Invictus Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Da, Martin Birch je to doradio, a i pjesme su uzete sa raznih veceri (bilo ih je cetiri), tako da su izabrali najbolje uspjele. Mada, opet, ono se sve moze odsvirati. Meni je recimo nestvaran Iced Earthov Live in Athens. Quote
vladream Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ne znam, meni ako je nesto nestvarno, to je ovaj zadnji Dream Theater DVD, najvise na starim pesmama, posto ne mogu da verujem da on moze onako da otpeva Metropolis i Under A Glass Moon uzivo, a opet je ne mogu da sumnjam u autenticnost offtopic! Quote
fenster Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 (edited) @Invictus: http://en.wikipedia.org/wiki/Maiden_England @vladream: http://www.waspnation.com/liveraw.html Pijan i drogiran bend..... Ako je to glavna teza, ja bih pre mogao da zakljucim da je njima kao takvima mnogo lakse i isplativije bilo da snimaju ako treba sve zive nastupe, pa da proberu pesme koje su najbolje ispale i sloze ih na zivi album, koji ce kasnije jos malo peglati i picaniti da bi zvucao onako kako zvuci, nego da su se povrh svega okupili da bi odsvirali/snimali u nekoj praznoj dvorani...... Sto bi to neko radio? Edited January 23, 2008 by commissar Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ko još ima kinte da snima svaki nastup posle toliko sex drugs & rnr Quote
crusader84 Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 http://www.legacy-promotion.net/forum/inde...7.html#msg23787 Ajde ljudi, smarajte malo, još će pomisli Frubi da nema zainteresovanih! Quote
Invictus Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Mnogi bendovi sklapaju live albume iz vise svirki. To nije nista novo ni cudno. Quote
dr.lecter Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Naravno no najvecu prevaru su napravili Meideni sa ona dva "ziva" iz 1993,mada i ne zvuci lose Quote
fenster Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) @Invictus: slazem se, tako uostalom pise i na njihovom sajtu, na dva mesta je snimano. Ono sto stvarno nikad nisam cuo je to da je neki bend nekad svirao u praznoj dvorani da bi napravio fake live album, to mi bas cudno zvuci, ne znam sta bi se time moglo postici. @dr.lecter: sto prevara, ako dobro zvuci i sto zivi pod navodnicima? Ta dva albuma jesu ziva, nebitno je to sto na su na njima skoro sve pesme sa razlicitih koncerata. Edited January 25, 2008 by commissar Quote
vladream Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 @Invictus: slazem se, tako uostalom pise i na njihovom sajtu, na dva mesta je snimano. Ono sto stvarno nikad nisam cuo je to da je neki bend nekad svirao u praznoj dvorani da bi napravio fake live album, to mi bas cudno zvuci, ne znam sta bi se time moglo postici. efekat dvorane, iako prazne Quote
Invictus Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Prazna i puna dvorana zvuce totalno drugacije. Quote
fenster Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Ja to znam, ali izgleda da ima i ljudi koji to ne znaju. Quote
_powerslave_ Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Ono sto stvarno nikad nisam cuo je to da je neki bend nekad svirao u praznoj dvorani da bi napravio fake live album, to mi bas cudno zvuci, ne znam sta bi se time moglo postici. Deep Purple - Made In Japan... dodushe ne znam dal je u pitanju prazna dvorana ili studio... Quote
fenster Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Jos kad imao neki link da potkrepis svoju tvdrnju. Znas da se na tom koncertu u toku Child in Time ubio covek sigurno je on bio jedini posetilac, pa je zato dvorana ostala prazna HAHAHAHAHA Edited January 25, 2008 by commissar Quote
_powerslave_ Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Buahahaha smeshno naopako... to su samo izmishljene priche za to ubistvo... Quote
fenster Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Kao i za snimanje zivog albuma u praznoj dvorani - to pokusavam da ti kazem. Quote
Invictus Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Na Made in Japan u drugoj polovini Child in Time stvarno se cuje pucanj ako malo bolje poslusas. Quote
fenster Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Jeste, samo autori ova dva teksta nikako da se sloze oko vrste, a ni oko kalibra oruzja: http://www.metal-archives.com/release.php?id=3388 http://www.songfacts.com/detail.php?id=4714 Quote
shock! Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) ipak cu da gledam W.A.S.P. na ovom Crimson Idol touru 8.3 Hollywood......to mi reci.....ova vest ulepsala dan inace karta za ovo u sred L.A. je 23 dolara ilii nepunih 1100 dinara.....kako ovi nasi lese za karte to je strasno... Edited February 6, 2008 by shock! Quote
fenster Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Kad bi samo hteli da izdaju DVD sa ove turneje....... Quote
Archibald Reiss Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 da, bilo bi dojajno videti bar na dvd-u ono sto nismo mogli uzivo.... Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Josh uvek se ne zna...mozda ih ovi dovedu na castle... Quote
Sleaze Glammer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Volo bih da vidim ponoco W.A.S.P. U SKCu su bili do jaja, jedan od boljih koncerata na kojima sam bio Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ja nikada necu prezaliti sto nisam otisao. A ortak me zvao kada su svirali sleeping! Quote
Recommended Posts