scissors Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 Infernum: nije bezidejno, "Words From The Exit Wound", "Enemy Of The Music Business" i "Order Of The Leech" su dobri albumi, pogotovo ovaj prvi koji je totalna razaračina... meni se ne sviđa njihov raniji period, čisti grind, pjesme od minut, blah... ovako su mnogo bolji butchersound: zanimljiv sajt moram priznati, mada ne bi škodio koji mp3 link ili za video... ipak tribute sajtovi to uvijek imaju Quote
Predator Posted June 8, 2003 Report Posted June 8, 2003 Heh, nisam chuo taj novi Napalm Death ali nisam odushevljen sa Order of the Leech. Nadam se da su se popravili makar malo. Quote
kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 ja imam Death By Manipulation i nije los, mada nevolim nesto grind zbog kratkog trajanja pesama Quote
Pride Assasin Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Heh,znao sam da cu ovo pronaci...ND topic.... Moj najomiljeniji band svih vremena.Ok,prvo muzicko iskustvo sam imao sa Iron Maiden i oni su mi sve i svja ali ND je ND.... Simpatican mladic bese Lee Dorian.On i ekipa,..Brutalan zvuk i urlanje o politici,drustvu,zivotu,pojedincu...Recimo tematika nekog HC banda.Oni i jesu u osnovi bili HC ali mnogi nisu mogli to da zakljuce zbog,za neke,neverovatne buke koju su stvarali...Vec sa prvim zvanicnim albumom su stekli status cult benda....Vreme je prolazilo...Dosao je deckic zvani Barney,zvuk se malo promenio ali je tematikaostala ista....Izdat je sada vec kultni album HArmony Coruption i nekoliko singlova posle njega....Dolazi na red Singl Diatribes koji vec nakon prvog slusanja daje do znanja da se tu nesto menja... Dosao je Colin Richardson...Zvuk,recimo cyber.....Pure Groove......Od tada pocinje nova era u ND zvuku....Ali tematika,sam koren benda ostaje isti...Politika,drustvo,zivot,pojedinci,.........Vreme ce pokazati svoje... Topic nije bio "Retrospektiva ND-a" ali nisam mogao da odolim da napishem "koju" rec.... Quote
dr NIK@ Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Odlicni, ludi, agresivni....pa jos malo ludi...sta ces vise... Quote
luktopod Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 BEnd je zaista dobar.Agresivni ,jaki, brzi,sa jakim RIfovima,i vokalom koji Jede sve pred sobom. PRZENJE Quote
C.A_R.I.A. Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 nekad sam jako voleo "scum"...Nisu losh band! Quote
AnaLizator Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Kao bend dobijaju 810 za starije albume i 710 za novije.Jako su dobri , ali su daleko od legendarnog. Quote
`bloodflood Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 sto kaze 1 moj jaran...Harmony je "definicija death metala"...osim njega dobri su mi jos utopia i mentally murdered ep. ovo ostalo je ispod...ali harmony je klasika...vjecan Quote
C.A_R.I.A. Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 ma prvi album je mesavina hc-a i grinda... i nije losh... a vec drugi je neko prezvakavanje heheheh.. jel bio neko na kocertu napalma u bgd-u ? da onaj stari koncert 90 tih.... Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 najbolji album je neprevazidjeni "SCUM"pravi grind core,mislim da nikad nece napravit album dobar kao ovaj,a pjesma mi je najbolja "the kill" Quote
`bloodflood Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 uuuuuuu buraz "Scum" je davnooo prevaziden... Quote
CYBERWASTE Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 kako bre prevazidjen??? to je po meni kultni album grind cora!!! Quote
`bloodflood Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 ako je kultni neznaci da je neprevaziden.... Quote
CYBERWASTE Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 dobro,povlacim rijec,to je kultni ali nije neprevazidjen!!! Quote
Grobodan Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Hatebreed singer Jamey Jasta has been tapped to record a guest appearance on the new Napalm Death album, tentatively titled "The Code Is Red...Long Live The Code". The CD, which is currently being recorded at Foel Studios in mid-Wales, is expected to surface in early 2005 via Century Media Records. Quote
solicitor Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 (edited) Upravo skinuh ovaj Leaders Not Followers Part 2 i svidja mi se bar ovo malo sto sam slusao ... ima dosta punk obrada, tu je Riot Of Violence od Kreatora, Troops Of Doom od Sepulture .. zanimljiv albumcic ... Edited October 6, 2004 by solicitor Quote
`bloodflood Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ma poslije utopia-e napalm je kurcina...... Quote
Grobodan Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Otprilike se slazem,mada mi ipak nisu toliko loshi Enemy i Order of The Leech. Quote
BLACK JESUS Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Gitarista Jesse Pintado nije vise clan Napalma.Informacija je 100% tacna,valjda nastavlja da radi sa Lock up ,tako nesto.Bedak Quote
Max Butcher Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Jesse ima privatnih problema. Procitajte intervju u BV-u... Quote
Perfector Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Novi izlazi u aprilu... Inace Scum je neprevazidjen Quote
skulhead Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Album izlazi 25. aprila a na njemu ce gostovati i Jello Biafra.Evo spiska pesama 1. Silence Is Deafening 2. Right You Are 3. Diplomatic Immunity 4. The Code Is Red... Long Live The Code 5. Climate Controllers 6. Instruments Of Persuasion 7. The Great And The Good 8. Sold Short 9. All Hail The Grey Dawn 10. Vegetative State 11. Pay For The Privilege Of Breathing ! 12. Pledge Yourself To You 13. Striding Purposefully Backwards 14. Morale 15. Our Pain Is Their Power Quote
Recommended Posts