Protagonist Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 on je mislio, ako dodju idemo nego sta nego da sam bio zlato S :oops: Quote
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Quote
Telcontar Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Lepo kaze lemmy... Silovanje.... eek Da li se zna datum izlaska albuma ( izvinjavam se na neupucenosti.. ) Quote
lemmy sixx Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Pa prvi cd je vec trebao izaci,a drugi izlazi sredinom maja. Quote
Protagonist Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 hm bre lemmy zar ne treba prvi da izadje uskoro a drugi krajem godine?!?!??! ili sma ja nesto pobrkao? Quote
Whispering Wolf Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Grupa je genijalna.Bolesna ali genijalna. Quote
miss Penny Lane Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. mala debela balerina Quote
S Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Grupa je genijalna.Bolesna ali genijalna. Ma nije bolesna, samo perverzna Quote
michelle Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan Quote
Telcontar Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan On je odvratan po defaultu Quote
miss Penny Lane Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan mene mama uvek cuva on zlog cika lemija Quote
Protagonist Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan .hehe michelle me brani... yupiiiiii 8) Quote
Telcontar Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Ma nije lemmy veliki zli cika on je samo gay... Nego gledao sam tour dates, i nesto mi se cini da nece biti u blizini u skorije vreme... Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2004 Author Report Posted February 25, 2004 Meni se WASP mnogo sviđa. A ne seri!!! 8O 8O 8O Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2004 Author Report Posted February 25, 2004 hm bre lemmy zar ne treba prvi da izadje uskoro a drugi krajem godine?!?!??! ili sma ja nesto pobrkao? Pobrkao si.Koliko ja znam,tako stoje stvari.Mozda su i nesto menjali. Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2004 Author Report Posted February 25, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan mene mama uvek cuva on zlog cika lemija Tvoja mama mi ne moze nista...stoga,beware. Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2004 Author Report Posted February 25, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan On je odvratan po defaultu Buahahahahahahahahahaha... Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2004 Author Report Posted February 25, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan .hehe michelle me brani... yupiiiiii 8) I koleginica ce na tapet,nista se ti ne brini.Ljudi koji nose vilenjacke cizmice,moraju biti popljuvani. Quote
miss Penny Lane Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 nisi stvarno kupila vilenjacke cizme>>>>>>> 8O 8O 8O 8O 8O brinem se za tebe Quote
miss Penny Lane Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Eto,vidis sta si uradila maloj debeloj balerini.Sada se stidi.Bolje ga odvedi u par i siluj ga.Cisto da smrsa. Ne budi odvratan mene mama uvek cuva on zlog cika lemija Tvoja mama mi ne moze nista...stoga,beware. :ne: :ne: :ne: mama ima moci. a: a: a: Quote
Protagonist Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Mozda vidim da odem u Bech na WASP!!!! nadam se da cu uspeti!!! mada opet ne verujem... kraj godine matura.... prijemni! nervira me sve to Quote
Kai Hansen Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Eh da je mene neko pitao da biram izmedju WASP-a i samranja na maturskoj znas sta bih izabrao Quote
Recommended Posts