gavrosaurus Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 ет Грободан Знам, знам, мислим да је било у Јануару. Реченици је фалило "опет". -- ет Страхиња Па да, после је причао да је бина неравна а знамо какав је његов наступ ... Видео сам га на штакама после, добро се он изломио тада ... -- ет Darthmaul Падни ми на груди! Quote
Feniks . Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Da je manje u svojim izjavama srao o komunizmu i pravima pedera, ne bi sjebao nogu, to ga je Priroda kaznila Quote
23/16 Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Yes vala, da je rekao da ih treba sve tupim nozem seci dobio bi sedmicu na lotou ... ccc Quote
WIZARD OF GORE Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Yes vala, da je rekao da ih treba sve tupim nozem seci dobio bi sedmicu na lotou i da je rekao da hrvate treba klati zardjalim kasikama mozda bi mi ovaj bend bio jedan od omiljenih, ovako ih samo postujem zbog velikog uticaja na grindcore scenu i nista vise Quote
darthmoog Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Jebo kurac ako cu neki bend mrzeti zbog ideologije iako napalm death podrzavam u 90% toga sto je barney rekao...muzika je bitna...albumi rasipaju... Quote
gavrosaurus Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Хм, свашта је Барни срао, да ли је баш увек био пијан или је некад био и трезан - не знам али ... Да мало прекопам по Нету, ко зна какве бих све гадости нашао. Quote
VoivodBG Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Barni gostuje na novom albumu this is menace u pesmi beg for silence Quote
Tower... Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Ovaj bend ima najbolju publiku... Ne znam, radije bih svirao u malom klubu pred sto takvih ljudi, nego na stadionu sa standardnih 30000... Quote
blondie Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 (edited) odgledah ih veceras u lokalnom klubu, iscjepala sam se od smijeha.. pjevac je ludzak, taman k`o da su ga pustili iz Kovina basista - ne znam, ono majka voli samo za praznike, mozda.. imam i par video snimaka - postavicu ako kome treba.. Edited February 29, 2008 by blondie+bonjovi Quote
blondie Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 (edited) http://rapidshare.com/files/96093890/MVI_2405.AVI.html evo ga jedan pa drugi.. http://rapidshare.com/files/96097054/MVI_2405.AVI.html Edited March 1, 2008 by blondie+bonjovi Quote
blondie Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 http://rapidshare.com/files/96099475/MVI_2406.AVI.html i jos jedan Quote
VoivodBG Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Hahaha, Shane se jos nije osisao Jbt svaki put se setim kada smo ja i darthmaul pricali sa njim na poslednjem koncertu u Bg, i pitali ga za Barney(posto se doticni pevac sapleo i pao i sjebao nogu), i krene nesto lik da mrmlja a iz usta mu kulja najgori smrad koji sam ikada osetio da dolazi iz covecijih usta Samo sto nisam kolabirao na pod, a ni maulu nije bilo bolje, a Herrer-a je ispao pizda, mi ga videli u hodniku i zvali ga da dodje da nam se potpise ali nam je samo mahnuo i zaprzio u onaj sobicak.... Toliko o bendu koji je nekada imao dobar odnos sa publikom, eh... Quote
AstralliS Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ne mogu da razumem Šejna, izgleda baš rešio da postane ćelav. Quote
blondie Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Odakle su ti snimci? s moje kamere.. iz kluba Boardwalk, Orangvale, CA - od prije dvije veceri.. ja snimila. sto pitas..? Quote
Mr.Hate Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Zensko da izdrzi ceo koncert Napalma,to ne moze svaka!!! Quote
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Čije su ove ploče? Moje bre brate,kako cije?Otkud na mom krevetu inace? Quote
Decrepancy Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Zensko da izdrzi ceo koncert Napalma,to ne moze svaka!!! Scum je najzesca!!! Moram da navratim jednom da ih vidim... Quote
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Scum je najzesca!!! Moram da navratim jednom da ih vidim... Jesi to ti Mare ucheniche moj verni,uspeo si da se registrujesh?!Naravno da mozes da navratish kad hocesh,svrati u "Juzno od raja" pa cemo se dogovoriti. Quote
Decrepancy Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Jeste ja sam. Uspeo sam nekako da se registrujem,prosli put je bilo nekih problema iz ne znam ni kojih razloga ali evo sad je ok. Ploce su super. Navraticu ovih dana. P.S. ostavio sam komentar za Terrormachine... Quote
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Jeste ja sam. Uspeo sam nekako da se registrujem,prosli put je bilo nekih problema iz ne znam ni kojih razloga ali evo sad je ok. Ploce su super. Navraticu ovih dana. P.S. ostavio sam komentar za Terrormachine... Znao sam koliko volish Unleashed ali da uzmesh nick...Nemoj posle da bude Suffer the children! Hvala za post na Terrormachine! Uzmi malo sredi profil ovde pa kad ga posete ostali forumashi da vide neshto korisno i zanimljivo,nemoj da me brukash! Ziv mi bio i veliki poraso! Quote
AstralliS Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Moje bre brate,kako cije?Otkud na mom krevetu inace? Svaka čast. Die-hard fan. Quote
Decrepancy Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Znao sam koliko volish Unleashed ali da uzmesh nick...Nemoj posle da bude Suffer the children! Hvala za post na Terrormachine! Uzmi malo sredi profil ovde pa kad ga posete ostali forumashi da vide neshto korisno i zanimljivo,nemoj da me brukash! Ziv mi bio i veliki poraso! Pa eto morao sam to ime da uzmem,s obrzirom da me je grupa odusevila,uzput hvala sto si mi je dao njihovu muziku . Sredicu profil samo polako... A kad ove vec postujem,aj da kazem sta mislim od bendu. Dakle ovako Scum mi je omiljen album od njih i najvise ga cenim,omiljena pesma mi je Multinational Corporation,drugi album je isto odlican,ali vo kasnije sto je izlazilo po nekom mom misljenju je sve slabije i slabije.Toliko. Quote
Recommended Posts