Crna_Dama Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Volela bih da dodju,jer prosle godine nisam bila u mogucnosti da ih cujem uzivo,i ne mogu prezaliti. Stvarno ih obozavam. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 to ne može da se poredi - ovo je crimson idol - ceo! Quote
Wild Child Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 ako bih nesto voleo da vidim u svom zivotu,onda je to ceo idol sigurno! Quote
ZmYchE Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Ne mogu se sloziti vise sa vama Videla sam ih na proslom certu... Oduvali su Cela velika sala SKCa je skakala i pevala u glas sa Blekijem...ma vrh! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 I to Blekiju bi najbolji koncert u poslednjih par godina... )haahah Quote
lemmy sixx Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 Sere ko foka. Ne privlaci me nesto preterano ideja o odlasku na koncert gde ce svirati ceo "Crimson Idol".Ali "Headless Children"...e to vec zvuci primamljivo. Quote
ZmYchE Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 I to Blekiju bi najbolji koncert u poslednjih par godina... )haahah Pa ako je stvarno bilo tako, onda postoji šansa da neko organizuje njihov dolazak ovamo. S obzirom da dolaze u Madjarsku - veoma su blizu nama... Quote
Hudini Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Umesto da se nadamo da će doći ovamo, bolje da skupljamo lovu za Peštu. Sudeći po recenzijama, ovo je sad klasična 'The Wall' turneja (s obzirom na činjenicu da 'The Crimson Idol' jeste kopija albuma 'The Wall', ali mnogo dobra kopija), a mi nemamo prostor gde se neko ovakvo čudo može izvesti kako treba. Radije ne bih uopšte gledao ceo 'Idol' uživo, nego na krš ozvučenju i sa krš backscreenom. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 a i lepši je doživljaj cert u pešti nego u bgu Quote
_powerslave_ Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 E jbg. pa kako da skupim lovu za mesec dana ? Koliko uopste i treba para da se odgleda koncert u Pesti ? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Umesto da se nadamo da će doći ovamo, bolje da skupljamo lovu za Peštu. Sudeći po recenzijama, ovo je sad klasična 'The Wall' turneja (s obzirom na činjenicu da 'The Crimson Idol' jeste kopija albuma 'The Wall', ali mnogo dobra kopija), a mi nemamo prostor gde se neko ovakvo čudo može izvesti kako treba. Radije ne bih uopšte gledao ceo 'Idol' uživo, nego na krš ozvučenju i sa krš backscreenom. Lupas gluposti za ozvucenje i backskrin . Bleki je sam izjavio posle koncerta da mu je zvuk na koncertu u Beogradu bio kao da je svirao u nekoj ogromnoj areni i da to nije doziveo na toj turneji . Znaci bila je perfeckija, ima negde jedna pesma audio formata sa koncerta ne bi verovao koliko je dobro ispalo. To snimao onaj indijanac sto ga uhapsili ... Skc bi bio sasvim ok za to izvodjenje tako da ... jbg. Rekoh vam da dzabe sto je bio dobar koncert, pokusao sam sve zivo sa managerom al nece da spusti cenu , jbg. ja da rizikujem budala nisam , kada znam da nema sanse da bude isto ljudi kao prvi put, a to znate i vi . Jos mi je manager ostao duzan od proslog puta za one hajat hotele , tako da ... jbg. Quote
Hudini Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Koliko uopste i treba para da se odgleda koncert u Pesti ? Ne znam koliko je konkretno karta za W.A.S.P. ali ne treba ti više od 200 jevreja da se provedeš ko car. Quote
Hudini Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Lupas gluposti za ozvucenje i backskrin. Kad uporediš bilo koji koncert u Beogradu i u Pešti što se zvuka tiče, videćeš o čemu pričam. A što backscreena tiče, ja to nikad nisam video u Beogradu. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 skc v. sala je govno za svirke, odjekuje ko ludo Quote
Hudini Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Ostaju sajam koji je još veće govno, arena koja kakvu god akustiku da ima uvek je prazna, pa i to odjekuje ko ludo i dom omladine koji je gori nego prosečna soba. A da ne pričam da se od svih tih mesta pravi backscreen može staviti jedino u arenu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Kad uporediš bilo koji koncert u Beogradu i u Pešti što se zvuka tiče, videćeš o čemu pričam. A što backscreena tiče, ja to nikad nisam video u Beogradu. Kreator?! Bio backskren . Wasp je svirao dan posle Budimpeste u Beogradu, tako da tvoja tvrdnja o zvuku ovde i u budimpesti nema veze . Ako je manager i Blackie sam rekao onda nema sta da se mi ubedjujemo. Skc ima dobar zvuk kada tonci znaju sta rade , tj. kada tonci znaju da nameste zvuk. Setite se Exodusa, Theriona, G.Diggera, Waspa, Cannibal Corpse-a , Moonspell. Ja nisam expert za zvuk ali znam da je dobro kada me ne bole usi posle koncerta ;)ehehehe. Quote
fenster Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Zasto su morali da idu bas u Hajat? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 To pitaj Blekija i managera . Quote
enclave Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Duvaju kurac i oni,isfolirane perverznjacine ako su Guardiani i HammerFall mogli u hotel MOSKVA sto ne bi mogao i jedan WASP. Quote
lemmy sixx Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Zato sto je W.A.S.P. mnogo veci bend od ova dva pimpeka,i zato sto u tim bendovima ne svira Blackie Lawless. Quote
enclave Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Ne vazi samo za WASP vec za sve bendove... Quote
Краљ Хаоса Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 зато што су хајату ближе и кбц "бежанијска коса" и клинички центар! Не би морали толико да се вуку кроз градску гужву када баба-блекију почне да отказује срце!!! :) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Izmedju ostalog :)buhahhaha. Quote
Recommended Posts