shock! Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Koji vam je omiljeni album? Meni je The Last Command, barem mi on prvi pada na pamet W.A.S.P i Last Command definitivno Quote
S Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Hm... Inside of the Electric Circus je meni nekako omiljen... nije najbolji ali mi je pri srcu Quote
Perfection Of Vanishing Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Omiljeni..definately LAst Command. Ovih dana se ipak vishe trujem Still Not-om i Nesvetim terorom. Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2005 Author Report Posted January 5, 2005 Bez razmisljanja "The headless children" i "The last command".To je jebeni W.A.S.P.!!! Quote
Dani Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Koji vam je omiljeni album? Meni je The Last Command... Svakako, jedan od najboljih.... dodajem jos i "Dying For The World", volim taj album. Quote
Perfection Of Vanishing Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Takodje! I am gonna...Murder Superman! Murder Superman! Quote
lemmy sixx Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Ubedljivo najbolji album od pocetka 90-ih pa na ovamo.Meni licno mnogo bolji od "Crimson idol". Quote
AGGRESSOR55 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 W.A.S.P. i The Headless Children definitivno. Interesuje me sta mislite o Unholy Terroru. Za mene je totalni raspad Quote
lemmy sixx Posted January 10, 2005 Author Report Posted January 10, 2005 Odlican album.Omiljene stvari sa tog albuma su mi "Let It Roar","Hate To Love Me","Loco-Motive Man" (strava pesma!!!) i "Raven Heart".U svakom slucaju,odlican album. Quote
michelle Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ubedljivo najbolji album od pocetka 90-ih pa na ovamo.Meni licno mnogo bolji od "Crimson idol". Slazem se. S tim sto ja uopste ne razumem toliku pomamu oko Crimson Idol- ok, ali nista posebno, ne ulazi mi ni u pet najbojih njihovih. Niko nije spomenuo Kill Fuck Die- odlicam Album Quote
Марија П : Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Svakako, jedan od najboljih.... dodajem jos i "Dying For The World", volim taj album. "DFTW" je, po mom misljenju, jedan od najslabijih W.A.S.P.-ovih albuma. Od ovih novijih, mnogo su mi bolji "Helldorado" i "K/F/D". Quote
AGGRESSOR55 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Odlican album.Omiljene stvari sa tog albuma su mi "Let It Roar","Hate To Love Me","Loco-Motive Man" (strava pesma!!!) i "Raven Heart".U svakom slucaju,odlican album. Meni nije bas nesto u odnosu na ostale Quote
shock! Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Interesuje me sta mislite o Unholy Terroru. Za mene je totalni raspad pa nije bas totalni raspad, ali definitivno nije ni prineti najboljim albumima, Let it Roar mi je najbolja stvar sa tog albuma Quote
icon Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Po meni najjaci albumi su: 1.W.A.S.P. 2.The last command 3.The crimson idol 4.Still not black enough 5.The hedless children Quote
Dani Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Dopada mi se novi album, vrlo. balade su extra dobre... odoh se podsetiti. Quote
Invictus Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Preslusah i Neon II. Sta da kazem, bolje nego prvi, ali se ipak vidi da je Blackie ostario i da fali furioznost. Blijedo, blijedo... Quote
lemmy sixx Posted February 21, 2005 Author Report Posted February 21, 2005 Ne slazem se da je to zbog starosti...pa nije bio puno mladji kada su izdali "Dying for the world",a album je jebeno remek delo. Jebiga,jednostavno covek nije bas uspeo ovaj put,svakom se moze desiti. Quote
Dani Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Preslusah i Neon II. Sta da kazem, bolje nego prvi... Meni su i I i II dobri. Quote
War Machine Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 E ovaj bend je do jaja. Jedan od mojih omiljenih. Hvala bogu imao sam priliku da ih gledam uzivo u Zagrabu. Ako hocete da saznate kako je bilo na koncertu prucitajte reportazu u novom broju Nocturne Zine. Bleckie je BOG. Quote
Buddha Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 lista: 1.W.A.S.P. (fukkin Large Outrageous Vagina Eater Machine!!) 2.The Headless Children 3.The Crimson Idol 4.Kill fuck Die 5.hmmmm... The Last Command recimo, ali on ima samo po nekoliko onih koje iskachu jeste li znali da je Blackie-u pravo ime Stephen Duran? Sa takvim imenom nije ni chudo da uzmesh umetnichko ime kao shto je Blackie Lawless Quote
Recommended Posts