azal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 zasto niko ne prica o novom albumu? Quote
Lunar Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Prichalo se par stranica unazad. Nego ljudi nisu bili neshtoodusevljeni albumom , pa zato se to sve prilichno brzo sleglo. Ali eto vidim na blaberu je album popio bash ogrmonu ocenu. Quote
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ne samo tu, svuda. I naslovne strane svih jacih magazina. Btw, crkao Metal Maniacs. Koje sranje... Quote
Footog Qpoos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Pre 5-6 godina sam dobio plakat Napalm Death-a sa beogradskog konceta 97-e...dao mi neki lik...gomilu hard metal i sl.casopisa,postera,kaseta iz devedesetih... Edited February 4, 2009 by Trne Quote
azal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 odlicna prica, jel imas mozda neki blog gde mogu o slicnim stvarima da citam? Quote
Footog Qpoos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa nije frka...napravicu ...cisto sam pomenu za plakat,jer je sada retkost... Quote
:matija Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ajde napravi, molim te. I mene bas zanima. a mozes i ovde da pises dok ne otvoris blog. Quote
Footog Qpoos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Tako sam srecan sada...imam svoje obozavaoce... Quote
Sgt.Splatter Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 javi se da razmenimo banere Quote
azal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ufff eto ja tek juce skinuo novi album, mnogo mi je dobar na prva nekoliko slusanja. bas su kraljevi, sviraju od 80ih i stalno eksperimentisu i pokusavaju nove stvari, mogli bi americki death metal bendovi da nauce nesto od njih. na ovom albumu ima i dosta nekog D-beat zvuka, ima i nekih ono istripovanih voivoid cleanova, bas ima sve, i riffova nekoliko da ubijes coveka. jebeno. Quote
Sgt.Splatter Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 skidam bas sad... gitarista me uvek odusevljavao rifchinama, bubnjar je takodje prica za sebe Quote
Lunar Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Kada sam prvi put poslushao album na slushkama na MP3 plejeru, sta ja znam zvuchalo m ije okej i malo predugachko i monotono. Sada sam albumu dao drugu sansu , i mnogo mi je bolje legao. Okej mi je ovo je odlichan album, samo je trebao biti dosta kraci, mozda oko 10 pesama. Jel ono malo taj ekstremni efekat malo dosadi posle 14 pesama poslushanih. Quote
Zgole Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Okej mi je ovo je odlichan album, samo je trebao biti dosta kraci, mozda oko 10 pesama. A ti ga izmeshaj sa josh nechim u listi, pa ce biti fantazija. Downbeat Clique! Quote
Ni! Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Nedavno pazarih novi album, vaistinu je odličan... Quote
Denny Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Odlican je. Mada, moram priznati, bolje mi lezi prosli. Quote
F4R15 Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Nakon nekoliko mjeseci, obrnuh novi album. Savrsenstvo ! Quote
BLAGOJE Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 bend sa izuzetnom diskografijom,od scuma svi pa na vamo,ali ipak the infiltraitor izuva!!!!! Quote
Guest Kriki Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 omg...motam kanale i vidim na pinku, onaj urednik press-a i pre Scandal-a, Aleksandar Stojanovic, nosi majicu Napalm Death...straota... Quote
Lunar Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Jbt. Kriki videh ja ti probudio uspavanu ND temu i odmah mi u glavi prosla ideja da dovodite ND. Inache strahota, cuo sam ja ranije da je on neki metalac/rocker ranije bio, ali ono drugo je cuti, drugo je videti tu strahotu. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ma da baš užas, idem sad da plačem tri dana. Ne patetišite, koga boli kurac. Quote
Guest Kriki Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 ne patetisem, kapa dole za majicu, ali me mnogo nervira i bas mi je teska seljacina...pa mi samo zbog toga... Lunar:jedva sam nasao temu lebe boze, ni u search je ne prikazuje odma... Quote
Max Butcher Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Novo izdanje: Live in Japan - Grind Kaijyu Attack! Split LP Limited picture disc vinyl. Both sides were recorded Jan 9, 2004 at Club Quattro, Osaka, Japan. Napalm Death 1. Narcoleptic 2. Take the Poison 3. Next on the List 4. To Lower Yourself 5. Can't Play, Won't Pay 6. The Icing on the Hate Nasum 7. Corrosion 8. Doombringer 9. Just Another Hog 10. Inhale/Exhale 11. Scoop 12. Bullshit 13. Relics 14. Löpandebandsprincipen 15. I Hate People 16. Masshypnosis 17. A Welcome Breeze of Stinking Air 18. Fatal Search 19. This Is... 20. The Masked Face 21. The Idiot Parade 22. Den Svarta Fanan A i sajt http://butchersound.com/nd/ je updatovan Quote
Max Butcher Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ukoliko neko ima nesto od ND (CD, LP, EP majicu i sl.) a da mu ne treba a u dobrom je stanju javite se radi eventualnog menjanja ili prodaje... Quote
Baron Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Da li neko moze da mi da link za Live Corruption? Hvala. Quote
Recommended Posts