lemmy sixx Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 Covjece...On je u bendu...Napustio je bend '89 ali se vratio... A zna se sta je predstavljao u bendu...i sta predstavlja ! a: Covece...on je bend napustio '99...zadnji album koji je snimljen sa njim u postavi je "Helldorado". Predstavljao je,ali vise ne predstavlja nista. a: Quote
lemmy sixx Posted February 7, 2004 Author Report Posted February 7, 2004 Inace,od Holmesa je vazniji Randy Pipper koji je uz Blackie-a i osnivac benda,a takodjer je pre W.A.S.P.-a zajedno sa Blackiem svirao u legendarnom bednu Sister. Quote
miss Penny Lane Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 8) znam da mi je oprosteno. pise u 4. prstu Quote
Protagonist Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 2004 "NEON GOD" CONFIRMED EUROPEAN TOUR DATES DATE COUNTRY CITY VENUE MAY 4th 04 UK GLASGOW - GARAGE MAY 5th 04 UK MANCHESTER - MDH MAY 6th 04 UK BRADFORD - RIO'S MAY 7th 04 UK WOLVERHAMPTON - WULFRUN HALL MAY 8th 04 UK NOTTINGHAM - ROCK CITY MAY 9th 04 UK LONDON - ASTORIA Check back, more to be added soon! 30th September 2002 W.A.S.P. CANCEL FALL TOUR/NEW STUDIO ALBUM IN THE WORKS W.A.S.P. have cancelled their U.S. tour scheduled for fall 2002, due to the fact that the band are continuing work on the forthcoming studio album, which will be a double record set scheduled for release in the fall of 2003. Due to the enormity and the complexities of what will be a concept/ opera, the band feel that they will need as much time as possible in effort to make this forthcoming release everything that it can possibly be. These records will be released as a two part set with the first album being released on Halloween 2003 and the second album Christmas of 2003. evo vidite da nije sada Holmes u bendu, lemmy je upravu! -The band’s lineup for the new albums remains Blackie Lawless on vocals & guitar, Frankie Banali on drums, Mike Duda on bass, and Darrell Roberts on lead guitar. Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Ma pusti ih,nemaju blage veze sa zivotom.Holmes je napustio bend posle "Helldorado" turneje.On je proslost.Od njegovog odlaska,WASP je snimio "Unholly terror" i "Dying for the world".Holmes je verovatno vec i mrtav,ili je dobio cirozu jetre.Jos bolje sto je otisao. Quote
Protagonist Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 hehehe, ubedjuju se da je u bendu, a ovu vest ko je trenutno u bendu sam okacio jos pre par stranica... no ajde ja jedva cekam novi album, a za vas ne znam Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Ma vazno da si ti najpametniji.Debela balerina. Quote
Telcontar Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 A ti suboticka devojcice cuti... ti treba jos da rastes... ... Nego jel imaju oni ideju da svrate negde blize manchester i glasgow su nam ipak malo daleko... Quote
Protagonist Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Lemmy tisina, ako te dohvatim bice svasta i sam si rekao da bih dobio batine od mene Telcontar mislim da ce biti koncerata blize nama, npr Grcka verovatno, ali ako dodju u Budimpestu, idemooooooooooooooo! 8) Quote
S Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 8) znam da mi je oprosteno. pise u 4. prstu Gdje? A da da... a za vas ne znam Evo znas i za mene sad I ja jedva cekam novi album... Hehe sto se tice koncerata mozda dodju i u Beograd Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Lemmy tisina, ako te dohvatim bice svasta i sam si rekao da bih dobio batine od mene Telcontar mislim da ce biti koncerata blize nama, npr Grcka verovatno, ali ako dodju u Budimpestu, idemooooooooooooooo! 8) Ja od tebe dobio batine? A ti Telkontejneru,ajde majke ti prdi negde drugde. Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Ma vazno da si ti najpametniji.Debela balerina. nemoj da si tako grozan Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 8) znam da mi je oprosteno. pise u 4. prstu Gdje? A da da... a za vas ne znam Evo znas i za mene sad I ja jedva cekam novi album... Hehe sto se tice koncerata mozda dodju i u Beograd zaboravni Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 8) nista.i ja tu spadam 8) Quote
Protagonist Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 da michelle.... pogotovo Moni i S !!!! vas dvoje koristite malo pp Quote
Telcontar Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Ma ne brini ti visoki... nego idemo u pestu naravno Quote
Protagonist Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 hahaha Telcontare, sta ti njemu u redu? sta si se ukaki njega? Quote
S Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 pogotovo Moni i S !!!! vas dvoje koristite malo pp Samo se ti tuzakaj okolo Ti si bio pravo zlato na ovoj temi vidim Quote
miss Penny Lane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Upropastiste temu totalno :| potpis ti je fenomenalan Quote
Elderane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Uh,izvinjavam se sto vam ulecem u pricu...Nego,juce sam poslije 2 godine upalio Crimson Idol,i skontao da mi taj album nikada u zivotu nece dosaditi...Zivio W.A.S.P. Quote
Марија П : Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Ma ne brini ti visoki... nego idemo u pestu naravno Shtaaaaaaa???? Dolaze u Budimpeshtu?!?!? 8O 8O 8O Quote
Recommended Posts