Wild Child Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 She said, do you see what I see?, be careful to choose Be careful what you wish for, cause it may come true When I lay the card down will it turn up the fool? Will it turn up sorrow? If it does then you lose Quote
Vick Tim Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 oooooooook...dakle king of mercy je zapravo metafora za otezanje papaka.to skontas po default slusanju,u cemu je problem?cela prica je bre o tipicnom "umetniku" koji ne moze da pronadje sebe u realnom svetu jer ga,u ovom slucaju,mama i tata nisu voleli pa on luduje,trazi spas bla bla bla...pa kad konacno dobije to sto je trazio,skonta da TO nije TO sto njemu stvarno treba i shljaaaas,baca kashiku.klasika. a ne mogu da nadjem taj film,do moga.cenim da je tresh horor hit tako da je must have. Quote
ZmYchE Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Tesko da ce bilo koji Blekijev film da se nadje... Ja ih jurim solidno vreme i jock... nuttto... nista. Quote
Wild Child Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 e pa danas je nasem dragom Blackie Lawless-u rodjendan... srecan rodjendan i da nam opet dodjete ):))haha long live the king of mercy.... Quote
Angelystor Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 I nek mu se malo oporavi glas, skinuo sam jedan bootleg sa nekog festivala koji odrzan ovog leta i tu se dosta gubio povremeno...nove pesme zvuce do jaja, "Take Me Up" bolje nego na albuma.. Quote
Wild Child Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 maaa dobrooo...kad pogledas neke druge pevace njegovih godinaaa....to je onaj glas! Quote
vladream Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 I nek mu se malo oporavi glas, skinuo sam jedan bootleg sa nekog festivala koji odrzan ovog leta i tu se dosta gubio povremeno...nove pesme zvuce do jaja, "Take Me Up" bolje nego na albuma.. xaxa, palim eMule Quote
Archibald Reiss Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Na Take me up peva kao dete (super)... kakav cist glas... maltene pop! Odlican album svakako Dominator... sto muzicki sto konceptualno, uz neizostavno dobar lirski deo.. Quote
Angelystor Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 W.A.S.P.'s latest album, "Dominator", will be released in digipack and LP format on October 1 via Demolition Records. The digipack features a special 3D cover. In other news, a 32-track W.A.S.P. compilation, "The Best of the Best: 1984-2000, Vol. 1", is scheduled for release in Europe on September 24 via Snapper Music. The track listing is as follows: Disc 1: 01. Animal (Fuck Like A Beast) 02. I Wanna Be Somebody 03. Show No Mercy 04. L.O.V.E. Machine 05. Hellion 06. Sleeping (In The Fire) 07. Wild Child 08. Ballcrusher 09. Blind In Texas 10. Sex Drive 11. I Don’t Need No Doctor 12. 9.5. – N.A.S.T.Y. 13. Restless Gypsy 14. King Of Sodom And Gomorrah 15. Scream Until You Like It 16. Harder, Faster 17. Mean Man 18. The Real Me Disc 2: 01. The Headless Children 02. Forever Free 03. Locomotive Breath 04. Titanic Overture 05. The Invisible Boy 06. Chainsaw Charlie 07. Hold On To My Heart 08. The Great Misconception Of Me 09. When The Levee Breaks 10. Helldorado 11. Damnation Angels 12. Dirty Balls 13. Cocaine Cowboys 14. Saturday Night’s Alright For Fighting jadne li liste za best of...nema "Idol"? Nema nista sa KFD... Quote
fenster Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Jos kad bi hteli neki DVD da izdaju, super bi bilo..... Quote
Angelystor Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Na njega bi onda morali da stave 2-3 WASP svirke da bi popunili prostor Quote
_powerslave_ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Hoce li WASP uopste ici na evropsku turneju u oktobru, posto vidim potvrdjena su samo tri datuma. Quote
Wild Child Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 otkazali su gomilu koncerata!medju njima i budimpestu... Quote
Archibald Reiss Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 jadne li liste za best of...nema "Idol"? Nema nista sa KFD... Da, ali zato ima 07. Hold On To My Heart 08. The Great Misconception Of Me Titanic overture?! To i nije bas komercijalna pesma, umesto nje stvarno je mogao The Idol da ide, mada licno gotivim i Titanic, text je samo na pocetku i na kraju pesme... spooky. Quote
_powerslave_ Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Pesma The Idol ima jedan od najtuznijih textova ikad. Quote
apocalypsetb Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 To je genijalna pjesma, i generalno taj album je po meni nesto najvrednije od tog benda. Quote
_powerslave_ Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Mogli bi ovi iz Terra Nostre da dovedu W.A.S.P. na onaj festival. Quote
Wild Child Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 nece niko dovesti wasp,barem ne jos duze vreme!!!znaju svi o cemu pricam... Quote
ZmYchE Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Heh, pa s obzirom da je festival tek sredinom 2008.godine.. možda bi i mogli da odrade nešto... Mada opet Bleki i festivali?... Pogotovo što u blizini nema all inclusive smeštaj haha Quote
Bata Trokrilni Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 All-inclusive bi trebalo da uključi i prostitutke. Quote
Wild Child Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 ol inkluziv podrazumeva prostitutke,zlatne pisoare,zlatne kvake na vratima,fliperanu iza spajza,masinu koja pravi penu,policu sa zimnicom i jos ponesto...ol inkluziv podrazumeva prostitutke,zlatne pisoare,zlatne kvake na vratima,fliperanu iza spajza,masinu koja pravi penu,policu sa zimnicom i jos ponesto... Quote
Angelystor Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Heh, pa s obzirom da je festival tek sredinom 2008.godine.. možda bi i mogli da odrade nešto... Mada opet Bleki i festivali?... Pogotovo što u blizini nema all inclusive smeštaj haha Pa radi WASP festivali...s tim sto su im tu setliste josh krace Quote
_powerslave_ Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Hahah pa jel moze josh krace. Quote
Recommended Posts