lemmy sixx Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 dominator se zove verovatno je keva Znam ja kako se zove,ali da li ima negde da se skine??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Rekose da album izlazi u januaru, a da opet dolaze u martu. Nadam se da ce tako i biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 U januaru?Ja cuo da album izlazi u novembru.Pa ako izlazi u januaru,onda je jos uvek malo rano za nabavljanje. Neka dodju u martu....opet cu ici,bez razmisljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Znam ja kako se zove,ali da li ima negde da se skine??? Cekaj da izadje album, pa kupi original, barabo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 Covece,novi Motorhead i Slayer nemam na originalu,W.A.S.P. tek necu kupovati...tri cd-a par novih patika ili cipela,a diskove nemogu staviti na nogu i hodati u njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Mislis, zato sto ti se ne svidjaju? Ako ti se albumi svidjaju, necu da komentarisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Cekaj da izadje album, pa kupi original, barabo! Podrska za komentar ... P.S. - album treba da izadje sad,na jesen,koliko znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Put ploce je put jedine istine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Mislis, zato sto ti se ne svidjaju? Ako ti se albumi svidjaju, necu da komentarisem. Albumi mi se jebacki svidjaju i odlicni su,a to da li ih i u kom formatu imam,nije tvoja stvar i nije do tebe da to komentarises. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 P.S. - album treba da izadje sad,na jesen,koliko znam... Pa koliko i ja znam,treba da izadje u novembru a ne u januaru.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Trebalo je, ali je odlozen, i to za pocetak februara ako se ne varam. Sve u svemu, sam pocetak 2007e godine. A na netu ga jos nema. Sto se tiche originala WASPa, ja imam zarku zelju da posedujem jos neki pored "Unholy Terror"a..a posebno Crimson Idol i KFD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Onaj lik sto je stajao desno na bini za vreme svirke (duga kosa, procelav) mi je rekao da album izlazi u januaru. Isto to mi je rekao i bubnjar. @RNA: da ne radis ti za neku izdavacku kucu, ili mozda imas prodavnicu diskova, kad tako zestoko agitujes za nabavljanje originala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Na novom albumu će biti i obrada Burn od Purple-a! Što se tiče originala.... Nezaposlen student iz radničke (tj već penzionerske) porodice - moraće još malo da sačekaju originali... Naročito nakon ove navale dobrih koncerata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 To za Burn kao obradu nije zvanicna vest. Ja sam na WASP forumu chak i citao nesto da ce na albumu stvarno biti pesma "Burn", ali ne obrada, vec WASPova pesma..no videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Uf... valjalo bi da je Burn od DP! WASP ima fenomenalne obrade.... Paint it black, Easy livin', Somebody to love, THE REAL ME... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ja sam na naleteo slucajno na neki njihov snimak na Roktagonu i dobro zvuce. A Bljaki se malko udebljao koliko mi se cini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 WASP ima fenomenalne obrade.... Paint it black, Easy livin', Somebody to love, THE REAL ME... Slazem se. Meni se recimo Easy livin' vise dopada od originala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ok su im obrade..al ne razumem zasto su tolko silovali The real me na turnejama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ja sam na naleteo slucajno na neki njihov snimak na Roktagonu i dobro zvuce. A Bljaki se malko udebljao koliko mi se cini. gleda dji u bg i ima da se malko udebelil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Svaka čast onom kosturu kako je izržao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Ok su im obrade..al ne razumem zasto su tolko silovali The real me na turnejama.. Zato sto je odlicna pesma i zato sto je svojevremeno bila singl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Odlicna je stvar, nema sta, ali ima Blackie i mnogo odlicnijih. Heretic, npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Auuu...the Fucking Lost Child...jeste...fenomenalna je...ali i Real Me nije za bacanje,naravno...veleo bih da je cujem uzivo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Heretic (The Lost Child) je sjajna stvar,ali i predugacka za izvodjenje uzivo.Skoro 8 minuta traje.Eto,i Chainsaw Charlie jako retko izvode u celosti. Meni se sa "Headless Children" mnogo svidja i Thunderhead...refren je zarazan ko sida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Meni je dovoljno sto sam cuo full verziju Chainsaw Charlie Ali definitivno vrhunac tih duzih pesma jeste The Great Misconceptions Of Me, poslednja pesma sa Crimson Idol-a. Jeste li culi Story of Johnatan? So sad... The Great Misconceptions Of Me sumira sve to.. celu pricu... ja dok nisam cuo Story nisam kontao sve iz The Great Misconceptions Of Me... u stvari ceo The crimson idol album da bi razumeli mora da se cuje Story of Johnatan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts