Jump to content

Recommended Posts

Posted
Koji vam je omiljeni album? Meni je The Last Command...

Svakako, jedan od najboljih.... dodajem jos i "Dying For The World", volim taj album. icon_da.gificon_mrgreen.gif

Posted
Ubedljivo najbolji album od pocetka 90-ih pa na ovamo.Meni licno mnogo bolji od "Crimson idol".

Slazem se. S tim sto ja uopste ne razumem toliku pomamu oko Crimson Idol- ok, ali nista posebno, ne ulazi mi ni u pet najbojih njihovih.

Niko nije spomenuo Kill Fuck Die- odlicam Album musik19.gif

Posted
Odlican album.Omiljene stvari sa tog albuma su mi "Let It Roar","Hate To Love Me","Loco-Motive Man" (strava pesma!!!) i "Raven Heart".U svakom slucaju,odlican album.

Meni nije bas nesto u odnosu na ostale

Posted

Interesuje me sta mislite o Unholy Terroru. Za mene je totalni raspad

pa nije bas totalni raspad, ali definitivno nije ni prineti najboljim albumima, Let it Roar mi je najbolja stvar sa tog albuma

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ne slazem se da je to zbog starosti...pa nije bio puno mladji kada su izdali "Dying for the world",a album je jebeno remek delo.

Jebiga,jednostavno covek nije bas uspeo ovaj put,svakom se moze desiti.

Posted

E ovaj bend je do jaja. Jedan od mojih omiljenih. Hvala bogu imao sam priliku da ih gledam uzivo u Zagrabu. Ako hocete da saznate kako je bilo na koncertu prucitajte reportazu u novom broju Nocturne Zine.

Bleckie je BOG.

Posted

lista:

1.W.A.S.P. (fukkin Large Outrageous Vagina Eater Machine!!)

2.The Headless Children

3.The Crimson Idol

4.Kill fuck Die

5.hmmmm... The Last Command recimo, ali on ima samo po nekoliko onih koje iskachu

jeste li znali da je Blackie-u pravo ime Stephen Duran? Sa takvim imenom nije ni chudo da uzmesh umetnichko ime kao shto je Blackie Lawless icon_cool.gif