Invictus Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Ako zivis u Republici Srpskoj, rijec viza je ekvivalent rijeci nemoguce. Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 (edited) Viza kranje granice Edited April 1, 2004 by ThyRaven Quote
Elldamar Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 W.A.S.P._-_The_Neon_God_Part_One_-_The_Rise-Promo-CD-2004-QTXMp3 NABAVLJENO :mrred: :mrred: Do yaya album!!!! Quote
Pavao Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 WASP svira u Splitu,u Dalmaciji 17.06..Koncert će biti na otvorenome u ljetnom kinu Bačvice,blizu plaže! Quote
Elldamar Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Mrzim te!!! Gde ga nadje? heh...pa na netu...gde bih inache Quote
Fantomni Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 WASP svira u Splitu,u Dalmaciji 17.06..Koncert će biti na otvorenome u ljetnom kinu Bačvice,blizu plaže! Mozes li saznati cijenu ulaznice? Quote
Invictus Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 WASP svira u Splitu,u Dalmaciji 17.06..Koncert će biti na otvorenome u ljetnom kinu Bačvice,blizu plaže! Ne seri!!!!!!!! Prvi red je jedina moguca istina!!!!!!!!!!!!!! Quote
KontraKonosufiliKs Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Grupa je jedna od najjacih i ja mislim da su oni nek jaca verzija shock-rock-a a po meni najjaca pesma Chainsaw Charlie Quote
S Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ja ne bih rekao da su ni blizu shock-rocku... oni su cisti heavy metal po muzici to je sigurno... A za Charlie-ja... najbolja pjesma definitivno Quote
Марија П : Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Nisu oni cist heavy. A ovaj naziv shock-rock me podseca na one tipa sweet metal, white metal...itd. Quote
S Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Mene je podsjetio na jednog lika koji je pricao kako je najjaci zanr Satan Metal A za shock-rock valjda smatraju Marilyn Mansona... Quote
dominatrixfire Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 ..ma legendarna grupa....ja ih slušam od svoje jedanaeste godine i to intenzivno..Blackie rulz....čovjek koji je promijenio moj život nakon sta sam pročitala njihov interrvju u HMĆao-u ...12. i 13. broj...jao... ah da..oni i JESU svrstavani u SHOCK ROCK..a to je u biti bio metal jer u njega spada i Alice Cooper i jos neki bendovi.... Quote
S Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Ne znam... ja ne bih prihvatio da se W.A.S.P. svrstava zajedno sa Marilyn Mansonom i slicnim jadnicima... A kakav je taj intervju? Quote
Black Knight Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 WASP po zvuku vise vuce na neki hard rock sa pojedinim prelazima na metal dok album Crimson Idol je definitivno Heavy. Quote
Марија П : Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Confirmed bands for the W.A.S.P. Tribute: Band Name: Denial of God(DEN) Band style: Black Horror Metal Song: Hellion Band Name: Dracena(SWE) Band style: Black Metal Song: Animal (I @#%$ Like a Beast) Band Name: This Tangled Web(OZ) Band Style: Dark Metal Song: The Headless Children Band Name: Edenbeast(DEN) Band Style: Melodic Death Metal Song:Blind in Texas Band Name: Victimizer(DEN) Band Style: Thrashing Black Speed Metal Song: Tormentor Band Name: STOS(POL) Band Style: Heavy metal Song: L.O.V.E. Machine Band Name: Crystal Viper(POL) Band Style: Heavy Metal Song: Wild Child Band Name: Impaler(USA) Band Style: Shockrock Song: TBA Band Name: Goddess of Desire(NL) Band Style: Epic War Metal Song: Helldorado Da li je iko cuo za ijedan od ovih bendova? Meni je jedino Impaler poznat od negde. Quote
Марија П : Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Uh, dobro je. Nisam jedina. Tribute izlazi 2005. bice jos bendova valjda, ali nekih dobrih nadam se. Quote
crusader84 Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Ma cist HEAVY bre! Pa zasto bi ih onda ja obozavao? Jedini americki bend koji moze da pridje legendarnim britanskim NWOBHM bendovima tipa MAIDEN, PRIEST, SAXON... Quote
justhell Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 E imam jedan poster formata veceg od A4 (neznam koji) W.A.S.P. pa ko hoce da ga ima u svojoj kolekciji moze da ga kupi ili doboje u zamenu od mene Quote
Recommended Posts