Black Knight Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 Da samo sto je vec lemmy rekao da je to gospodin Blackie malo izmenio. Ne mogu da nadjem gde sam to procitao grrrrrrrrrrr. Quote
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 ja sam 100% siguran da je to: We Are Sexual Perverts! provjerite za svaki sluchaj Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2002 Author Report Posted June 7, 2002 E da li ste culi ovu provalu.To je pricao Blackie na jednom koncertu. Jednog dana Chris Holmes je bio mrtav pijan,i vozao se kao sumanut.Kada su ga panduri napokon uhvatili i vezali ga,on je podigao glavu i rekao jednom panduru: Holmes:"Znas sta?" Pandur:"Sta?!?" Holmes:"Prosle nedelje sam od tvoje zene dobio sifilis!" Naravno da su ga panduri razbili od batina,ali je stvarno covek ispao faca!!!I tako je nastala pesma "Mean man". Quote
Black Knight Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Gde si nasao to Lemmy?Il se secas sajta??? Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2002 Author Report Posted June 7, 2002 Poslusaj Blackievu uvodnu pricu za pesmu "Mean man" na albumu "Double live assassin". Quote
Invictus Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 Ama kakve su vam to nebuloze da je W.A.S.P. shock rock?!??!!?! Ma sta oni rekli za sebe to je Heavy Metal! i tacka (.)! I W.A.S.P. znaci: We Are Sexual Perverts! To bar zna svako dijete... ...a i Blackie tako licno kaze. Quote
lemmy sixx Posted August 13, 2002 Author Report Posted August 13, 2002 Invictuse,za tu frazu vec svi znamo.Nisi nam nista novo otkrio. A da su cisti heavy metal to se neslazem. Quote
Invictus Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 Prvih pet albuma je cista metalurgija pa ne znam! I wanna live in fame and die in flame! Never to get old... Quote
lemmy sixx Posted August 14, 2002 Author Report Posted August 14, 2002 Pa dobro,misljenja se razlikuju.Uglavnom da se mi slazemo oko jedne stvari:MOTORHEAD RULES!!! Quote
Eurinoma Posted November 20, 2002 Report Posted November 20, 2002 Meni se mnogo svideo album "Un Holy Terror"... Narocito pesme Who Slayed Baby Jane, Loco-motive Man i Hate to Love. Quote
Black Knight Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Meni se mnogo svideo album "Un Holy Terror"...Narocito pesme Who Slayed Baby Jane, Loco-motive Man i Hate to Love. Ako ti se taj album svideo onda obavezno nabavi novi album "Dying for the World" Album je nekako mracan a i pozitivan u isto vreme. Blackie se vratio starijem cvrscem fazonu , a i textovi su strava. Ma preslusaj obavezno. Pozdrav. Quote
dezinsektor Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 A tatooed madman, I am hell on wheelsBorn a wicked child left alone in the fields My father was the wind, my mother was fire Raised by the wolves and I grew up wild A kamikaze man, a hollering banzai Never crash and burn, never gonna die Cannibal it's me, you squeal and shout I chew you up and spit you out Storms a c-c-coming and it's gonna be me Here comes Trouble with a capital \"T\" Cause I'm a mean motherfucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way Cause I'm a mean motherfucking man, Riding the wind and know I'll be damned All they way, all the way, all the way ...ma to je heavy Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2003 Author Report Posted August 2, 2003 Ma kakav heavy.Poslusaj "Last command",cisti rock n' roll album.Pesme "Blind in Texas","Ballcrusher","Jack action"...su sinonim za beskompromisnu rokacinu.Naravno,ima u W.A.S>P.-u i heavy,ali nije cisti heavy.Zar je "Helldorado" heavy metal album?!? Quote
dezinsektor Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Stojim iza ovoga sto sam rekao kao sto najvece drvo u sumi stoji i prkosi sa svojim granama zeleci dotaknuti nebo. Quote
Telcontar Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 razlika izmedju jebenog heavy i jos jebanijeg hard rocka je takva da se mozemo do sutra raspravljati...sve je to isto (i sve je super ) Inace WASP je pre oznacavalo one protestante a oni su namerno tu skracenicu izmenili u sexual perverts da bi ih zajebavali i sokirali, kao i sve ostale, narocito konzervisane (konzervativne) meni najbolja pesma je ANIMAL(FUCK LIKE A BEAST) Quote
Invictus Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Put Crimson Idol-a je put jedne od najvecih istina. Quote
dezinsektor Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Sad sam se sjetio, pa zaboravio si kulminaciju Mean Man-a: ...Mad dog 20-20's king,ooh I drink that stuff and start getting obscene 'Cause I'm a mean mother fucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, Riding the wind and know I'll be damned I'm a motorcycle man Don't ever give a damn I lie when the truth serves better The Marquis de Sade, I cheat,steal and rob A H E A V Y M E T A L C R E A T U R E ! All the way, all the way, all the way. ...to je heavy. Quote
lemmy sixx Posted August 5, 2003 Author Report Posted August 5, 2003 U redu je to,ali slusaj muziku.To nije heavy,barem ne cisti heavy. Quote
dezinsektor Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ajde da malo pomognem, jer vidim da ne shvacas, treba ti nesto sto ce biti vodilja, heavy nije samo muzicki smjer metala, heavy je osjecaj sto te ispunjava i daje ti dodatnu smjelost koja te gura naprijed... ...dugacak, krvav, prkosan, taman i naporan je put nakon kojeg postajes heavy. Al nista od svega toga ako nisi osjetio tu iskru dok si bio mlad. Inace srljas po nepoznatim svjetovima koji nisu bezopasni za nekog ko nije heavy. Quote
lemmy sixx Posted August 6, 2003 Author Report Posted August 6, 2003 Covece,odakle ti snage da toliko kenjas? Quote
Black Knight Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 Put Crimson Idol-a je put jedne od najvecih istina. Doticni album je jebeno dijamantsko delo kompletne WASP karijere. Najaci njihov album zato ga i ne mogu nikada porediti sa ostalima. Inace na njihovom oficijalnom sajtu stoji prica da je Blackie otkazao turneje koje ima kako bi radio na nastavku Crimson Idol 2 . Prica se da ce koncetpualni album biti valjda na dva diska . Ovo me podseca na Pink Floyd- The Wall Quote
lemmy sixx Posted August 6, 2003 Author Report Posted August 6, 2003 Neznam,meni je Crimson Idol sjajan album,ali su "Headless children" i "The last command" po meni mnogo bolji.Ali,ukusi se razlikuju. Quote
Recommended Posts