ABN AMRO Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 WhatI'll never find extra pesma! obožavam te njihove power balade sa kog je to albuma, da nadjem? imam sve ali ne secam se te pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 sa kog je to albuma, da nadjem? imam sve ali ne secam se te pesme. Neon god I deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ma Blackie i w.a.s.p... Sta reci ..za njega i likovi vicu << ovo haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 jel to tvoja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Koliko para? Kupujem odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Zasto bi ijedan fan to prodao : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Cuti bre, pokusavam da sklopim posao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Heart Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ja imam i Blackievu i Dougovu trzalicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Da li neko zna nešto o Blackievom privatnom životu,da li ima neku lepšu polovinu,dece možda...takve stvari. Takođe i za ostale članove benda koliko ih već beše. Ja znam da je Chris Holmes bio oženjen sa Litom Ford i koja vam je top postava W.A.S.P.-a? Imate dosta izbora s obzirom na broj muzičara koji je svirao sa B.L. Moja idealna petorka je Blackie(vokal), Johnny Rod(bass) Chris Holmes(gitara) Randy Piper(gitara) i Steve Riley(bubanj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Najbolja postava...hm...sas headless children...sta znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 pa tu smo otprilike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Heart Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Da li neko zna nešto o Blackievom privatnom životu,da li ima neku lepšu polovinu,dece možda...takve stvari. Takođe i za ostale članove benda koliko ih već beše. Ja znam da je Chris Holmes bio oženjen sa Litom Ford O Blackievom tako reci sadasnjem privatnom zivotu nigde nista nema,al sam sigurna da se nikad nije zenio,nije taj tip. A sto se tice dece verujem da ih je dosta napravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ni ja nisam uspela nista da pronadjem od tih stvari - zena, deca i tako to. Verovatno se nije zenio, a za decu mozda se ne zna tacan broj pa nece da objave. haha ovo je dobro riba se bas nalozila na Blackie-a, samo sto ne pocne da balavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Jedino što je meni spor internet, pa ne mogu to da vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Pa stavi pauzu i pusti da se skine jedan deo, pa onda Play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 I just wanna be, I just wanna be, I just wanna be The crimson Idol of a million I just wanna be, I just wanna be, I just wanna be The crimson Idol of a million eyes Of a million Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) I ovo je kao W.A.S.P. tema? Mene ovo strashno zanima: od cega je W.A.S.P. skraceno? We Are Satan People :) ili White Anglo-Saxon Pride / Power :roll: :spavam: ili Nesto trece :? mrzi me da čitam svih 40 i nešto strana,pa ako nije niko odgovorio na ovo pitanje ja ću...WASp na engleskom znači osa,zolja...e pa zbog toga su i dobili ime jer je Rik Fox(prvi basista grupe koji nije dugo ostao u bendu,i čija prepirka sa Blekijem traje od odlaska iz grupe) je nagazio u Lawlessovom dvorištu na osu(wasp) i predložio da to bude ime benda. Blackie se složio ,jer je to slično njihovim tekstovima i nastupima-ubada! Kasnije je iz fore dodao tačke i eto...Jedino nisam siguran da li je odmah smislio da to znači We are sexual perverts ili tek kasnije kada se dešavalo ono sranje sa PMRC. Jer Bleki na verziji pesme Harder faster sa albuma Live in the raw pominje PMRC i kaže '' ...i read,i read that they said that they think that we are sexual perverts...'' E pa to bi bilo to...ako je neko ovo već rekao ja se izvinjavam jer nisam čitao stare postove. A White Anglo Saxon Protestants nema veze sa muzikom... Ili kako Blackie kaže We Ain't Sure Pal a evo slike na kojoj se vidi Rik Fox,prvi basista benda(prvi sa leva) Edited March 17, 2007 by B.A.D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Father Of The Wolf Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ajd da budem malo glup i da ne listam mnogo unazad, sta bi jel ih neko snimio u Bg u bilo kojoj varijanti, video, audio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Imam ja kraaaaaatak snimak Blind In Texasa Al me onda u'vati gospoda iz obezbedjenja i prekinuh...al dotle me really mrzelo da vadim..uziveh se jednostavno u pesme.. I BTW jel ima neko mozda informaciju dal' je WASP u svojoj karijeri imao koncert od (barem) sat i po? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Hmz, čisto sumnjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Imam ja kraaaaaatak snimak Blind In Texasa Al me onda u'vati gospoda iz obezbedjenja i prekinuh...al dotle me really mrzelo da vadim..uziveh se jednostavno u pesme.. I BTW jel ima neko mozda informaciju dal' je WASP u svojoj karijeri imao koncert od (barem) sat i po? moze li da se pogleda negde taj kraaaaaaatak snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 I BTW jel ima neko mozda informaciju dal' je WASP u svojoj karijeri imao koncert od (barem) sat i po? svejedno ,koliko god trajao koncert,scenski nastup je ono što vadi stvar! Bolje pola ata WASP nego 2 i po nekih mrtvaca koji dupe neće pomeriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ja dolazim na koncerte da bih chuo bend, a to dal ce on da pije krv iz lobanje ili da bljuje jebenu vatru mi je najmanje bitna stvar!!! Extra mi je nelogichan taj tvoj stav... moze li da se pogleda negde taj kraaaaaaatak snimak? Pa bre koj moj da kacim snimak od 30 sekundi...mora da ima negde ceo snimak koncerta, to treba da se trazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Ne spadam u najvece fanove WASP-a,ali zelim da kazem da Helldorado jebe keve kako je mocan album, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts