansong je jako, jako drag album. Nek bude ovako: Necro, Swan, Heart, Sympho, Reek. Quote
Kai Hansen Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Ma meni je prvi Carcass-ov alum koji sam slusao upravo "Heartwork", a nekom ironijom..."Swansong" je zadnji koji sam slusao...tako da... Ali zato nista ne nadjebava Necro Quote
WS Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 http://carcass.goddamnbastard.org/index.html Najbolji Carcass sajt koji sam video. Proverite Carcass screenplay. Quote
TurboBoy Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Nije steta, nego je dobro sto nisu stigli da ujebu. Strepim od svih ovih najava comeback-a. Sto se plasis comeback-a? Ja bih voleo da cujem perfektne gitare ovog benda makar i na prosecnom njihovom izdanju jer sam tek ogladneo za njima. http://carcass.goddamnbastard.org/index.html Najbolji Carcass sajt koji sam video. Proverite Carcass screenplay. Stvarno dobar sajt koji odavno nisam posecivao. Screenplay je odlican!!!! Quote
Baal Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Bre najjachi je Heartwork! Ovako bih ja to poredjao: 1.HeartWork 2.HeartWork 3.HeartWork 4.HeartWork !!!!!!!!!!!!! Quote
TurboBoy Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Polako polako!!!!! Ima i drugih albuma od ovog benda koji zasluzuju paznju. Inace i ja mislim da je Heartwork neprikosnoven album ali sta je tu je. Quote
Baal Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Ma bre HeartWork je jedan od najboljih albuma ikada u metalu! Quote
Anоnymous Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Imate na www.earache.com sve spotove od Carcass-a (doduse za Real Player po 15 mb). Imate i za jos neke bendove - Morbid Angel, The Berzerker, Deicide etc. Quote
Vintersorg Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 skoro sam na nekom DC++ habu video Carcass - Choice Cuts(2004) i pomislio dal su ovi poceli sa radom? dal su ovi izdali novi album? kad ono samo neka best of compilacija Quote
Recommended Posts