Black Knight Posted May 8, 2002 Report Posted May 8, 2002 gollum junior je napisao: Matori Blacky se malo zajebao sa Kill Fuck Die, ali Unholy Terror je dobar povratak. Nije ba Quote
Black Knight Posted May 8, 2002 Report Posted May 8, 2002 Lemmy sixx je napisao: Imam ga ja. E jebiga.Mnogo si mi daleko da uzmem od tebe da presnimim. I Will Kill Myself. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Moram ga imati. Quote
lemmy sixx Posted May 8, 2002 Author Report Posted May 8, 2002 Pa nemoj se bas ubiti...to je vec preterivanje 8O Quote
Black Knight Posted May 8, 2002 Report Posted May 8, 2002 Ma prso sam za njima u poslednje vreme. Stavi se u moju situaciju lemmy zamisli da ti fali samo jedan album od Motorhead-a da upotpunis kolekciju a da ne mozes tako lako da ga nabavis.Grrrrr.Pateticna situacija. Quote
lemmy sixx Posted May 8, 2002 Author Report Posted May 8, 2002 Pa znam da je to veliki trip...ali naravno,ja imam sve albume od Motorhead-a tako da se osecam sasvim OK ...ako hoces kontaktiraj me na mail pa cemo se dogovoriti oko CD-a da nesto sredimo... Quote
Black Knight Posted May 9, 2002 Report Posted May 9, 2002 Nesto me zeza mail. Da ti ne bi slao na private cim sredim mail saljem ti poruku. 10x u napred Quote
Lucifer_666 Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 WASP su strava , oni su medju prvim metal grupama (Pored Maidena , Megadetha i Marilyn Mansona) koje sam poceo da slusam ... Quote
Black Knight Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 Znaci svidja ti se WASP Luci??? Pazi oni nisu bas metal music,oni su vise neki shock rock,tako i sebe sami definisu. Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 Pazi oni nisu bas metal music, oni su vise neki shock rock, tako i sebe sami definisu. Mozda nisu cisti heavy, ali imaju jakih heavy elemenata. To sto sebe nazivaju shock rock bendom im ne smeta da idu na metal festivale! Quote
Hail Metal Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 Cocaine cowboys je najjaca pesma,dobre su i Helldorado i I wanna be somebody Quote
Black Knight Posted June 1, 2002 Report Posted June 1, 2002 He,he,he bas sam hteo ponovo da pokrenem ovu temu ali Hail Metal me je pretekao. I Wanna Be Somebody je jedan od njihovih najvecih hitova. Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 I wanna be somebody je mnogo mocna stvar! Hail W.A.S.P.!!! Btw, od cega je skracenica W.A.S.P.??? :? Quote
Black Knight Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Koliko sam upucen,oni su tu skracenicu izveli od We Are Sexual Perverts Tako sam nasao na njihovom nekom sajtu.Videcu da iskopam adresu pa cu vam posaljem,mada sam cuo da ima jos jedna verzija skracenice ali s' obzirom na WASP-ove pesme i ostalo mislim da je ovo prava verzija. Quote
Lucifer_666 Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Ma to je laz bre ... Prava skracenica je White Anglo Saxon Protestant Quote
Black Knight Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 To sam i ja cuo Luci boy ali ipak mislim da je ono prava skracenica,uostalom ko da je bitno ,mozda je i nesto deseto,vazno je da su oni neprevazidjeni ! Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Radjerice, mogu da te upoznam sa Blekijem ako hoces! On i ja smo ti nerazdvojni! Blackie je Beranac! a: 8) Da nije: W - We A - Are S - Sexy P - Policemen Quote
lemmy sixx Posted June 3, 2002 Author Report Posted June 3, 2002 Ma skracenice je od We Are Sexual Perverts...to je Blackie potvrdio. Quote
Black Knight Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Tooooooooooooooooooooo Lemyyyyyyyyyyyyy Eto il sam vam govorio da je ono sto sam i ja napisao.He,he,he. 10x Lemmy Quote
lemmy sixx Posted June 3, 2002 Author Report Posted June 3, 2002 U pravu si Luci da je to zapravo skracenica od White Anglo Saxon Protestants,ali je tu frazu Blackie malo izmenio.Argumente mozes naci u bilo kojem intervjuu sa doticnim gospodinom. Quote
Lucifer_666 Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Ja mislim da je ipak We Are Sex Pistoles Quote
Black Knight Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Nemam ni jedan intervju sa Blackiem ali cim nadjem poslacu vam Luci boy ovo za Sex Pistolse je genijalno he,he,he,he,he kako si se samo setio Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2002 Author Report Posted June 4, 2002 Da,i ja se pitam kako se samo setio. :? :ne: Quote
Hail Metal Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 evo vam objasnjenja sta je u stvari WASP WASP-skracenica za bele anglosaksonce protestantske vere,tradicionalno konzervativne amerikance ponosne na svoje poreklo prvih doseljenika i netolerantnih prema drugim verama i rasama. Ovo sam nashao u knjizi Americka molitva (prevodi stihova Jima Morrisona) Quote
Recommended Posts