Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 W.A.S.P. - true metal warriors!!!!!!!! We.Are.Sexual.Perverted wery creative Quote
shock! Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 We.Are.Sexual.Perverted wery creative ja sam cuo za to i cuo sam za We Aworship Satan's People Quote
Crna_Dama Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Dobri su. Kada sam pre nekoliko godina videla spot za stvar "Love machine" postali su mi bas gotivni. To je,inace,bila i prva stvar koju sam cula od njih. Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 ja sam cuo za to i cuo sam za We Aworship Satan's People Pa covek se svacega naslusa u zivotu W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom to se moze naci u svetskoj hard i heavy enciklopediji, jedino ako je greska, onda su sve druge opcije otvorene Quote
Crna_Dama Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Zna li neko link za skidanje njihovih stvari?....Fale mi neke Quote
shock! Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 (edited) Pa covek se svacega naslusa u zivotu W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom to se moze naci u svetskoj hard i heavy enciklopediji, jedino ako je greska, onda su sve druge opcije otvorene ja i mislim da W.A.S.P ima visestruko tj. dvosmisleno znacenje....... Zna li neko link za skidanje njihovih stvari?....Fale mi neke tesko da ces naci link.......jedino preko limewire-a kako mi se ide opet na cert W.A.S.P-a Edited October 1, 2005 by shock! Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 ja i mislim da W.A.S.P ima visestruko tj. dvosmisleno znacenje....... Slazem se Quote
Vangelis Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 WASP je cuvena "zolja" iz II svetskog rata Mada, WASP je navodjeno kao We are sexual perverts ili White anglo saxon protestants, sto su oni potvrdili, ali ono, we aworship...to je laz rec aworship uopste ne postoji u recniku. Elem, kako su oni rekli, zvanicni naziv je White Anglo-Saxon Protestants, medjutim izmedju sebe oni znaju da je ono prvo sto sam naveo Prva pesma koju sam cuo je The Idol, kad sam video spot, odusevio sam se. Quote
LazaGNR Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 W.A.S.P. je nemacki razarac iz drugog svetskog rata i znaci nesto na nemackom Hm,malo mi je cudno da L.A. bend uzima za sebe naziv neku nemacku rec ja sam cuo za to i cuo sam za We Aworship Satan's People Ja sam cuo za slicnu verziju (jos daaaaavno;pre nego sto sam uopste cuo W.A.S.P.):We Are Satan (ili Satan's?) People wery creative Very creativce Quote
Crna_Dama Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 WASP je cuvena "zolja" iz II svetskog rata Mada, WASP je navodjeno kao We are sexual perverts ili White anglo saxon protestants, sto su oni potvrdili, ali ono, we aworship...to je laz A ,pa to sam i ja cula Quote
Vangelis Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Eto, daklje potvrdjili smo ono sto smo imalji. Quote
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Eto, daklje potvrdjili smo ono sto smo imalji. Hail to that Quote
Crna_Dama Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Kako da dodjem do nekih njihovih stvari koje mi fale(imam vecinu,ali ne sve)?Jel ima neki sajt za download?!? Quote
Queen_Mab Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Prva stvar koju sam cula od njih je Animal[fck like a beast],Paint it black.... Quote
Vangelis Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Mozes od mene lako da nabavis...pod uslovom da si iz NS Quote
Crna_Dama Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Mozes od mene lako da nabavis...pod uslovom da si iz NS U tome i jeste fora....nisam iz NS Quote
Vangelis Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Steta...zaista steta...kod mene bi nasla utociste muzike osamdeseih Quote
Black Knight Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 A odakle si mozda ja mogu da ti pomognem??? Quote
Lawless Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Vlasnik sam original ploce iz 1984 godine, albuma WASP, na kojoj pise (znaci, dole gde se zavrsavaju sve pesme i gde pocinje onaj papir) We Are Sexual Perverts, sto je potvrdjeno i na zivom albumu Live In The Raw i ne postoji nijedna druga zvanicna verzija njihovog imena. Quote
Nixx Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Na ploci Live In The Raw ne vidim nigde da pise, sad sam pregledao, ali da se pominje u uvodu pesme Harder Faster, to je tacno. Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 A odakle si mozda ja mogu da ti pomognem??? Ja sam iz Čačka. Ali,ako je tačno ono9 što ti piše u profilu,ja imam ortakinju u Zemunu,mozda nju znaš?!? Quote
Vangelis Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Lawless, razotkrio si mi sve sumnje Quote
LazaGNR Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ...We Are Sexual Perverts, sto je potvrdjeno i na zivom albumu Live In The Raw i ne postoji nijedna druga zvanicna verzija njihovog imena. ali da se pominje u uvodu pesme Harder Faster, to je tacno. Tacno je da u najavi pemse 'Harder Faster' Blackie spominje to,ali kol'ko se secam kaze nesto kao: "They said that we (ili:me and my boys) are 'Sexual Pervers'..." (kada pricao o onoj smrdljivoj organizaciji PMRC-u) Sto bi znacilo da on kaze da drugi za njega tvrde to (al' se on nije izjasnio po tom pitanju)... Tako da eventualno ostaje (samo) ona ploca (WASP) kao dokaz o toj skracenici... Quote
Recommended Posts