lemmy sixx Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 Ti pimpeci (Blind Guardian) su 6 dana ranije imali neuporedivo puniju onu istu salu u kojoj je i W.A.S.P. svirao... Ti pimpeci drže nos bliže zemlji, ne sviraju 70 minuta i ne vrte identičnu set listu na celoj jebenoj turneji. Za NEUPOREDIVO puniju salu bas nisam siguran,ali ovo drugo je istina.Ali i dalje su naspram W.A.S.P.-a pimpeci. Quote
Wild Child Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 zasto spominjete cjorave bastovane ovde ? oni izgledaju kao da su ih ujaci silovali Quote
Hudini Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Hah za te pare...možeš svašta nešto... ko ima da da te pare svaka mu čast. Jedna plata, i to bedna, kao moja na primer... Quote
_powerslave_ Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Kako god... HOĆEMO W.A.S.P. PONOVO!!! ALO BRE, CEO CRIMSON IDOL! Nešto sam čuo da Terra Nostra sad ima kinte, ae njih da ložimo! Vidis to ne bi bilo lose, ne znam jel im funkcionise onaj forum na njihovom sajtu, mozda tamo da pokusamo Quote
crusader84 Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Na tom forumu sad funkcionišu samo spam botovi, organizatori uzeli pare od Tool-a i Muse-a, uobrazili se i zabole ih sad za fanove... Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 koliko je bila karta za w.a.s.p., a koliko za gardijan? a koliko je bilo ljudi? još gardijan bio 2 puta koliko je ko dugo svirao? to jedino cenim, što će reći da su bg sad i ovde veći od w.a.s.p.-a možda bleki izjednači skor ako napravi ono što svi želimo da vidimo - a to je beskompromisni metal udarac po sred lobanje! Quote
_powerslave_ Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Na tom forumu sad funkcionišu samo spam botovi, organizatori uzeli pare od Tool-a i Muse-a, uobrazili se i zabole ih sad za fanove... E jbg. onda... Quote
ZmYchE Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Jedna plata, i to bedna, kao moja na primer... Ja to najbolje znam brate, pogotovo što ja sa takvom živim i školujem se. Pa da mi je malo veća plata, i da mi nije išao keš na milion životnih obaveza znaš kad bih propustila Agent Steel i sad Helloween? - NIKAD! Ali jbg...život je kurva, bio i ostao Ostaje samo da se skuplja 10 din po 10 din dnevno u kasicu i to je to! (p.s. ja počela već da odvajam sitnije parice za Legacy Festival na Ušću ) Quote
Bata Trokrilni Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Ja ni nemam platu, pa idem na koncerte. Štaviše, kad budem počeo da radim i primam platu, bojim se da neću imati vremena za koncerte. Quote
ZmYchE Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 ma imaces, sve se da uklopiti... ako ja postizem i fax i posao, i prijatelje, i izlaske, decka.....veruj sve se moze kad se hoce i kad je glava dovoljno svesna da se organizuje! Quote
lemmy sixx Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 Pa ako stalno bude radio trecu smenu,onda definitivno nece ici na koncerte. Quote
Hudini Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Ostaje samo da se skuplja 10 din po 10 din dnevno u kasicu i to je to! Preteruješ za tih 10 dindži, ali u suštini stvari tako stoje. Doduše, ja živim sa matorcima ali putujem u BG na posao i u poslednje vreme više ja njih izdržavam nego oni mene. Quote
Angelystor Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 "Dear fans, please DO NOT bring any cameras into the shows this fall as it is strictly prohibited to take pictures or recordings of the performance of W.A.S.P.! Security personnel at every venue will confiscate any cameras (including digital cameras and mobile phones with ability to record) from you before entering the venues. Please respect this request and enjoy the evening with 'The Crimson Idol'. "Inquiries have been made as to whether 'The Crimson Idol' will be performed only in select locations. 'The Crimson Idol' event will be performed every night in each of the cities in the tour schedule. After 'The Crimson Idol' has been performed, the band will take a ten minute intermission and return to perform all the great W.A.S.P. classic you know and love." Znachi i mobilne oduzimaju..do jaja. Hm, da li ovo znachi da ce WASP konacno da odsvira preko sat i po svirke?! Ukljuchujuci pauzu naravno Quote
Марија П : Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Kakvi retardi, ne mogu da verujem...kao da nesto dobro mozes da snimis telefonom Quote
_powerslave_ Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 (edited) After 'The Crimson Idol' has been performed, the band will take a ten minute intermission and return to perform all the great W.A.S.P. classic you know and love." E jbg. sad sam se jos vise izbedacio kad procitah ovo... Edited October 24, 2007 by -powerslave- Quote
Wild Child Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 skoro svaka dana salju nov bulletin sa datumima,tako da nas mozda zakaci nesto,ali cisto sumnjam! moramo da se cimamooooooooo Quote
_powerslave_ Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Jbt. kako bih voleo da ih vidim na ovoj turneji... Quote
Sleaze Glammer Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Zaista su zakon bend! Najbolji albumi po mom misljenju su im prwi i CI. Zaista su naprawili neke vechne RNR himne, i chak iako nikad netje imati hit album, za njih tje se uwek natji mesto u swakoj RNR enciklopediji. Quote
_powerslave_ Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Nemoj da zaboravis i album The Headless Children Quote
lemmy sixx Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 Pre svega The Headless Children. Quote
Angelystor Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Ja chekam da krenu na turneju kad ce da sviraju ceo "Kill, Fuck, Die" onda cu da se cimam i za Koreju ako treba Mislim, malko serkam, i ovo je extra privlachno..ali vec ima i u Srbiji dovoljno koncerata u narednom periodu, i to koji me zanimaju jel'te.. Quote
Angelystor Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 W.A.S.P. kicked off its "The Crimson Idol Tour" Friday night (October 26) in Thessaloniki, Greece. The band performed the 1992 album in its entirety while never-before-seen video footage was shown throughout the show. After a short break the group returned for another a 30-minute set of W.A.S.P. classics. The setlist was as follows: 01. Titanic Overture 02. Invisible Boy 03. Arena Of Pleasure 04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue) 05. Gypsy Meets The Boy 06. Dr. Rockter 07. I Am One 08. The Idol 09. Hold On To My Heart 10. The Great Misconceptions Of Me 11. Hate To Love Me 12. L.O.V.E. Machine 13. Wild Child 14. Take Me Up 15. I Wanna Be Somebody 16. Blind In Texas Quote
Recommended Posts