fenster Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Sta fali 'le'tricnom cirkusu? Sta fali bezglavoj celjadi? Sta fali jos nedovoljno crnom? Quote
ZmYchE Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Nemoj da zaobilaziš nijedan album waspa! I naravno preslušaj KFD, bar ćeš se simejati na tekstove hahaa Quote
rhapsoad Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 ^nemoj tako danima su uklapane reci u nalovnu pesmu dok nije postala savrsena(ili bolje savrseno sranje ) Quote
Angelystor Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 KFD zaobidji u sirokom luku. Ne. Ps. Kolega, on navija za juventus! Nemoj da zaobilaziš nijedan album waspa! I naravno preslušaj KFD, bar ćeš se simejati na tekstove hahaa 'Ajd' sad objasni zasto su tekstovi na KFD smesni? Quote
lemmy sixx Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Da,nemam pojma.Nista ja neznam. Ali KFD je i dalje sranje. Quote
vladream Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 jedno pitanje, da li neko zna koga ili sta predstavlja King of Mercy u The Crimson Idol prici? sve ostalo sam ukapirao, sem toga? Quote
Archibald Reiss Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) jebeni bekap je izjeo moj odgovor na temu (king of mercy) ....... ADMINI ADMINI ............... :grr: a sad me uzasno mrzi da kucam ponovo, mozda kad budem imao nerava za koji dan. Nego, WASP je otkazao celu EU turneju i US!!! " due to a family illness occurring in the US that need immediate attention." Edited July 9, 2007 by J0N B0N J0\/1 Quote
fenster Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Zna li neko zasto W.A.S.P. vise (zadnjih 12 godina) ne snimaju spotove? Quote
Buddha Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 1. zato sto je Blackie ruzan, mator i predebeo 2. zato sto nemaju budzet za to Quote
Bata Trokrilni Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Zato što ni ranije nisu snimali dobre spotove. Quote
Buddha Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 kad bi se zezali. LOVE Machine, The Real Me i Forever Free su super spotovi. The Idol takodje. Blind In Texas i Mean Man i Scream Until you Like It su super zajebancije. Quote
Archibald Reiss Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Zna li neko zasto W.A.S.P. vise (zadnjih 12 godina) ne snimaju spotove? .... treba pitati blekija, verovatno ima veze sa politikom nesto Quote
fenster Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) Meni je svaki njihov spot dobar, izuzetak je samo "I don't need no doctor". Ta stvar mi bas ide na zivce, a na cirkusu ima bar 5 boljih/zahvalnijih/reprezentativnijih pesama...... Edited July 10, 2007 by commissar Quote
ZmYchE Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Daj Prince...gledao li si uopšte njihove spotove... Ako je Idol loš, ili wild child (onako nafuran, haha)... Daleko da su loši !!! Quote
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Nema jachi WASP spot od "Blind In Texas"! : ) Quote
vladream Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 mozda zato sto realno nema ni jace pesme "hey dude, let's party!" Quote
vladream Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 xaxa, jes btw, na legacy promotion sajtu ima glasanje, w.a.s.p. ili therion, ponovo u srbiji, ajde da pomognemo malo blekiju, mada ionako vodi Quote
Марија П : Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 wasp definitivno...jebes therion, ko to jos hoce da vidi. Quote
ZmYchE Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Glasala jos pre za WASP, ali sam vec tamo na forumu rekla da dovedu oba benda u nekom malko vecem vremenskom periodu tipa prvi wasp (mhihi), a kroz par meseci/max godinu dana Therion. I svi hepi I to je kul! Quote
Recommended Posts