Invictus Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 Put Crimson Idol-a je put jedne od najvecih istina. Doticni album je jebeno dijamantsko delo kompletne WASP karijere. Najaci njihov album zato ga i ne mogu nikada porediti sa ostalima. Inace na njihovom oficijalnom sajtu stoji prica da je Blackie otkazao turneje koje ima kako bi radio na nastavku Crimson Idol 2 . Prica se da ce koncetpualni album biti valjda na dva diska . Ovo me podseca na Pink Floyd- The Wall Nemoj zezati!!! 8O 8O 8O Ne mogu to docekati, mada se brinem da li ce to biti bar blizu originalu. By the way, koji im je zvanican sajt? Quote
Black Knight Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Neznam,meni je Crimson Idol sjajan album,ali su \"Headless children\" i \"The last command\" po meni mnogo bolji.Ali,ukusi se razlikuju. Crimson Idol je kao sto rekoh album bez konkurencije i ne moze se porediti sa ostalim albumima tako da njega ne mogu ni uvrstiti u odabir nekog omiljenog albuma. Isti slucaj je i sa KFD albumom koji je na drugu ruku mesavina industiral -rock samo sto po meni nije sjajan nego dobar album. Inace od standardnih albuma , The Last Command, Headless Childre, WASP, Unholy terror, Dying for the world itd . Jebi ga kad ne mogu da odaberem najbolji , svi su mi sjajni hahaha Quote
Black Knight Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Nemoj zezati!!! 8O 8O 8O Ne mogu to docekati, mada se brinem da li ce to biti bar blizu originalu. By the way, koji im je zvanican sajt? Sigurno hoce a: Dvojka bi trebala da bude original za sebe Quote
RNA Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Života mi, nisam mogao da verujem koliko je "The Crimson Idol" dobar, dok ga nisam preslušao. Mislio sam da "The Headless Children" nema pravog takmaca među njihovim albumima. Quote
RNA Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Sviđa mi se ova humanitarna akcija koju su organizovali na sajtu. Quote
Black Knight Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Života mi, nisam mogao da verujem koliko je \"The Crimson Idol\" dobar, dok ga nisam preslušao. Mislio sam da \"The Headless Children\" nema pravog takmaca među njihovim albumima. Lepo ja kazem , CRIMSON IDOL RULES BTW sto kaze RNA stvarno svaka im cast za humanitarnu akciju. Stvarno je legenda od coveka Quote
RNA Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Jesi li video ko se još sve uključio? Nego, nikako nisam usšpeo da saznam ko je onaj tip što je umro, za čiju porodicu i prave tu akciju. Quote
Black Knight Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 Koliko sam skontao iz cele price u pitanju je WASP fan jos od ranijih dana . Pa ono kako to sve ide sigurno su se poznavali i druzili po nekim birtijama ili gde vec :| Quote
Protagonist Posted November 22, 2003 Report Posted November 22, 2003 I Can't je mnogo dobra pesma a: Quote
Black Knight Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 Hahahahahahaha nisi ni ti mutav curice. Quote
Protagonist Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 hehehe.... a ti pederu sta je sa tobom? samo se skitas negde, zovem te danima i nema te..... Quote
Kakashi Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 W.A.S.P. je opasan po zdravlje 8). Sinoc sam zesce sje*ao nogu skacuci uz nj! Quote
lemmy sixx Posted November 25, 2003 Author Report Posted November 25, 2003 Dokazano milion puta. Jos da dodju u Beograd,pa lagano mogu da kupujem mrtvacki sanduk.Motorhead,W.A.S.P. .... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Quote
Kakashi Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Iz tvoje tastature u oci nekog organizatora 8). Quote
lemmy sixx Posted November 25, 2003 Author Report Posted November 25, 2003 Hehe,bilo bi lepo.Jako lepo. Quote
Kakashi Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Zapravo, ne bi bilo lepo uopste. Bilo bi zlo . 8) Quote
blondie Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 ja sam svojoj radnji htjela dati ime FOTO F.L.A.B. ali, kad su sestre cule Fuck Like A Beast... rekle su da NEMA SANSE! a one kad kazu (jeb' ga, to je 2 na prema 1), onda je to zakon. Quote
blondie Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 jasta, samo okacim tablu... pa je poslije one okace meni na vrat! a: Quote
Protagonist Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 tablu na tebe okace ili tebe na tablu Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2003 Author Report Posted November 26, 2003 U svakom slucaju,smrtonosno. Quote
Kakashi Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Hell yeah . Ma 'ajde, ko bi im rek'o ? Quote
Recommended Posts