Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
ja sam cuo za to i cuo sam za We Aworship Satan's People

wallbash.gif Pa covek se svacega naslusa u zivotu wallbash.gif

W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom to se moze naci u svetskoj hard i heavy enciklopediji, jedino ako je greska, onda su sve druge opcije otvorene

Posted (edited)

wallbash.gif Pa covek se svacega naslusa u zivotu wallbash.gif

W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom to se moze naci u svetskoj hard i heavy enciklopediji, jedino ako je greska, onda su sve druge opcije otvorene

ja i mislim da W.A.S.P ima visestruko tj. dvosmisleno znacenje.......

Zna li neko link za skidanje njihovih stvari?....Fale mi neke

tesko da ces naci link.......jedino preko limewire-a icon_da.gif

kako mi se ide opet na cert W.A.S.P-a musik19.gifzuba.gif

Edited by shock!
Posted

WASP je cuvena "zolja" iz II svetskog rata icon_smile.gif Mada, WASP je navodjeno kao We are sexual perverts ili White anglo saxon protestants, sto su oni potvrdili, ali ono, we aworship...to je laz icon_smile.gif rec aworship uopste ne postoji u recniku. Elem, kako su oni rekli, zvanicni naziv je White Anglo-Saxon Protestants, medjutim izmedju sebe oni znaju da je ono prvo sto sam naveo icon_smile.gif Prva pesma koju sam cuo je The Idol, kad sam video spot, odusevio sam se.

Posted
W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom

Hm,malo mi je cudno da L.A. bend uzima za sebe naziv neku nemacku rec ph34r.gif

ja sam cuo za to i cuo sam za We Aworship Satan's People

Ja sam cuo za slicnu verziju (jos daaaaavno;pre nego sto sam uopste cuo W.A.S.P.):We Are Satan (ili Satan's?) People

wery creative

Very creativce icon_wink.gif

Posted
WASP je cuvena "zolja" iz II svetskog rata icon_smile.gif Mada, WASP je navodjeno kao We are sexual perverts ili White anglo saxon protestants, sto su oni potvrdili, ali ono, we aworship...to je laz icon_smile.gif

A ,pa to sam i ja cula

Posted

Vlasnik sam original ploce iz 1984 godine, albuma WASP, na kojoj pise (znaci, dole gde se zavrsavaju sve pesme i gde pocinje onaj papir) We Are Sexual Perverts, sto je potvrdjeno i na zivom albumu Live In The Raw i ne postoji nijedna druga zvanicna verzija njihovog imena.

Posted

Na ploci Live In The Raw ne vidim nigde da pise, sad sam pregledao, ali da se pominje u uvodu pesme Harder Faster, to je tacno.

Posted
...We Are Sexual Perverts, sto je potvrdjeno i na zivom albumu Live In The Raw i ne postoji nijedna druga zvanicna verzija njihovog imena.

ali da se pominje u uvodu pesme Harder Faster, to je tacno.

Tacno je da u najavi pemse 'Harder Faster' Blackie spominje to,ali kol'ko se secam kaze nesto kao:

"They said that we (ili:me and my boys) are 'Sexual Pervers'..." (kada pricao o onoj smrdljivoj organizaciji PMRC-u)

Sto bi znacilo da on kaze da drugi za njega tvrde to (al' se on nije izjasnio po tom pitanju)...

Tako da eventualno ostaje (samo) ona ploca (WASP) kao dokaz o toj skracenici...