Angelystor Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Sto tol'ko ne volete KFD nikada mi nece biti jasno. Izuzetan album. Ali, i-zu-ze-tan. Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Pa ja volim. Kazem, zakljucno sa KFD, taj album je fenomenalan. Quote
crusader84 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Apdejtuj potpis! Reci da dovodite W.A.S.P.! Quote
WITCH84 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Dominator je dobar album. Definitivno bolji od nekoliko prethodnih. Svakako.Ima bas svetlih momenata.Ne znam zasto,ali Take me up mi se najvise dopada. Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Uf, kad bi nekad u zivotu odradili Headless Children turneju... To bih volio vise nego Crimson Idol Upravo tako. To bi bilo milina gledati. Quote
Angelystor Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 More Heretic i Neutron barem da ubaci u listu pa da se raspadnemo Quote
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Hm Elderane na ovoj temi... shta li to moze da znachi Quote
Angelystor Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Smorili ste vishe sa time...ali stvarno. Quote
vladream Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Smorili ste vishe sa time...ali stvarno. decko je ocigledno rtd, he can't help it Quote
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Kako mozesh to da kazesh kad me ni ne poznajesh? Ok kapiram da te nerviram al nemoj jbg preterivati. Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 More Heretic i Neutron barem da ubaci u listu pa da se raspadnemo Da,da...i Thunderhead,Maneater i naravno Mean Man. I'm a rebel in the F.D.G. And I say only God in the heaven knows Hm Elderane na ovoj temi... shta li to moze da znachi To znaci da voli W.A.S.P. Quote
Elderane Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ne da volim, nego su prvi metal bend poslije mejdena koji sam bas zavolio, a za to su zasluzni The Headless Children original kaseta i neki skrbavi snimak sa ploce Live In The Raw, koji je jedan od najboljih live koncerata ikada snimljenih! Jebes novu tehnologiju, W.A.S.P. je tu objasnio neke stvari. Quote
vladream Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ...Live In The Raw, koji je jedan od najboljih live koncerata ikada snimljenih! Jebes novu tehnologiju, W.A.S.P. je tu objasnio neke stvari. jos samo da je live koncert u pitanju bas je bila diskusija o tome pre nekih 10tak strana Quote
Elderane Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ma, samo vi diskutujte... Meni je to live koncert! Quote
Wild Child Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 jos samo da je live koncert u pitanju bas je bila diskusija o tome pre nekih 10tak strana raspravljali smo ,tacno je!taj koncert je recimo Polu Live(: Quote
Angelystor Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Odslushah ovaj bootleg iz Belgije, sta reci nego da ovo zvuchi jebeno fantastichno! CI Live! Znachi celog ga odradishe, bez preskakanja, fantazija...ali ipak mi malo onaj ostatak svirke ostavio bljutavi tezgashki feeling, i uvek istozvucheci Bleki.. Quote
Invictus Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Mrzi me sad da vrtim strane. Koja je prica sa LIve in the Raw? Inace i meni je to super album. Quote
fenster Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Mrzi me sad da vrtim strane. Koja je prica sa LIve in the Raw? Inace i meni je to super album. Dobro obavesteni strucnjaci tvrde da Live in the Raw zapravo nije sniman uzivo, vec u studiju, i da je friziran i sredjivan da lici na koncertni album. Po obicaju, izvori takvih informacija ostaju nedostupni "nama sa jeftinijim ulaznicama" Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Ne bi me cudilo...mnogi bendovi su to uradili.Neki i poprilicno lose,pa se itekako cuje.Neki perfektno,pa ni najiskusniji kriticar ne bi primetio. Quote
Wild Child Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ja vise ni nisam siguran.ja imam videos in the raw de se lepo vidi da imaju tonsku probu. Quote
vladream Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 imam i ja taj snimak, ali to nije snimak sa koncerta, vec sa tonske, publike, naravno nema nigde, a i "publika" je suvise vestacka na snimku, jbg, sta ces vise ja sumnjam i na Live After Death, ali ne smem da doticne sumnje ispoljim u javnosti Quote
Invictus Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ono se sve moze odsvirati. Ne vidim zasto ne bi bio regularan live. Cak tako i zvuci. Quote
vladream Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 slazem se, ali cinjenica da je bend poput W.A.S.P.a u to vreme bio toliko pijan i drogiran, kao i cinjenica da je publika isuvise vestacka, namece suprotan zakljucak, a zvuci kao live zato sto je sniman u hali, praznoj doduse, ali hali Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 imam i ja taj snimak, ali to nije snimak sa koncerta, vec sa tonske, publike, naravno nema nigde, a i "publika" je suvise vestacka na snimku, jbg, sta ces vise ja sumnjam i na Live After Death, ali ne smem da doticne sumnje ispoljim u javnosti L A D, je šminkan u studiju, dok je sam video filmovan, znači nije baš autentičan live, kao što je recimo maiden england Quote
Recommended Posts