Jump to content

Recommended Posts

Posted
  qazwsxe said:
preslusao sam novi album i ok je mislim, klasican wasp album ali nije ni nista posebno ipak su DFTW i UT bolji

pojeo si govno ovde, posle crimson idola, od dominatora bolji nije izasao

Posted (edited)

da i mene dominator prilicno zamara i ne drzi me dugo, ali je mnogo bolje od onoga sto sam ocekivao, ali ponovo za mene ipak nije dorastao UT i DFTW-u

Edited by qazwsxe
Posted

Meni je KFD bas dobar album, atipican zvuk za W.A.S.P. , taj priliv industrije mi odgovara. Kao sto je Endorama za Kreator, pa ga ljudi ispljuvase, tako i za ovo sada. Dominator je svakako bolji od Neon God 1 & 2, ali ipak je DFTW jaci od njega, iskreniji su bol i mrznja u njemu posle 9/11.

Ni meni nece biti jasan toliki uspeh Crimson Idola, kad mislim da i od njega ima bolji. Ne kazem da je los, ali ne vidim toliku njegovu posebnost.

Posted

Crimson idol je jebeno remek delo! Iako mi nije omiljeni ipak skidam kapu jer su i muzika i ceo koncept extra. Meni je svaki album iz 80-ih vrh,a UT mi je bolji od Dyinga koji je takođe dobar. Ali interesuje me šta vi mislite o Still not black enough??? Meni je to super album,od prve do poslednje pesme.Ima dobrih balada: Breathe i Keep holding on,kao i malo jača I Can't ; onda tu je fenomenalna obrada J.Airplane pesme Somebody to love; prava rokerska himna Rock'n'roll to death...i još! Meni super album iako vidim da ga niko baš ne pominje a kamoli hvali

Posted

Meni iz '80tih jedino Circus nesto slabiji..ostali su kvlt kvltova. SNBE je sasvim dobar album, jedino malko chudan zvuk ima..ali sa njega volem naslovnicu,RNRTD,Keep Holding On i ponajvise Goodbye America i Black Forever, a potonju bih stvarno voleo da chujem live!

Posted

Slazem se.Najjace stvari i meni omiljene sa SNBE su definitivno "Black Forever" i "Goodbye America".Sjajne stvari.Obe bi uzivo legle do panja.

I'm politically incorrect and damn proud of it

I love my country but I'm scared to death of its government

:rockdevil:

Posted

Sex drive su svirali 80tih..a za RWItS stvarno steta..meni to jedna od omiljenih pesama WASPa...ma za taj problem nesviranja pesama najveci problem kratkotrajne setliste...

Posted
  Prince of Darkness said:
Ima jedna pesma sa drugog albuma, za koju je velika šteta što je ne sviraju na koncertima - Cries in the Night.

ta pesma je još iz preWASP perioda,kada je sa Killer Kane-om snimio numeru Mr.Cool čiji je tekst isti samo se refreni razlikuju. Sjajna pesma(i jedna i druga)

Posted
  lemmy sixx said:
Slazem se.Najjace stvari i meni omiljene sa SNBE su definitivno "Black Forever" i "Goodbye America".Sjajne stvari.Obe bi uzivo legle do panja.

I'm politically incorrect and damn proud of it

I love my country but I'm scared to death of its government

:rockdevil:

Zanimljivo sta je Blackie sada rekao povodom ovoga:

"I once wrote “I love my country, but I’m scared to death of its Government”.

Nothing I have ever written is more true!."

Covek je do yaya pametan... he's got brains for sure.

P.S. Mislite li da je Neon God pokusaj kopiranja Crimson idol-a?