fenster Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) Inside the electric circus je album kojim sam otkrio W.A.S.P., dodje mi da kukam kad vidim sta sam autor kaze o njemu...... U bilo kojoj kombinaciji se moze naci 6 dobrih pesama (od mogucih 10), za razliku od npr. The last Command (koji je, po meni, zestok promasaj)..... Ima jedna druga stvar: na ITEC je po svoj prilici njihov sokantni nastup prestao da pije vodu, sledeci album je neuporedivo ozbiljniji, ali i dalje je tu njihova sirova svirka, a Crimson Idol je u svakom pogledu definitivno njihov najbolji album..... Meni se na primer jako dopada SNBE, a posle njega mi se jedino DFTW svidja, i to je to. Edited June 23, 2006 by commissar Quote
Crna_Dama Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Odslusao sam prva dva albuma... prva dva Quote
Wild Child Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 u bugarskoj wasp svira sebastianom iz skid roua. 15.7. ako se ne varam Quote
Buddha Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Inside The Eletric Circus je slab,ne slazem se bas da je pile of shit,ali je slab. Sa tobom se nikako ne mogu sloziti da je posle "Kill Fuck Die" sve mlako."Unholly Terror" je fantastican album,a o "Dying For The World" da ne pricamo.Remek delo. slazem se da Circus nije toliko los, bas sam se slogirao kad sam procitao tu izjavu pesme I'm Alive i Sweet Cheetah (gde li samo nalazi inspiraciju ) su mi uvek bile vrh.. 9.5.-N.A.S.T.Y. da ne pominjem KFD mi je bio zanimljiv u neku ruku da su probali da urade nesto novo.. ne kazem da sve od Helldorado-a na dalje ne valja, jednostavno, nisam toliko slusao da bih dao objektivan sud.. ali, stoji da su mi pesme nekako zvucale dosta predvidivo cak i na prvih par slusanja.. valjda mi dosadio WASP posle toliko godina.. ali, i dalje rado slusam stare oprobane hitova naravno mada, sumnjam da ce Blackie ponovo u ovim godinama da napise neku pesmu kao sto je Sex Drive Circus mi je bio zanimljiv i iz razloga sto je posle toliko godina Blackie ponovo presao na gitaru Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 NARODE PROVERITE SLEDECI LINK : http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ic.php?844.last BUDE LI INTERESOVANJA POKUSACEMO DA UCINIMO SVE DA IH DOVEDEMO !!!! Quote
Dead Man Drinking Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Garantujem da ima mnogo zainteresovanih. Nadam se da cu konacno otici na njihov koncert Quote
Crna_Dama Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) obavezno! Dovedite ih Edited June 26, 2006 by Metal girl Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 NARODE PROVERITE SLEDECI LINK : http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ic.php?844.last BUDE LI INTERESOVANJA POKUSACEMO DA UCINIMO SVE DA IH DOVEDEMO !!!! OBAVEZNO!!!!!!OBAJEBENOVEZNO!!!! Quote
Angelystor Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Propustio bih i Morbid Angel i Satriani i Nokturnal Mortum i josh 23 druge svirke samo da vidim WASP kod nas!!! Ako nishta drugo...mozda se skupim za Bugarsku nekako.. Quote
Wild Rose Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 OOOOOBAAAAVEEEEZNOOOOOO IH DOVEDITE!!!!!!!! To bi bilo divnoooo!!!! Ja bih ishla i u Bugarsku, ali mozda mi bude frka oko puta, ali zato ovde-aaaaaa !!! Znam ljude koji su samo prichali da bi se cimali i u Bugarsku, tako da bi ovde bilo jedno 64788593 puta vishe zainteresovanih! Ako treba, organizujemo peticiju po gradu i uzimamo potpise u KST i sl. mestima-je l` tako slowdiver-u? Pa shta vam je-gomila ljudi obozava taj bend-sigurno bi bilo ogromno interesovanje... Samo vi to shto pre sredite-da planiraju ljudi, kesh i sl... Shto se mene tiche-smatram to vec ushtekanim! Quote
Buddha Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ako treba, organizujemo peticiju po gradu i uzimamo potpise u KST i sl. mestima-je l` tako slowdiver-u? tako je ja u prvom redu ma moram da se bar rukujem sa njim ako dodje Quote
djuk Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 SKC mogu da napune ko iz picke, tako da ako je taj prostor u opticaju nemo se sikirate Quote
Buddha Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) Pogon bi bio bolja opcija bolji je zvuk, a i moze da se napuni.. mada, imam utisak da se mi previse nadamo.. Edited June 27, 2006 by slowdiver Quote
ALEXIE_AIC Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 ...i da je ipak prerano za ovakve price... Quote
djuk Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 sta je prerano, covek koji se bavi organizacijom koncerata je pitao sta mislimo kakvo je interesovanje ovde za njima, to ti je valjda na prethodnoj stranici. Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ma bilo bi puno...dosli bi i mladji i stariji... Quote
Morgray The Dark Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Naravno da ima interesovanja... Postedite me puta u Bugarsku... Quote
Hanuman Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ima bre zainteresovanih kako da nema!!! Samo ih dovedite Quote
Wild Rose Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Shta bi sa dovodjenjem??????? :trep trep: `Aaaaaaaaaaaajdeeeeeeeee!!!!!!!!!! Pliiiiiiz!!!!! Quote
Buddha Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 kapiram da bi doslo dosta matoraca koji gotive Kiss, Alice Cooper-a, i poneki AC/DC fan Quote
Ozziris Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) Ovo sam cuo od ortakinje (nije izvor rekla-kazala, devojka je u sferi muzike i zna ljude)...znaci nepotvdjena vest: wasp u beogradu 10 oktobra, skc. limitiran broj karata (kao i za gardijane, samo 1000). Ovo je jos nepotvrdjeno, ali sam mislio da podelim radost sa vama! P.S. Evo sta sam iskopao..znaci velike su sanse http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ewtopic.php?878 P.P.S Sad sam tek video da ima link za koncert :D ...modovi, slobodno brisite post ako hocete i sorry Edited July 16, 2006 by Ozziris Quote
Recommended Posts