Uruk Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 e kako je bilo, hajde nek neko baci utiske? Quote
Talvi Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 http://nocturnemagazine.net/galerije/1496/napalm-death-exit-festival-novi-sad gitaristina majica <3 Quote
Сале Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 А ко је господин? И где сед деде Мич Харис??? Quote
Vuk Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 e kako je bilo, hajde nek neko baci utiske? Quote
Max Butcher Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Gitarista je John "Bilbo" Cook iz Venomous Concept a svirao bass u Malevolent Creation na turneji 2011-2012 a Mitch je van benda nakon snimanja albuma zbog privatnih problema Na meet and greetu je bilo 20-tak ljudi, meni poznati Meda, Csaba, Norbert izmedju ostalih. Standardad ND nastup ne razumem konstataciju da su ga otezgarili. Sta je trebalo da rade? Izasli odsvirali svoj set od sat vremena i sisli sa bine. 3 Quote
Grobodan Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Bas dobra lista, nego Max je li Mitch trajno izasao iz benda ili samo privremeno? Quote
Angelystor Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Nije baš onakva bila lista. Zatvorili su sa "You Suffer", to mi bilo urnebesno Quote
HUMAN Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 OK spot, mada mi je ovo jedan od najlošijih njihovih albuma, inače bend obožavam, ne znam da li ste pravili ranije njihov top 5, ovako po meni odprilike: 1.Harmony 2.Utopia 3.Enemy 4.FETO 5.ORDER=The CODE=TIME Quote
Drogarito Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 inside the torn apart words from the exit wounds enemy of the music business harmony corruption utilitarian ili apex Quote
HUMAN Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 INSIDE THE TORN APART(mnogi ga pljuju, meni albumčina i'po) Jbg. zajebo sam se, malo je 5 kom. za DEATH-GRIND BOGOVE!!! Quote
Drogarito Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 i diatribes je dobar ali je slabiji od inside the torn apart. Quote
HUMAN Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Jeste slabiji, sa njega mi se svidjaju naslovna i posebno CORROSIVE ELEMENTS!!! Ma od njih mi je ovaj novi najlošije legao, više je neki noisegrind sa očajnom produkcijom(nema basa, masnoće, opakih riffčina) Quote
Drogarito Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 jebu oba za sve paree!!!! utilitarian bi bio savršen samo da je za nekoliko pesama kraći :mhihi: Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 šta li si ti slušao Pa vidi možda mi je neko uvalio neki noise sa Barnyem , ali stvarno meni je Time Waits... za jedno pet glava jači album! Quote
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 utilitarian bi bio savršen samo da je za nekoliko pesama kraći :mhihi: To je boljka njihovih albuma u poslednjih deset godina. Još ako slušaš verzije sa bonus pesmama, baš ume da se otegne. Quote
Drogarito Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 A fora je što su im ove poslednje bonus pesme bile predobre... Quote
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ja sa bonus pesmama slušam samo kad sam ultrafan nekog benda i skoro sve znam napamet, pa malo da ga začinim. Napalme kad sam preslušavao, povadio sam bonuse sve Quote
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 A fora je što su im ove poslednje bonus pesme bile predobre... Na TWFNS imaju "Omnipresent Knife In Your Back" koja odskače stilom od ostatka albuma, ali je sjajna stvar, pa mi je logično da bude na kraju kao dodatak. Ali taj isti album koji je već predugačak sa svojih pedeset minuta traje 01:02:50 kada se sve sabere, previše je za žanr, pogotovo što su sve osim pomenute pesme stilski ujednačene i na istom nivou kvaliteta kao "glavni" deo albuma. Ispada da ih je neko terao da skrate sranje, pa da dodaju isto to za posebna izdanja... ili da nisu znali šta će sa svim pesmama. Quote
Drogarito Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ja mislim da je ovo drugo. Ipak, to im je glupa fora. Lemi je jednom rekao : ,,bonus pesme su za idiote... čuvajte ih za naredne albume, trebaće vam" or something Quote
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Eto objašnjenja za njegove albume. Quote
Recommended Posts