vladream Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 e jebem ti ovu nasu drzavu bednu... Quote
Angelystor Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 sat i po Sat i 23. minuta actually Quote
vladream Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 a pauza izmedju TCI seta i povratka na bis? p.s. offtopic: sta je sa Radosevicem sad, jel ziv? Quote
Angelystor Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ma moze on da ga guli u pola sata ako hoce iza stejdza, to mu ne ulazi u playtime...a ako se rachuna "prosirena" "I Wanna Be.." onda mozda i moze 1:30 status da dostigne svirka... OFF: U kosharkashkom smislu, cenim da jeste, i reche mi skoro drugar gde ga je video al da ga jebesh zaboravio sam... Quote
Wild Child Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 samo treba nenormalno da se izzijamo pa ih mozda dovedu ili skupimo par stotina hiljadica pa da mi sviraju za rodjendan Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) The setlist was as follows: 01. Titanic Overture 02. Invisible Boy 03. Arena Of Pleasure 04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue) 05. Gypsy Meets The Boy 06. Dr. Rockter 07. I Am One 08. The Idol 09. Hold On To My Heart 10. The Great Misconceptions Of Me 11. Hate To Love Me 12. L.O.V.E. Machine 13. Wild Child 14. Take Me Up 15. I Wanna Be Somebody 16. Blind In Texas Trebalo je da uguraju negde i 'Eulogy'. Pošto je cela 'Crimson Idol' priča jedna kopija (ali dobra) Pink Floydovog 'The Wall', šteta je da i W.A.S.P. ne ubaci stvari koje se nisu pojavile na albumu. Edited October 28, 2007 by Hudini Quote
fenster Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) Bolje bi bilo kad bi nekim cudom svirali Phantoms in the Mirror. Po meni, to im je jedna od najboljih stvari. Edited October 28, 2007 by commissar Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Totalno sam zaboravio na tu stvar. Stidim se. Quote
Layla Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 W.A.S.P. kicked off its "The Crimson Idol Tour" Friday night (October 26) in Thessaloniki, Greece. The band performed the 1992 album in its entirety while never-before-seen video footage was shown throughout the show. After a short break the group returned for another a 30-minute set of W.A.S.P. classics. The setlist was as follows: 01. Titanic Overture 02. Invisible Boy 03. Arena Of Pleasure 04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue) 05. Gypsy Meets The Boy 06. Dr. Rockter 07. I Am One 08. The Idol 09. Hold On To My Heart 10. The Great Misconceptions Of Me 11. Hate To Love Me 12. L.O.V.E. Machine 13. Wild Child 14. Take Me Up 15. I Wanna Be Somebody 16. Blind In Texas После онако бедног концерта који су одржали овде, рекла сам:''Никад вишеее!!! '' али кад видим ову сетлисту, капирам да сам и даље бескарактерни црв и да бих се вратила у СКЦ на коленима за овакав концерт (са додатком Sleeping in the Fire, On your knees, нешто с трећег албума...)... Или дала паре да Салету свирају за рођендан, свеједно Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Daj pare meni pa cu da ih dovodem... a vi svi udjite dzabe na koncerat :)buhahahaha. Quote
Layla Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Да, да, како да не... За концерт и некако да се скрпи, али Блекију јагоде са шлагом из Индонезије док се донесу, банкротираћу, ј**ем му матер уображену Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 To cu ja da sredim dajte vi samo pare za bend i ostalo cemo mi da sredimo... Quote
_powerslave_ Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Da da mi samo pare da damo a ti ces sve ostalo da sredis... Quote
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 За концерт и некако да се скрпи, али Блекију јагоде са шлагом из Индонезије док се донесу, банкротираћу Za Blekija velika porcija jagoda sa šlOgom. Quote
Wild Child Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 После онако бедног концерта који су одржали овде, рекла сам:''Никад вишеее!!! '' али кад видим ову сетлисту, капирам да сам и даље бескарактерни црв и да бих се вратила у СКЦ на коленима за овакав концерт (са додатком Sleeping in the Fire, On your knees, нешто с трећег албума...)... Или дала паре да Салету свирају за рођендан, свеједно ..da mozda i skupimo pare do mog rodjendana tj do februara...sicja neka Quote
Angelystor Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Blabber missed the best song of the evening, here´s the FULL setlist: The titanic overture The Invisible boy Arena Of Pleasure Chainsaw Charlie The gypsy meets the boy Doctor Rockter I am one The Idol Hold on to my heart The great misconceptions of me ---break--- U (YEEEEEEEEAH!!!!!! FINALLY A SONG FROM KFD!!!!!) Hate to Love me Love Machine Wild Child Take me up I wanna be somebody Blind In texas ovo je sa jednog sajta, provereno...znachi, ipak su izvodili pesmu sa najboljeg albuma i to koja!!! Quote
lemmy sixx Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 Ta set lista bi me smorila do iznemoglosti. Quote
Nixx Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Frubi, koja bi cena karata i posećenost bila prihvatljiva da ih ponovo dovedeš? Ajd' da počnemo od cene karata, ako je posećenost negde oko ...koliko? Dobra je set lista, ima za svakoga nešto. Quote
vladream Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 pa, prosli put sam dao 2500 zato sto sam uzeo na dan koncerta, a sad je TCI turneja u pitanju, tako da bih 2000 dao samo tako, ali opet, to je samo moje misljenje, Frubi valjda zna dal mu se to isplati... Quote
Black Diamond Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 ja bi dupe prodala da opet dodju prosli put sam bila glupa pa nisam otisla Quote
Recommended Posts