Bata Trokrilni Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 W.A.S.P. spada među nekoliko mojih omiljenih heavy metal bendova. Gledao sam ih na koncertu u oktobru i oduvali su me. Imaju jedan od najboljih heavy metal albuma - W.A.S.P, kao i najlepšu baladu svih vremena - Sleeping in the Fire. Od ostalih pesama izdvojio bih: Animal, Wild Child, The Idol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Meni su ok. Slušao sam uglavnom prva 3 albuma iako imam većinu izdanja. Mislim da mi se 3. najviše dopada. Pesme poput I am alive, Flesh and fire i Easy living su mi vastra! Žao mi je što nesam biJo na koncertu u SKC-u. Valjda će doći o5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 PA VALJDA ĆE BITI NEŠTO OD ONIH PRIČA DA DOĐU PONOVO OVE GODINE. POSLUŠAJTE OBRADU PESME L.O.V.E. MACHINE OD NEKE GRUPE AMSET NA ŠPANSKOM JE I EKSTRA JE - MAQUINA DE L'AMOUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Ne znam kako ce zvucati novi album, ali nestrpljivo ocekujem odusevljenje. Nadam se da ce opet doci ove godine da jos jednom vrisnem od srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 evo konacno oficijelnih informacija... W.A.S.P. will release its new studio CD, "Dominator", in the U.K. on April 16, Scandinavia on April 20, and the rest of mainland Europe on April 27 via Demolition Records. The CD will arrive in South America and Russia in early May. "Dominator" track listing: 01. Mercy 02. Long, Long Way To Go 03. Take Me Up 04. The Burning Man 05. Heaven’s Hung In Black 06. Heaven’s Blessed 07. Teacher 08. Heaven’s Hung In Black (Reprise) 09. Deal With The Devil The LP will be released in three versions: a standard single CD package, a limited-edition digipack, and limited-edition vinyl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Album bi mogao da se zove i "Heaven's" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 NE SKIDAJTE NI SLUČAJNO NOVI ALBUM SA eMULE ILI NEČEG SLIČNOG JER JA SAM SKINUO FOLDER POD NAZIVOM DOMINATOR A UNUTRA SU BILE PESME SA DYING FOR THE WORLD!!1 Ne znam kako ce zvucati novi album, ali nestrpljivo ocekujem odusevljenje. Nadam se da ce opet doci ove godine da jos jednom vrisnem od srece. MAYA znam da je glupo pitanje,ali da li je tvoje pismo objavljeno u nekom od prvih brojeva metal hammera? zapamtio sam to,jer sve što ima veze sa W.A.S.P.om mi se prosto ureže u glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 W.A.S.P. zaslužuje veću podršku od one koju ima u našoj zemlji. Do koncerta nisam ni znao da je tako malo ljudi zaintereseovano za ovaj bend. Ipak je Blackie veteran heavy metal scene, i to iz perioda kad je u Americi preovladavao hard rock, tj. heavy metal scena nije bila ni blizu razvijena koliko u Britaniji i Nemačkoj. Jeste da je dosta fazona pokrao od Alice Cooper-a, ali ko nije? Uostalom, ni Cooper kod nas nije omiljen onoliko koliko bi trebalo i tu nešto ne štima. Ja sam bio u stanju da se odreknem odlaska na Blind Guardian, iako obožavam power metal, samo zato da bih ukazao W.A.S.P.-u čast koju zaslužuje. Istina, nije tu bilo teatralnog nastupa po kome je Blackie ranije bio poznat, ali je i ovako bilo odlično. A što se novog albuma tiče, iskreno, ja slabo slušam poslednjih par albuma, više volim starije stvari, koje se uostalom pretežno i izvode na koncertima; u tom smislu bi novi album možda mogao da predstavlja osveženje, pogotovo ako na njemu bude neki veliki hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 [MAYA znam da je glupo pitanje,ali da li je tvoje pismo objavljeno u nekom od prvih brojeva metal hammera? zapamtio sam to,jer sve što ima veze sa W.A.S.P.om mi se prosto ureže u glavu Jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Heart Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 PA VALJDA ĆE BITI NEŠTO OD ONIH PRIČA DA DOĐU PONOVO OVE GODINE. POSLUŠAJTE OBRADU PESME L.O.V.E. MACHINE OD NEKE GRUPE AMSET NA ŠPANSKOM JE I EKSTRA JE - MAQUINA DE L'AMOUR Cula sam da nema sanse da ce opet da dodju. Bar ne ove godine. E,a gde si nasao ti pesmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa ja sam skinuo preko eMULE-a . To ti je program za skidanje stvari sa neta Mayo šta ti znači to 'jeste' ? Cula sam da nema sanse da ce opet da dodju. Bar ne ove godine. E,a gde si nasao ti pesmu? Pa nek požure onda da nam Blackie ne rikne do tada ne daj Bože! E , meni je wicked heart najbolja pesma sa Dying for the world Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Daleko bilo da rikne, jos uvek je pun energije. B.A.D. Jeste = Da, Potvrdno, Yes - kako god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Šalio sam se,gde Blackie da rikne on je immortal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Heart Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 E , meni je wicked heart najbolja pesma sa Dying for the world Meni je "Wicked heart" kao autobiografija. A Blackie mi je THE WILD DESIRE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Eh autobiografija... Meni je ''Animal (Fuck Like A Beast)'' Koje su vam omiljene pesme W.A.S.P.-a ? Meni su I wanna be somebody, Wild Child, The Idol,Restless Gypsy,Who Slayed Baby Jane,Sleeping In The Fire,Heretic... Apsolutno svaka pesma mi je draga ali ove suu samom vrhu! Jedino baš ne varim puno KFD ,ali ima i tu finih pesmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Meni je omiljena pesma Sleeping in the Fire, a volim i Animal, Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine, Cries in the Night, The Idol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ma i ostale su extra manje više,kako koja...ali meni baš KFD nije baš najdraži. I Blackie je rekao da su ga on i Holmes pisali u posebnom stanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Tesko mi je da se odlcim koje su mi omiljene pesme, ali hajde izdvojicu neke: Animal, l.o.v.e. machine, Wild Child, Widow maker, King of Sodom and Gomorrah, The Heretic, The Idol, Arena of Pleasure, Scared To Death, Wicked Love, What I'll Never Find itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 WhatI'll never find extra pesma! obožavam te njihove power balade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja je konstantno slusam svaki dan u poslednjih par meseci, totalno sam odlepila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Zaista Blackie sa albumom Neon god I i II kao isa ranijim The crimson idol iskazuje maksimalnu kreativnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ne, nego da je mnogo slusao The Who kad je bio mali A Neon God previse, ali previse jebeno lici na Grimiznog...iako mi se i I i II extra svidjaju..ipak je to bio pokusaj CI 2.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pa ima i toga! Nije nepoznato da Blackie extra gotivi The Who,čak su nekoliko pesama i obradili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya_lawless Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Ja znam da su od njih obradili pesmu The Real Me, zar ima jos neka? Edited March 9, 2007 by maya_lawless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.A.D. Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ma nisu ja se nešto gubim! Sve mi u glavi one silne obrade drugih bendova pa sam se zeznuo,sorry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts