Hail Metal Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 Da li neko slusa ovaj bend? Sta mislite o njima,koja vam je omiljena pesma,album? 2 1 Quote
Katahazah Posted June 23, 2001 Report Posted June 23, 2001 Najbolji Grungecore koji postoji! Nemogu izdvojiti bas najbolji album ili pesmu ali ajde sa najnovijeg Enemy of the mussic busines, da pomenem recimo Next On The List! Quote
I cum blood Posted June 24, 2001 Report Posted June 24, 2001 quote Sta mislite o njima,koja vam je omiljena pesma,album? greed killing i mentally..... Quote
Katahazah Posted June 24, 2001 Report Posted June 24, 2001 quote greed killing i mentally..... Da, da i to! Inace cujem da su im koncerti zesce burni! Pa moze li mi neko reci vise o tome!? Quote
Duca Posted July 24, 2001 Report Posted July 24, 2001 peel sessions rules tad su jos bili grindcore ostalo = sranjee Quote
Lorina Posted August 9, 2001 Report Posted August 9, 2001 i naravno da nezaboravim "pravi" grindcore i "From Enslavement to Obliteration" Quote
Baja Car Posted August 18, 2001 Report Posted August 18, 2001 NAPALM DEATH su jedno veliko sranje, jedino sto valja je Harmony corruption i to pesma Mind snare Quote
atomant Posted April 7, 2002 Report Posted April 7, 2002 Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce ova grupa opet gostovati kod nas...ali ce vreme pokazati da li su moji izvori pouzdani...unapred se radujem i ako nisam njihov veliki fan... Quote
scissors Posted April 7, 2002 Report Posted April 7, 2002 nisam veliki fan, ali dopadaju mi se... moram priznati da im je zaista dobar ovaj zadnji album ("enemy of the....") ima jako gotivnih pjesmica kao sto je "next on the list", ona mi je najomiljenija... ima odlicu atmosferu... a takodje i "vermin" ili kako se vec pise Quote
atomant Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 Meni se poslednji Enemy of the music business u opste nije dopao...za mene je definitivno najbolji scum.... Quote
scissors Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 pa nije los ni scum, ali da kazem, licno me iritira onaj "fazon" pjesama od desetak sekundi (i manje?)... a album kao album nije los Quote
gollum junior Posted April 24, 2002 Report Posted April 24, 2002 HARMONY CORRUPTION, ENEMY OF THE MUSIC BUSINESS, SCUM, GREED KILLING. Quote
Nestvarna Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 "Scum", "Suffer the children", jedino sto sam cula ali meni se mnogo svidja... Quote
scissors Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Napalm Death - novi album Napalm Death su zavr Quote
Hamsun Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 uuu kakva ce to koljacina da bude a: Quote
Chicken Little 420 Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Neko je spomenuo grungecore??? Ha ha... Super su svi albumi, mada su ono prvi naravno bolji za prave grindere... Ovi novi su vise Death Metal... Inace 'Scum' je kegendarni album... Da li je neko od vas gledao Live Corupption??? Quote
scissors Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 evo stigao mi je promo CD "Order of the leech" šta da kažem... mnogo brži, mnogo jači i brutalniji album nego prošli. Mnogo više death metala, kucanja po dobošu, agresivniji je, mada ću morati ovo duže da proučavam da bi dao zaključak o njemu... Quote
scissors Posted November 29, 2002 Report Posted November 29, 2002 niko nije čuo novi napalm? 8O :? Quote
Embraced Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Ja ga slusam! Veoma dobro radi albume! Pesme su mi sve OK, stoga necu izdvajati pojedinacno. Quote
scissors Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 konačno neko da je nabavio novi album 8O izgleda da su ljudi ovdje dobro pozaboravljali napalm death inače s novog albuma mi je prva pjesma najbolja - prženje totalno a: a: Quote
Infernum Posted January 21, 2003 Report Posted January 21, 2003 Bend sa kojim sam uplovio u death ... barney greenway je svakako pojava (jeli ko slusao benediction - subconcinous terror , gdje je barney pjevao) Inace , mnogi Napalm death ne stavljaju u Death pravac ?? tematika nije death svakako , al je 'zika ubijanje. Ona njihova grind lozenja sa pocetka mi se ne svidjaju (scum , from enslavment) , previse krljacki i bez neke osnove (grind jebi ga ) Inace , najaci album bez premca je Harmony coruption , onda su to Utopia , fear itd. , ali se nijedan ne moze primaci Harmoni-ji . Bubnjanje i gitare melju , a glas otkida. Sigurno su uticali na dosta danasnjih death/grind bendova niko nije čuo novi napalm? 8O :? Ovo novo sto prave nekolko godina unazad je cisto sranje , bezidejno (pusto mlacenje para). Ni sami ne znaju sto sviraju Quote
Max Butcher Posted May 31, 2003 Report Posted May 31, 2003 Hmm, grindcore kako to lepo zvuci.... Napalm Death Tribute Page www.butchersound.co.yu/nd Quote
Recommended Posts