skulhead Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Pogledajte ovo http://www.napalmdeath.org/ i otvorite Live Corruption. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ovih dana se trujem scumom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ovde pise sve... www.butchersound.com/nd A lose informacije plasiras :)hehehe, gde je napalm death i morbid angel split lp??? A onaj lik na live coruption sto je napisao svaka mu cast!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Napalm Death i Morbid ANgel u zivotu nisu imali split napalm death i morbid angel split lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Vinyl 7" Audio: SPLIT MORBID ANGEL / NAPALM DEATH Details : released in 1992. Taken from the Sweden gig 1991. * The Dead Shall Rise (Terrorizer cover) * Unholy Blasphemies Ziv bio ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ah da evo i dokaz : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ah da evo i dokaz : Verujem ti da postoji ....Video sam to pre na ebayu nabili su bid za to do neba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Bootleg bootlega... To je samo deo sa koncerta iz Stuttgart-a 19/12/91, i bootleg CD se zove Christmass Corruption a izasao je 1991. godine... Pogledaj pod bootlegs... Totalno nezanimljivo (pravim) kolekcionarima... Ali u svakom slucaju pohvala za research... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ma kada su morbidi u pitanju sve vredi !!! hahahaah.... Nego da li mozda imas snimak napalma , ako ga je uopste bilo iz bg-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Naravno da imam prebacio sam ga sa S-VHS na DVD BTW Da li znas ko ti je uzeo ispred nosa Covenant promo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) NIJE VALJDA????? Jao matori.... opasan si heheheh. JA ne znam kako cu da platimo ono sve sto sam bidovao hahah, gledam sada koga da ubijem.... MAda za taj promo mi i nije toliko krivo dusa me boli za sledecu stvar: http://photobucket.com/albums/v669/Frubi/?...r_split_2lp.jpg i to mi je neko uzeo pola minuta pre isteka... Edited May 4, 2005 by Frubi666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 DA zaboravih sliku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Nego, treba li ti Trey-ova trzalica sa potpisom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Imam dve hehe, i vincentovu Treba li ti palice od Sandovala? :)hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Za sve koji nisu citali BV #9 evo recenzije... NAPALM DEATH The Code Is Red... Long Live The Code Century Media Grindcore Napalm Death je jedan od onih bendova koje ili volite, ili mrzite, ali koje morate da postujete. Za ovaj album se moze reci da zatvara 20 godisnji krug njihove karijere i da otvara novo poglavlje u istoji benda. Kada je u pitanju muzika ovog, pre svega politicki nepodobnog, benda moze se, slobodno, reci da nisu nikada pravili kompromise i da su uvek bili ostri kriticari politicke situacije u svetu. Njihova otvorena meta ovoga puta je, niko drugi do, najneomiljeniji predsednik svih vremena, George W. Bush. Otvorena kritika njegove politike se provlaci kroz tekstove albuma, dok muzicki, 11 album po redu, donosi, kao sto sam vec napomenuo, presek celokupne karijere, od punk feelinga do patentiranog grind-a. Ovo je najzreliji i najkompaktniji album do sada. Klasicni punk rifovi sa pocetka karijere, iz vremena Scum i FETO albuma, su ukomponovani sa eksperimentalnim psihodelik delovima iz Fear Emptiness Despair faze, koji su, opet, upakovani u zarazne „catchy“ death metal rifove iz Harmony Corruption ere. Ne bih izdvojio nijednu pesmu posebno, sem mozda neobicne i spore Morale koja je svojevrstan soundtrack, i u sebi, po prvi put u njihovoj istoriji, sadrzi akusticnu gitaru i klavir pored „clean“ vokala, a neverovatno podseca Evolved As One, intro na FETO albumu! Nemojte pogresno shvatiti moje reci jer, jednostavno, morate da cujete ovu pesmu da biste znali o cemu se radi. Da je ovaj album jos raznovrsniji, dokazuje i cinjenica da su gosti na njemu bili Hatebreed pevac Jamey Jasta, u pesmi Instruments Of Persuasion, Carcass-ov frontmen Jeff Walker, u Pledge Yourself To You i kao slag na torti, jedan i jedinstveni, Jello Biafra sa svojim prepoznatljivim vokalom u pesmi The Great And The Good. I da ne bih pisao o ovom albumu na jos pola strane, da zakljucim, ovo je jedan odlican album koji ce svakom fanu benda iz raznih perioda pruziti uzivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Posto je turneja vec pocela evo set liste sa gig-a u Swindon-u.Ne verujem da ce se ona na Exit-u previse razlikovati. Instinct of survival unchallenged hate instruments of persuasion continuing war on stupidity narcoleptic vegetative state take the poison next on the list suffer the children breed to breathe the code is red.... lowlife (cryptic slaughter cover) silence is deafening right you are diplomatic immunity I abstain neccesary evil great and the good scum life the kill deciever you suffer lowpoint ======= mass appeal madness greed killing nazi punks (dead kennedys cover) siege of power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doombringer Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Lista je super.Samo da to ponove i na EXIT-u.Drago mi je zbog YOU SUFFER i INSTICT OF SURVIVAL.Nisu to svirali 96. u SKC-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dog Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 odličan PUNK ROCK band...NP nazi punks fuck off... imam naravno sve albume,livove i bootlege...najjači je hardcore punk gig demo 1982...kao i klasici scum,te domination ep 1984...od novijih utopia banished mi je ludilo iz 1992...kao i noviji materijali sa enemy of the music business...u svakom slučaju njihov najmekši album produkcijski je harmony coruption i jedini koji vuče na death metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mothers_milk Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 mislim ljudi ja napalm death ne slusam ALI video sam ih uzivo na exitu i jaoj brate,znaci ludnica.Pazi tu buku i snagu nigde nisam video niti cuo i odusevljen sam, iskreno sem ako nisu bili zgutani posto je tako izgledalo naci svaka im cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Zaklana Celjad KEVA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Peel Sessions Scum Harmony Coruption i ovaj novi "The Code... je odlican album. Ko ima DVD snimak Napalma sa EXITA neka mi se javi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antislayer Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Sta da se kaze...Napalm Death su legende...meni licno se svidjaju Scum i From Enslavement To Obliteration(ovaj album mi je u top 10),a njihovi ostali albumi su MEGA smor...znaci Lee Dorian era - zakon,a ostalo je uglavnom sranje...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhmeez Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 "Harmony Corruption" je za mene najbolji album svih vremena. Ne najbolji album Napalma, nego najbolje muzičko izdanje uopšte. Žanrovske odrednice su mi uvek bile mrske. Šta su Napalmi? Tate grind core-a, kumovi death-metala? Do Harmonija, Napalmi su definicija grajnda, a na Harmoniju prerastaju u nešto mnogo veće, nešto što je veoma teško odrediti (nešto što je bitno profilisalo moj muzički ukus: ništa mi više nije bilo dovoljno dobro) i nešto što je bilo nemoguće ponoviti. Posle ovog albuma oni otaljavaju posao, a ponovo počinjem da obraćam pažnju na njih kada izdaju "Enemy Of The Music Business". Bio mi je zanimljiv taj mali povratak grajndu. Nisam imao priliku da odslušam potonje albume. Što se tiče svirke na EXIT-u, nikako ne mogu da budem objektivan. Uletao sam u šutku prvi put posle deset godina. Uprkos tome što mi je Harmoni omiljeni album, pesma koja me najviše razdrma, pesma zbog koje sam se nebrojeno puta zaletao u zidove, je "Siege Of Power", poslednja stvar koju su svirali, pesma čiji sam naziv tokom cele svirke urlao svojim lošim, otrcanim, iz naftalina izvučenim growl vokalom (a kao klinac sam se budalasto zanosio tripom da roarrrišem i urghiram podjednako dobro kao Barni ili Kevin Šarp iz Brutal Thruth-a). Verovatno će mi mnogi zameriti, ali ću ipak pokušati da dam neku svoju sirovu karakterizaciju ovog benda: Napalmi su, ili su bar u nekom trenutku svoje karijere bili, bend sa najčvršćom metal kičmom i sa neverovatno osetljivim punk vegetativnim nervnim sistemom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Bendovi potvrdjeni za novi ND tribute: 324 BURST CRETIN CYNESS EXHUMED GORE BEYOND NECROPSY HELLNATION INHUME ("Instinct of Survival", "From Enslavement to Obliteration") MISERY INDEX MUNICIPAL WASTE MURDER CONSTRUCT ("No Mental Effort") PHOBIA PIG DESTROYER REALIZED REGURGITATE RELEVANT FEW RETALIATION ROTTEN SOUND SAYYADINA VOMITORY ("Mass Appeal Madness") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts