shock! Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ne slazem se da je to zbog starosti...pa nije bio puno mladji kada su izdali "Dying for the world",a album je jebeno remek delo. tacno... Quote
Tatyannahhh Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 4.Kill fuck Die meni je ovaj nekako prirastao za srce Quote
Demonizer Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Do pojave Painkillera od Jedasa The headless children se smatrao najbiljim albumom metala svih vremena al samo godinu dana steta! Quote
Nixx Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Datumi koncerata su postavljeni, samo da dodju negde blize nama ovog leta. Quote
Angelystor Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Opet prave evropsku turneju? Nisam znao..vredelo bi stvarno savatati ih sada negde.. Quote
Protagonist Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 This tour will feature a return to W.A.S.P.'s RICH theatrical past, bringing back the elements of their famous shows from 1983 - 1984 with all the BLOOD, MEAT, FEATHERS and SAW-BLADES that made W.A.S.P. notorious for striking fear in the hearts the world... Quote
Марија П : Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) Jesu li to izdali i nesto novo ili radi sporta idu na turneju? Edited June 22, 2005 by Marija Prokopijevic Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2005 Author Report Posted June 22, 2005 Nisam imao prilike gledati ih uzivo,ali sam cuo da su poslednjih godina ocajni uzivo.Koncerti ne traju vise od 1h,zvuk jadan,oni ko da im neko nabio metlu u dupe... Ali ako vracaju stare fazone,ondak mozda i bude nesto interesantno. Quote
Protagonist Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Da, stvarno dosta njih je reklo da su im koncerti manje više, nažalost. Ali nadam se da više neće biti tako! Quote
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 nema ih u mom selu, pa cak ni u komsiluku.. mozda naprave drugi krug pa nas posjete.. Quote
Angelystor Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Hm..koncerti sa Neon god 2 turneje su odlichni! imam dva snimka ja mislim..Za rasliku od NG1 turneje gde su stvarno bili ziv ochaj. Quote
shock! Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Da, stvarno dosta njih je reklo da su im koncerti manje više, nažalost. Ali nadam se da više neće biti tako! hm, zimus u Zagrebu zamerke idu na duzinu koncerta i na izostanak light efekata....inace set-lista, energija na sceni i kvalitet zvuka bili su na zavidnom nivou Quote
Protagonist Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Super, onda samo da produže nastup i odlično! Quote
crusader84 Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Meni je dovoljna i samo njihova svirka, i što se mene tiče ne trebaju im nikakvi efekti a ni ono Blackie-ove glupiranje na bini, ali jbg, tako to ide, za uspeh kod glupih Amera uvek vam treba i nešto ekstra! Quote
shock! Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 meni su efekti jako bitni, gledao sam skoro neki njihov cert u L.A kada Blackie pali deo scene koja gori dok sviraju.....kako to samo mocno deluje.... ......takodje oni njihovi tripovi sa motornom testerom, krvlju itd...... Quote
shock! Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Opet prave evropsku turneju? Nisam znao..vredelo bi stvarno savatati ih sada negde.. nema za sada govora o Evropskoj turneji.....sve do Septembra su na velikom touru u Americi....u Evropu dolaze samo na 2 festivala Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 meni su efekti jako bitni, gledao sam skoro neki njihov cert u L.A kada Blackie pali deo scene koja gori dok sviraju.....kako to samo mocno deluje.... ......takodje oni njihovi tripovi sa motornom testerom, krvlju itd...... To je "The Sting"...ne znam,meni se taj koncert ne svidja.Super su ti efekti i ti tripovi,ali je svirka bleda do panja. Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 Meni je dovoljna i samo njihova svirka, i što se mene tiče ne trebaju im nikakvi efekti a ni ono Blackie-ove glupiranje na bini, ali jbg, tako to ide, za uspeh kod glupih Amera uvek vam treba i nešto ekstra! Jebiga,oni su navikli publiku na te stvari.I naravno da onda nesto nedostaje. Quote
NeSa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 E,BATO,OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH HEAVY BENDOVA...PO MOM MISLJENJU,ONI SE JOS UVEK DRZE,IMAJU STARU ENERGIJU...TAKO I TREBA Quote
shock! Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 omiljene W.A.S.P balade? meni je najbolja naravno "The Idol" jedna od najboljih metal balada uopste.......dalje Breathe,Sleeping,Hold On To My Heart,Keep Holding On, Trail Of Tears....... Quote
Марија П : Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 "Sleeping in the fire", "Forever free", "Keep holding on", "Breathe", "Hold on to my heart". Quote
Vlaja Buraz Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Does WASP = Milli Vanilli? http://www.metalsludge.tv/main/index.php?m...5465d7b1a7cfd9f Quote
blondie Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 jebem ti, otkad nisam cula milli vanilli Quote
Recommended Posts