ZmYchE Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 All inclusive ne podrazumeva prostitutke, svašta..gde ste to čuli... Znam da WASP sviraju pofestivali, ali je to neuračunljivo s obzirom na trajanje listi... ...stvarno nisu normalni... Quote
Bata Trokrilni Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ja mislim da je dobro što W.A.S.P. ima kratke setliste, jer toliko pravih hitova i imaju. Sjebao bi se koncert kad bi svirali duže. Quote
vladream Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 haha, pazi sta si rekao, vrlo zanimljivo, s' obzirom da u BGu nismo culi Inside The Electric Circus, Animal, kao i bezbroj pesama sa prvog, Last Commanda, Crimson Idola i Headless Childrena... bend koji moze da svira oko sat i 45min bez problema... Quote
_powerslave_ Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ja mislim da je dobro što W.A.S.P. ima kratke setliste, jer toliko pravih hitova i imaju. Sjebao bi se koncert kad bi svirali duže. Hahahahahah dokaz da je ljudska glupost beskonacna, covece nisi ni svestan kakve imas odvale, ali zaista.... Quote
:matija Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 jbt toliko imaju hitova da bi kao sto rece vladream mogli da sviraju 1 i 45min opusteno, ako ne i vise! sto se tice festivala verovatno sviraju tu po 1h, sve manje od toga je smesno. Quote
Bata Trokrilni Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Dobro, 'ajde, ubedili ste me. Ali, nemaju više jakih pesama od većine bendova koje sam gledao uživo. Što ne znači da nisu jak bend, jer je nekoliko njihovih najvećih hitova dovoljno da im digne prosek. Quote
ZmYchE Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 haha, pazi sta si rekao, vrlo zanimljivo, s' obzirom da u BGu nismo culi Inside The Electric Circus, Animal, kao i bezbroj pesama sa prvog, Last Commanda, Crimson Idola i Headless Childrena... bend koji moze da svira oko sat i 45min bez problema... MINIMUM to vreme! Minimum. Ko je bio na koncertu - zna o cemu se prica. I naravno ko pretezno ZNA hitove WASPa...a tek voli Quote
_powerslave_ Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Pa po onom njegovom postu bi se moglo zakljuciti da on i ne voli W.A.S.P. Quote
Bata Trokrilni Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Volim W.A.S.P, ali se ne kunem u njih kao neki. Recimo da su mi negde oko 20. mesta na listi omiljenih bendova. A Zmaja bez razloga piše velikim slovima ono "ZNA". One pesme od W.A.S.P.-a koje volim, ja i znam, one druge nisam ni pokušavao da naučim, to je normalna stvar. Quote
fenster Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 jbt toliko imaju hitova da bi kao sto rece vladream mogli da sviraju 1 i 45min opusteno, ako ne i vise! sto se tice festivala verovatno sviraju tu po 1h, sve manje od toga je smesno. Oni su uvek imali prilicno kratke nastupe, ne verujem da je nekad neki koncert trajao duze od 1h 30min. Festivalske liste su im do 1h vremena ali i krace. Npr. Donington 1992. (vrhunac karijere) su svirali 48 min, a obicne svirke iz te godine su bile od sat do 80 min. BL je uvek cenio sebe i svoj trud...... Quote
Angelystor Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Vi svi niste normalni sto se onim raspravljate... Quote
ZmYchE Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 A Zmaja bez razloga piše velikim slovima ono "ZNA". OSTAVI ti malo Zmaju na miru vise. Dosta si me proganjao i smarao i sad nastavljas...Samo batali! Quote
Jonathan_Steel Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Nemoj Zmyche da bljuje vatru ovde ! W.A.S.P. je keva Quote
Grobodan Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Seres i na ovoj temi, Prince? Quote
Archibald Reiss Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 zna li se sta je to sa "clanom porodice" zbog cega je otkazana turneja? O kome je rec, Blekijevoj zeni (ako je ima) ili tako nesto?! Quote
Bata Trokrilni Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Seres i na ovoj temi, Prince? Ja sam samo iskren. Iznosim svoje mišljenje, jel' ti to smeta? I za razliku od nekih, ne iznosim lažne optužbe da me je neko "smarao i proganjao". Quote
Archibald Reiss Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ne lupaj, obavestenje je bilo da je "family member"... BL ispade najveci porodicni covek planete, ko bi to ocekivao za hevi metalca.. Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Pa ni Saxon ne ode na turneju zbog Biffove zene. Quote
:matija Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Oni su uvek imali prilicno kratke nastupe, ne verujem da je nekad neki koncert trajao duze od 1h 30min. Festivalske liste su im do 1h vremena ali i krace. Npr. Donington 1992. (vrhunac karijere) su svirali 48 min, a obicne svirke iz te godine su bile od sat do 80 min. BL je uvek cenio sebe i svoj trud...... znam da su im kratke liste samo dajem primer princeu... Quote
Guest Kriki Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Da se potsetimo kako bese to bilo: Quote
fenster Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 (edited) Postoji li neki (ne daj boze ) bootleg odatle? Edited September 28, 2007 by commissar Quote
_powerslave_ Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Daj jos slika. Pa imas na sajtu Legacy-a. Quote
Recommended Posts