lemmy sixx Posted February 19, 2002 Report Posted February 19, 2002 W.A.S.P. - true metal warriors!!!!!!!! Quote
Black Knight Posted February 19, 2002 Report Posted February 19, 2002 Dobra grupa nema sta.Najvise mi se svidja kako je odradjen album The Crimson Idol.Mada zanimljivo je da sam na njihovom sajtu nasao u njihovoj biografiji da oni kao spadaju u shok rok!!!!! Zanimljivo. Quote
Srki Posted February 19, 2002 Report Posted February 19, 2002 Pa, s obzirom na njihove textove i jesu shock rock!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted February 21, 2002 Report Posted February 21, 2002 Od njih sam dugo trazo "The Sting" (live) i konacno nabavio. Odusevljen sam! Stvarno su dobri, malo sirovi, ali legende! Quote
Briox Posted February 22, 2002 Report Posted February 22, 2002 Ql grupa,ali ih ja,iz nekog cak i meni nepoznatog razloga,nikad nisam svrstavao u metal.Nesto im fali... Quote
Will-O-The-Wisp Posted February 22, 2002 Report Posted February 22, 2002 Brile tu bi mogao da se slozim sa tobom! Ali oni opet nisu ni hard rock jer su jaci i zvuk od hard rock-a je drugaciji, a opet... Sto da ti kazem - tu su nedgje "ni na nebu ni na zemlji"! Ali su cool bend to se mora priznat! Quote
Nestvarna Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 E pazi ti to...I ja imam taj album "the sting" i nikad nisam cula b snimljen koncert mada mu malo piska glas od uobicajenog ali dobro Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2002 Author Report Posted February 25, 2002 Ma "Sting" je sasvim OK,ali ipak njihova najbolja ostvarenja su "W.A.S.P." i "The last command"...perfektni albumi!!! Quote
Invictus Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 Sting je katastrofican. Live in the Raw je vrhunac njihovog zivog nastupa. Inace Crimson Idol je najbolji. Taj mi je u top 10 ikada. Quote
Guest kArLo Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 Kao sto negde vec rekoh- djavolski dobar rokenrol. Quote
Black Knight Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 A tu je lemmy otvorio temu o njima,nikako da nadjem.Zato sam ja otvorio u ne-metal???Karlo da nemas slucajno Kill Fuck Die od WASP-a na cd-u nekom i kakav ti je snimak ako imas???Ja imam na jednom disku ali nesto nije sjajan snimak,jebem li ga. Quote
lemmy sixx Posted April 27, 2002 Author Report Posted April 27, 2002 Ima ja "Kill fuck die".Nije to stvar u snimku,negu su totalno zajebali produkciju na toma albumu. Quote
Guest kArLo Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 Ne, nisam uspeo da nadjem taj album. :ne: Quote
Black Knight Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 lemmy six je napisao : Ima ja \"Kill fuck die\".Nije to stvar u snimku,negu su totalno zajebali produkciju na toma albumu. Zato i pitam,jer u odnosu na druge albume ovaj je malo losije snimljen pa kad sam ga dobio pomislio sam pored toga da nije moj snimak los.Inace album je stvarno dobar.Nije u klasicnom WASP fazonu. Ali Blackie ima glas samo tako.Mnogo je dobar. Hvala lemmy na informaciji. Quote
Black Knight Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 karlo je napisao: Ne, nisam uspeo da nadjem taj album. Ako hoces mogu da ti dam ovaj moj disk pa ga presnimaj ili sta hoces,ili mozes da mi das prazan disk pa da ti snimim Kill,Fuck,Die i sta god jos hoces od njih,ako zelis??? :? :? :? Inace neces se pokajati ako nabavis ovaj album! Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2002 Author Report Posted April 29, 2002 L.O.V.E. all I need is my love machine tonight!!! Quote
Black Knight Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 I WANNA BE SOMEBODY,BE SOMEBODY SOON!!! Quote
Invictus Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 Je li iko slusao Unholy Terror, ako jeste, kakav je? Quote
Black Knight Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 INVICTUS je napisao: Je li iko slusao Unholy Terror, ako jeste, kakav je? Pa recimo ako ga budes u mogucnosti da ga nabavis nemoj da se zajebes i propustis.Album je mnogo dobar. Quote
lemmy sixx Posted May 1, 2002 Author Report Posted May 1, 2002 Mnogo jak album,odlican je. I'm blind in Texas, the lone star is hot tonight I'm blind in Texas, the cowboys have taken my eyes Quote
Black Knight Posted May 1, 2002 Report Posted May 1, 2002 Kako vam se svidjaju WASP-ove obrade AC-DC "Long Way To The Top" and "Whole Lotta Rosie"? I'M A WILD CHILD, COME AND LOVE ME I WANT YOU MY HEART'S IN EXILE I NEED YOU TO TOUCH ME CAUSE I WANT WHAT YOU DO I WANT YOU Quote
lemmy sixx Posted May 1, 2002 Author Report Posted May 1, 2002 A tatooed madman, I am hell on wheels Born a wicked child left alone in the fields My father was the wind, my mother was fire Raised by the wolves and I grew up wild A kamikaze man, a hollering banzai Never crash and burn, never gonna die Cannibal it's me, you squeal and shout I chew you up and spit you out Storms a c-c-coming and it's gonna be me Here comes Trouble with a capital "T" Cause I'm a mean motherfucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way Cause I'm a mean motherfucking man, Riding the wind and know I'll be damned All they way, all the way, all the way Inace,super su im obrade.Dobra je jos i "Paint it black" od Stones-a. Quote
Black Knight Posted May 2, 2002 Report Posted May 2, 2002 Asylums of lost insane A kiss from some slowly dying face Two in me, they can't see who they are no, no, no Sex and death and the american west Fuck us all, farewell to flesh I want you, I want to, I want to kill you Wanna kill your pretty face, kill your pretty face Come on give me a little piece of death The darkened heart inside the self To lives to sleep, to dies awake Kill your pretty, kill your pretty face Kill your pretty face Joj lemmy izgleda da mi fali jos samo Still not Black i imam sve od njih. Uh samo da nadjem jos to 8O Quote
gollum junior Posted May 8, 2002 Report Posted May 8, 2002 Matori Blacky se malo zajebao sa Kill Fuck Die, ali Unholy Terror je dobar povratak. Nije ba Quote
Recommended Posts