lemmy sixx Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Uuu,lepo.Sutra se skida. Angelystore aj reci shta je to poshto ne mogu da otvorim megaupload... W.A.S.P. - Live In Belgrade Quote
_powerslave_ Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 O lepo lepo... samo neshto me zajebava ovaj megaupload moram to sutra popraviti... Quote
fenster Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Edited January 5, 2008 by commissar Quote
Jelles Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 a lepo, ovo bi valjalo skinuti, bio sam na 'certu pa da se potcetim samo nisam do sada skidao preko ovog magauploada... probacu sutra da ga provalim... Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2008 Author Report Posted January 5, 2008 a lepo, ovo bi valjalo skinuti, bio sam na 'certu pa da se potcetim samo nisam do sada skidao preko ovog magauploada... probacu sutra da ga provalim... Ako koristis firefox,nadji samo plug in za megaupload slotove,i nece biti problema. Quote
_powerslave_ Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Preslushah bootleg dobra svirka nema shta... sad mi je josh vishe krivo shto propustih ovaj koncert... Quote
Nixx Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Hvala za link, još je i dobar kavalitet. Strava svirka. E sad još samo kad bi neko imao pristojan video... Quote
fenster Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Odlican bootleg, neverovatno kako je dobar zvuk! Skoro nisam cuo neki snimak da ovako dobro zvuci. Svaka cast! Quote
Angelystor Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Agreed. Imam circa 20 bootlega WASPa ovaj je by far the best po zvuku..a bogme i po publici, kako smo mu znachi ga dali po glasnim zicama na Mashini i na "Na Kolena", pa ono je za ponos Nego..jel' zna neko kako je ovo uspelo da procuri prvo na strane forume, pa onda tek doshlo na yumetal mislim, nije bash fer da ga neki Amer tamo skida pre mene..ccc.. Quote
fenster Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Veoma je moguce da je snimak napravio neko od njihovog road crew-a, mozda se zato bootleg pojavio najpre na stranim forumima/trade listama. Snimatelj je stajao na izuzetno dobrom mestu, sve se super cuje, mozda je bio na balkonu? Quote
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Heh a ladno je ubacio celu The End od Doorsa... Quote
fenster Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Jes' da nikad nisam voleo doticni bend, ali sta da se radi - intro je intro....... Quote
Jelles Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 hvala na linku, fino se čuje,,, ah kad se setim... bila je to opasna svirka! nego, ja sam načisto zaboravio da su svirali Widowmaker.... Quote
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Jes' da nikad nisam voleo doticni bend, ali sta da se radi - intro je intro....... Ma Doorsi su zakon, nego mi je malo glupo shto je celu pesmu ubacio... aj da je jedan deo pesme nego cela... mislim chemu to ? Quote
Nixx Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Bolje da je nisu ni ubacivali, već da su počeli kako narod očekuje, sa svojom pesmom. Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Nije mi jasno odusevljenje kvalitetom ovog snimka.Nista posebno.Bootleg ko bootleg.Ali ga je lepo imati. Quote
Wild Child Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 hahahaha odslushajte 4 pesmu(love machine) cuje se kole iz rapid force-a(:hahahahahahaha to kooleeee Quote
Layla Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Најзад сам дошла до Доминатора и невиђену радост сменио је смор... Тааако ми се чини бледо овај албум... Не знам, можда само на прво слушање или је ствар расположења, али засад ми се чини јако слаб. Најупечатљивија ми је Heaven's Hung In Black. Остало ми је већ виђено. Quote
fenster Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Dobar je Dominator. Daj mu jos koju sansu. Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Posle Saxonovog najbolji heavy metal album ove godine. Quote
fenster Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Posle Crimson Idol-a svi albumi su nesto falicni. Nije vise to to. CI je vrh, posle idu padovi i ravnine. DFTW je fino izdanje, Neonke i ne bas. Posle njih dolazi Dominator koji je skroz OK. Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pa Unholy Terror je isto odlichan album. Quote
fenster Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Nije los UT, mada se meni mnogo vise svidja DFTW. Quote
Wild Child Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 brate,meni je dojajan still not black enough,mislim ,bolji mi je od ovih dalje Quote
Recommended Posts