Berliner Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Nisu stigli da navezbaju pa da, sigurno i jeste to Quote
Demon Seed Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 A nisu morali da navezbaju da bi ga snimili? Quote
Berliner Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 naravno da nisu. nakucali su deonice, kratkorocno nastrebali na licu mesta snimili svako svoje i smiksali bez pravih bendovskih rihrsala za nastupe, kao i 95% metal bendova. nista lose u tome, naravno. Quote
Live Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Šteta što Amot i Erlandson više nisu deo benda. Quote
PajatheTrut Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Одличан нови албум,одличан одличан предобар, врло чврсти,солидни рифови, хармоније у фулу. Најбоља пијесма : http://www.youtube.com/watch?v=hAmOzygOH3I 1 Quote
PajatheTrut Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 You wan't theTrut? You can't handle theTrut ! Kopirajt skalkrasher ( valjda) 1 1 Quote
Talvi Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 http://nocturnemagazine.net/intervjui/215/carcass-buenje-uspavanog-dzina Quote
chess Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 ''Da, a ja i dalje nisam popio svoju šolju čaja, sećas se? Idem ja da stavim lonče...'' 1 Quote
oʞɾoƃ Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Veoma interesantne informacije, naročito ovaj deo u kome se oseća da postoji animozitet između Amotta i njih. Inače moram da priznam da ovi intervjui koji su prevedeni od reči do reči deluju dosta amaterski. Quote
Berliner Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 super je intervju, ali prevod je brutalan: "Da, digitalno (snimanje) je dosadno. Trajalo je duže nego što je neophodno, iskreno. Što je kontradiktorno sa olakšavanjem koju tehnologija ima." (huh?) "Koja su tvoja očekivanja u pogledu podaje albuma, i da li imaš ikakva očekivanja uopšte? Koliko ti je prodaja bitna? Jeff: Pa važna je ego, zar ne? (smeh) Moja očekivanja...Ili će biti ekstremno razočaravajuće ili neverovatno." (ahem...rodovi) "Problem sa Amerikom je taj što je publika malo iznurena. Bio sam na toliko mnogo svirki, ne samo svirao ih, gde je publika nedostajala." (genitiv not so much? ovako moze ako je publika bukvalno nedostajala odnosno nije bilo ni zive duse, sto ne verujem da je nameravani smisao) ima jos ipsilon ovakvih stvari, svaka druga recenica otprilike. Quote
BLAGOJE Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 treba da zovnete lulu i bice vas za trojku 1 1 Quote
HeLLsarma Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Jebace ga i sveta trojica,da ga pokrstimo u Niksicu ! Quote
BLAGOJE Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 malo zdravog narodnog humora uvek dobro dodje Quote
Baron Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Jbt na kako malom bubnju ovaj dominira. 316l grade surgical steel mi je omiljena (jedna od mnogo). Quote
chess Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 ubija, lik je moje godiste i dere sa njima, svaka mu cast Quote
BLAGOJE Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 kad neko zna,ne treba mu pun kurac cinela i timpana.nije ni dilorov kit ista veci,pa medju najboljim bubnjarima u rokenrolu trenutno. Quote
Recommended Posts