Jump to content

Recommended Posts

Posted
Samo da kazem ko nije vsinoc bio u Sofiji , ne zna sta je propustio icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Bilo je fenomenalno , samo da je duze trajalo ( svega 1h i 20min).

Jedan od najboljih certa koje sam gledao (a gledao sam ih dosta) pivopije.gif

Hej, veliki pozdrav za drustvo koje je islo u Sofiju!

Lep i zanimljiv koncert, vredelo je videti, zali Boze sto nije bio kod nas, jer mi imamo i po najzabacenijim gradovima sportske hale koje su vece od one u kojoj su WASP svirali sinoc.

Trebalo je videti i bugarske predgrupe, totalni frikovi!

Sto se ostalog tice, najzanimljiviji deo putesestvija bio je kako pre povratka kuci potrositi bugarski novac. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Sve u svemu, dogadjaj vredan paznje.

Posted

Slazem se za ovo da nismo znali na sta da potrosimo kintu koja nam je ostala icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif , a slazem se i za to da imamo u svakom gradu u Srbiji bolju halu za svirke nego ova gde su sinoc svirali Wasp-ovci, ali da ne tupim mnogo koncert odlican pivopije.gif

Posted

Upravo sam se vratio iz Zagreba sa W.A.S.P.-a. Sta je reci? Organizacija je bila katastrofalna. Do pressa se nije moglo doci ni uz boziju pomoc. Koncert je kasnio i poceo je u 23:40 (zasto me ovo podsjeca na KST?!) Predgrupa nije bilo. Prvi bis je nastupio za manje od sat vremena, svirka ukupno nije trajala ni sat i po. Pirotehnike i efekata nije bilo.

E, sad sto se tice same svirke, ona je bila odlicna. Udarci sa starim hitovima: On Your Knees, Inside the Electric Circus, L.O.V.E. Machine, Animal, Whild Child, I wanna be Somebody, THE IDOL (e ova je bas bolila), Headless Children, The Real me, Blind in Texas, Raging Storm + dve sa novoga.

Bilo je odlicno, ali je moglo mnogo bolje. Ili sam mozda ja kao dugogodisnji fan mnogo vise ocekivao.

I wanna live in fame and die in flame

Never to get old!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Upravo sam se vratio iz Zagreba sa W.A.S.P.-a. Sta je reci? Organizacija je bila katastrofalna. Do pressa se nije moglo doci ni uz boziju pomoc. Koncert je kasnio i poceo je u 23:40 (zasto me ovo podsjeca na KST?!) Predgrupa nije bilo. Prvi bis je nastupio za manje od sat vremena, svirka ukupno nije trajala ni sat i po. Pirotehnike i efekata nije bilo.

E, sad sto se tice same svirke, ona je bila odlicna. Udarci sa starim hitovima: On Your Knees, Inside the Electric Circus, L.O.V.E. Machine, Animal, Whild Child, I wanna be Somebody, THE IDOL (e ova je bas bolila), Headless Children, The Real me, Blind in Texas, Raging Storm + dve sa novoga.

Bilo je odlicno, ali je moglo mnogo bolje. Ili sam mozda ja kao dugogodisnji fan mnogo vise ocekivao.

I wanna live in fame and die in flame

Never to get old!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u potpunisti se slazem, ja sam ispizdeo zbog kasnjenja jer sam ispusio zadni voz za BG, pa sam vilenio po gradu do 6 ujutro(druga zaredom noc bez sna sad kad zaspim nece me probuditi ni....), sama svirka odlicna, atmosfera do yaya icon_rockdevil.gif

Posted

I'm a wild chiiild, come and love me I want youuuuu

My heart's in exile I need you to touch me

Cause I want what you do... I want youuuuuuu

jes i ja kazem! icon_da.gificon_smile.gif

mrzim vas sve sto ste isli.......... icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Posted
Sta ces kad bi svi isli, kako bi se onda znalo ko je musko, a ko nejach i ko kosi, a ko vodu nosi. icon_wink.gificon_cool.gificon_razz.gificon_smile.gificon_rockdevil.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

...ili ko drzi visak ako muti malter - mali je pun narodnih umotvorina i doskochica...

W.A.S.P. u Zagrebu nisu svirali ni sat i po ?

Cuj stari kaj ti mogu rec...na promo turneji u Svabiji za Neon...Part I svirali su 3 koncerta a 2 su otkazali bez razloga,od ta 3 koncerta svi su bili sranje jer su gospari iz W.A.S.P. svirali krajnje bijedno i neraspolozeno i binu napustili posle 45-50 minuta a karta kostala 35€...bezobrazluk

Kuzis?

Posted (edited)

Svirao, nego sta!!! I to odlicno. Jedini tren kad ju mije svirao je bio intro na The Idol, ali se svejedno plakalo u prvim redovima.

Will I be alone this morning...

Edited by Invictus
Posted

fino sto su svirali uzivo.... jer koliko znam u Grckoj su na leto svirali na plejbeku sad.gif

svejedno i da su na plejbeku rado bih ih video uzivo biggrin.gif valjda ce biti jos neka prilika u zivotu....

Posted
fino sto su svirali uzivo.... jer koliko znam u Grckoj su na leto svirali na plejbeku sad.gif

svejedno i da su na plejbeku rado bih ih video uzivo biggrin.gif valjda ce biti jos neka prilika u zivotu....

Ne verujem..takve stvari za Heavy Metal bendove su jednostavno nedopustive..ajde na tv-u kada gostuju pa OK,ali uzivo na plejbeku...je jednostavno nemoguce...

Posted
Svirao, nego sta!!! I to odlicno. Jedini tren kad ju mije svirao je bio intro na The Idol, ali se svejedno plakalo u prvim redovima.

Will I be alone this morning...

Znaci to je neko samo srao po netu

Posted
Ne verujem..takve stvari za Heavy Metal bendove su jednostavno nedopustive..ajde na tv-u kada gostuju pa OK,ali uzivo na plejbeku...je jednostavno nemoguce...

pa i ja tako mislim.... ali znam osobu koja je bila u backstage-u na tom festivalu i on se takodje veoma razocarao.

• 2 weeks later...