Archibald Reiss Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Nesto ne kontam, pocela je Dominator turneja, zatim je iznenada prekinuta jer je morao Bleki nazad u USA zbog necije bolesti u porodici, i sada se turneja nastavlja ali Crimson idol! Cemu takva promena plana?! Kada ce se Dominator tour nastaviti? @Frubi: Ne kapiram jel to sada veca cena nego za proslu godinu pa ti se ne isplati? Ili je bojazan od malog broja ljudi koji bi dosli? Ako bude nesto organizovano za Madjarpestu: 02/12/07 Sunday HUNGARY Budapest Wigwam Javnite. Quote
_powerslave_ Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ne cena je ostala ista ali se ne isplati jer ce sad biti manje ljudi nego prvi put. Quote
Bata Trokrilni Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Zato sto je W.A.S.P. mnogo veci bend od ova dva pimpeka,i zato sto u tim bendovima ne svira Blackie Lawless. Jeste veći malo sutra. Da bi bio veći, morao bi biti bend u pravom smislu te reči, sa barem dvojicom stalnih članova. Ovako je to Blackiev solo projekat. Ne nazivaj Blind Guardian i HammerFall pimpecima. Quote
_powerslave_ Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ja recimo obozavam W.A.S.P. ali Blind Guardian mi je daleko ispred na listi omiljenih bendova, e sad HammerFall se tu negde kolje sa W.A.S.P.-om. Quote
vladream Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Zato sto je W.A.S.P. mnogo veci bend od ova dva pimpeka,i zato sto u tim bendovima ne svira Blackie Lawless. u mnogim stvarima se ne slazemo, ali ovde imamo apsolutno isto misljenje Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2007 Author Report Posted October 16, 2007 Jeste veći malo sutra. Da bi bio veći, morao bi biti bend u pravom smislu te reči, sa barem dvojicom stalnih članova. Ovako je to Blackiev solo projekat. Ne nazivaj Blind Guardian i HammerFall pimpecima. Naspram W.A.S.P. su pimpeci,i nesumnjivo mnogo manji i nebitniji bendovi od W.A.S.P.-a. A da li ima dvojicu ili devetoricu stalnih clanova,je potpuno nebitna stvar.Ali potpuno.Lupetas gluposti.Ponovo. Quote
Lukijan Mušicki Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) ajd sad da ne podjebavam, to za stalne clanove stvarno nije bitno, ali guardiani ni naspram koga se ne mogu nazvati pimpecima! a to da li su nekome bolji ili losiji od WASP-a je licna stvar, mislim da o tome ne vredi raspravljati! gomila vas ce reci da su Cradle sranje, a ja tvrdim da su super bend (bili) i mozemo se prepucavati jos 100 godina i idalje cu ja misliti da su super a vi da su sranje... O UKUSIMA NE VREDI RASPRAVLJATI! Edited October 16, 2007 by Lukijan Mušicki Quote
enclave Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Brate poenta ovog foruma je da raspravljamo o ukusima ali ne da se svadjamo. Quote
Nixx Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Poenta svega i jeste Blackie...doduse bilo bi dobro i da je Holmes tu, ali kada se sve skine, Blackie je W.A.S.P. Quote
Краљ Хаоса Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Jeste veći malo sutra. Da bi bio veći, morao bi biti bend u pravom smislu te reči, sa barem dvojicom stalnih članova. Ovako je to Blackiev solo projekat. Ne nazivaj Blind Guardian i HammerFall pimpecima. хтео си да кажеш да би био већи мора бити на твом аватару?! Подсетимо се да је и BATHORY био један човек, па је био веома, веома познат бенд и бенд који свакако заслижује почасно место у метал музици, а о W.A.S.P.-у да и не говоримо! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 bome, trenutno su gardijani veći bend (u srbiji pogotovo) Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2007 Author Report Posted October 16, 2007 O UKUSIMA NE VREDI RASPRAVLJATI! Nismo pricali o tome ko je bolji.Ovde nije rec o ukusima,vec o velicini benda.To nema veze sa ukusima,vec sa cinjenicnim stanjem stvari.A cinjenica je da je W.A.S.P. veci i uticajniji od gore pomenutih. No,nebitno.Back to topic. Quote
Archibald Reiss Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) da, back na taj odlazak u pestu.. Crimson idol ne bi smeo da se propusti Edited October 16, 2007 by J0N B0N J0\/1 Quote
lemmy sixx Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 Itekako ce se propustiti. Quote
ZmYchE Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ne znam koliko je konkretno karta za W.A.S.P. ali ne treba ti više od 200 jevreja da se provedeš ko car. Hah za te pare...možeš svašta nešto... ko ima da da te pare svaka mu čast. AKO ćemo o VELIČINI BENDA - trebalo bi definisati tu veličinu.... WASP je star, jedan od najpopularnijih bendova i stoji da većina zna za njega i drži veliku popularnost medju hard rock i heavy bendovima. Blind Guardian i HammerFall su jedni od najpopularnijih bendova power metal muzike. I ne znam šta ste sve nabrajali što je krajnje nebulozno čak i za raspravu, ali porediti te bendove je totalno bzvz ... Aj u zdravlje! Quote
_powerslave_ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ma ljudi zaista je bezveze porediti WASP Guardiane i HammerFall, sto bi Frubi rekao sve je to jebeni metal Quote
Wild Child Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 a da li neko od vas svih poseduje koncert waspa iz doningtona 1992 ? bootleg ili bilo shta... Quote
vladream Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 imas na drugom disku The Crimson Idola 2 bonus stvari+7 pesama sa tog koncerta iz Donningtona Quote
Wild Child Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 znam to,al ja sam mislio na video zapis celog koncerta Quote
fenster Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Imam samo I am one i The invisible Boy. Postoji video bootleg, ali sumnjam da iko ovde, u Srbiji, to ima. Quote
Wild Child Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 aha tako sam i mislio,al nema veze trazio sam ja svuda bar neki oblik tog koncerta al nema ..jbga Quote
fenster Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Imas ovde, ako imas sta da ponudis zauzvrat: http://es.geocities.com/waspbootlegs/index.htm Quote
Archibald Reiss Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ma ima na torrentima provereno, samo treba naci (i da ima dosta seedova). Quote
crusader84 Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Naspram W.A.S.P. su pimpeci,i nesumnjivo mnogo manji i nebitniji bendovi od W.A.S.P.-a. A da li ima dvojicu ili devetoricu stalnih clanova,je potpuno nebitna stvar.Ali potpuno.Lupetas gluposti.Ponovo. Ti pimpeci (Blind Guardian) su 6 dana ranije imali neuporedivo puniju onu istu salu u kojoj je i W.A.S.P. svirao... Ti pimpeci drže nos bliže zemlji, ne sviraju 70 minuta i ne vrte identičnu set listu na celoj jebenoj turneji. Kako god... HOĆEMO W.A.S.P. PONOVO!!! ALO BRE, CEO CRIMSON IDOL! Nešto sam čuo da Terra Nostra sad ima kinte, ae njih da ložimo! Quote
Wild Child Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 DA, W.A.S.P. PONOVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
Recommended Posts