WIZARD OF GORE Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 heavyjerk pao prvu godinu hahaha retardirani seljak Quote
Џрк Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Vazi... Ako hoces da znas zasto, muzika mi bila vaznija od skole, bend i te stvari... Quote
WIZARD OF GORE Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 ok verujem ti....a onda si Miskovicu popusio za 6icu i malo po malo ocistices prvu godinu Quote
Џрк Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Vazi...to sto msi ti blajvao ne znaci da su i drugi . I daj bre vise, necu da spamijem ovako, i mene ces da zarazis. Quote
darthmoog Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 nije mi nesto jasno Heartwork je izasao 1994 godine iako je snimljen u junu 1993,nakon izlaska albuma amott je izasao iz carcass-a.Ali zasto onda na the heartwork EP-u koji se pojavio 1993 nije spomenut Amott dok je na heartworku lp spomenut u credits-u. Quote
Anоnymous Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Možda previd. ^^ Ali ipak su ga pomenuli dole. Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Vrlo jednostavno - pomenut je kao jedan od kompozitora, ali u vreme izdavanja EP-a više nije bio u bendu... Baš su mi danas stigli mailorderom Necroticism i Heartwork, i podsetili me koliki je zapravo ovaj bend... Quote
darthmoog Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 ...ep je izasao 1993 godine a heartwork je izasao 1994...a on je napustio bend posle heartwork-a...taj deo mi nije jasan. Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Možda ovako... Oni su snimili album, pa je ovaj napustio bend, pa su oni dosnimili još neke pesme za EP, pa izdali prvo EP, a tek posle album, da nalože masu... Ili su možda izbacili EP bez njega pa im je on zapretio, pa su ga ipak kreditirali na albumu... A možda su ga jednostavno izjebali Quote
oʞɾoƃ Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Proverio sam i verovali ili ne, tačno je kao što sam rekao Quote
Anоnymous Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa koje je od tri mogućnosti koje si naveo? o.O Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ammot je zapalio odmah po kraju snimanja, EP je snimljen bez Ammota, pa je objavljen, a tek 6 meseci kasnije i album. Quote
М Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Svidja mi se album Heartwork, nekako mi je najlakse zapao za uvo. Svidja mi se No Love Lost pesma, kao i poslednje 2, Death Certificate i Doctrinal Expletives. Amott je baja na djitri. Uzdravlje Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ja sam očekivao nekako više od Heartworka kad sam ga dobio... I jeste me oduševio posle par slušanja, ali ipak mi je Necroticism vrhunac genijalnosti... Ali (možda to čudno zvuči), ipak mi se čini da je u njega potrebno uložiti više pažnje u toku slušanja... Quote
Anоnymous Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Necroticism ostaje neprevaziđen. Quote
Џрк Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Slazem se. Heartwork je malo previse cheesy u nekim momentima, ali odlican album( ne svidja mi se pevanje, lik kao da sapuce pa da je pojacan, nema one sirovosti i besa sa Necro-a). Quote
oʞɾoƃ Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Meni su vokali skroz dobri na Heartworku, ali previše je solaža, i mnogo su gej... To mi se jedino ne sviđa. Quote
oʞɾoƃ Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Pa recimo Buried Dreams. Pesma koja je čisto ubistvo je prilično izfegetisana solažama... Quote
Anоnymous Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Er. Ne. Dragonforce je fegetisanje solažama. U Carcass-u su solaže sasvim fino upakovane i nema preterivanja, niti neke preterane komplikovanosti tehnike radi. Quote
Guest Syrant Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 HEARTWORK je najjači Carcass-ov album, u celoj im karijeri! Šta je to na njemu gay???? Swansong mi je ružičastijog od tog albuma bar 2x puta...A opet i taj album je pun do jaja dobrih stvari... Dejan Milićević je gay. Quote
Recommended Posts