Nixx Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Da li ima taj snimak na rapidshare ili megaupload linkovima...mislim, jeb'o torrent, dva dana će da mi skida. E da konacno su i stavili listu za festivale ove godine.... June 19th Hellfest Open Air , Clissson,FRANCE June 20th Metalway Festival , Zaragoza,SPAIN June 26th Graspop Metal Meeting, Dessel, BELGIUM June 27th Bang Your Head Festival, Balingen, GERMANY June 29th Rockwave Festival , Malakasa, GREECE July 4th RockPlanet,Pinarella di Cervia,ITALY July 5th Stadio Comunale,Genzano di Roma,ITALY July 7th Backstage Werk ,München,Munich GERMANY July 9 th RockWeekend Festival ,Herrgard,SWEDEN July 10th Norway Rock Festival NO Kvinesdal NORWAY July 11th Rockharz Festival, Osterode, GERMANY Dec 4th-6th Hard Rock Hell III Prestatyn, UK,Wales Najbliže nama, Grčka, pa kad bi se još i letovanje nekako spojilo s tim...ali teško. Mada mi je čudno za to mesto jer sam negde video da u Atini sviraju, ali ovako stoji zvanično. Edited May 3, 2009 by Nixx Quote
Nixx Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 E konačno sam skinuo i pogledao taj Lovech. Jako dobar kvalitet za amaterski snimak i lepo sređen sa menijem, isplatilo se cimanja i vredi za kolekciju. Svirka klasika, slično našem. Definitivno neka svirka koja im je upala, ko što neko reče, jer nije ista lista bila u Mađarskoj na toj turneji. Tamo je ceo CI plus sa novog albuma i naravno Blind in Texas. Quote
Archibald Reiss Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Pa nek' sere sta hoce,dokle god pravi dobru muziku. A ovaj intervju...pa to je manje/vise sve vec poznato,odavno se zna koliki je Blackie egoista i smrad,ali novo je to sto Holmes hoce da bije Blackie-a. To bi bilo interesantno. I'm the president of showbiz, my name is Charlie I'm a cocksucking asshole, that's what they call me Here from my Hollywood tower I rule I'm lying motherfucker, the chainsaw's my tool The new morgue's our factory, to grease our lies Our machine is hungry, it needs your life Don't mind the faggots, and the ruthless scum Before we're done, son we'll make you one I'm the tin man, I've never had a heart I'm the tin man, But I'll make you a star I'm the tin man, I've never had a heart I'm the tin man, but i'll make me the star... Quote
Angelystor Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ali kako je prejak prelaz u toj pesmi Juce bas obrnuh Idola, sas sve bonus cd-om, perfektan album. Quote
vudun Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Хахах! Мастурбација уз ''Hate To Love Me''. Гадан филинг, ценим. Тебра. Quote
Nixx Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Novi datumi njihovih nastupa...preuzeto sa deviantART-a jer na njihovom zvaničnom još ništa nema. Sranje... 3rd Nov 'Kulturbolaget' -MALMÖ-SWEDEN 4th Nov 'Trädgårn' -Gothenburg,SWEDEN 5th Nov 'Debaser Medis' -Stockholm,SWEDEN 6th Nov 'Sigurdsgatan 25' -Vasteras,SWEDEN 27th Nov 'JB’s'-Dudley,Midlands UK 28th Nov 'Rock City'-Nottingham,Midlands UK 29th Nov 'Academy 2'-Manchester,Midlands UK 1st Dec 'The Waterfront'-Norwich,Midlands UK 2nd Dec '02 Shepherds Bush Empire' Southeast, LONDON UK 4th Dec 'The Button Factory'Temple Bar-Dublin IRELAND 5th Dec 'Hard Rock Hell III'-Prestatyn, WALES UK 6th Dec 'The Garage'-Glasgow, SCOTLAND UK Kažu još datuma uskoro. Quote
Crna_Dama Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 (edited) 3rd Nov 'Kulturbolaget' -MALMÖ-SWEDEN U Malmeu mi zivi ujak. Da nije fakulteta, opasnosti od svinjskog gripa i bankrota, mozda bi i mogla otici, ovako...nek dodju u BG. Edited July 20, 2009 by Crna_Dama Quote
F4R15 Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 I just back from the W.A.S.P. GIG in Ballenstedt at Rock-Harz-Open Air. Blacky called out a new CD Album in Oktober... with a Worldtour ahead I´m very happy about it. Quote
:matija Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Aj da vidimo na sta ce da lici. Nadam se da ce biti bolji od dominatora, a mislim da ima kapaciteta da napravi jos jedan album kao sto su UT ili DFTW. Quote
Runner Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Dominator je bio (i ostao) sjajan album, imao je sve potrebne WASP-ovske elemente i atmosferu. Nekima je smetalo to sto su pojedine pjesme politicki obojene, ali jbga, covjek tamo zivi, pa ga te stvari valjda nekako doticu. Bice odlicno ako novi album bude u rangu Dominatora. Quote
:matija Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Meni bas i nije sjajan. Retko ga pustam, pored ostalih albuma se jednostavno ne istice. Quote
Bata Trokrilni Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Meni se posle Crimson Idol-a, nijedan album ne ističe, sve do pojave Dominatora. Quote
:matija Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Kod mene je ovako, od CI-a pa na dalje. Still not black enough - dobar album. ima par stvarno dobrih pesama. Kill fuck die - cesto obrnem neke pesme s njega, zato sto je drugaciji i to ga istice. Helldorado - back to the roots, nekoliko dobrih pesama i to je to. UT - najbolji od ci-a. Od pocetka do kraja obavezno pustim, kad god resim da slusam wasp. DFTW - u rangu prethodnog, mozda malo, ali veoma malo slabiji. Takodje ceo ide. Neon god I i II - slabiji su od prethodna dva, ali definitivno dobri albumi. dominator - slabiji od prethodna 4 albuma, bolji od helldorada, ali nema nista unikatno, samo isti recept, tako da se ne istice. Edited July 26, 2009 by matija. Quote
Sale B.C. Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 jedino što bleki peva jednu istu pesmu već 20 godina Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 Meni bas i nije sjajan. Retko ga pustam, pored ostalih albuma se jednostavno ne istice. Meni ne da nije sjajan,vec je katastrofa.Dosada,dosada,dosada!!!Nadam se da ce novi biti daleko bolji. Quote
Sale B.C. Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 ma nema ni potrebe, samo pusti nešto staro - to je sve što ti treba, uostalom ja tako sa većinom bendova Quote
Buddha Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 We are proud to announce that the next W.A.S.P. album will be heading your way VERY shortly! W.A.S.P. 'Babylon' Is themed around biblical visions of "The Four Horseman of the Apocalypse," .... a metal masterpiece that will make fans both old and new crave for more! The current track listing is as follows: 01. Crazy 02. Live To Die Another Day 03. Babylon's Burning 04. Burn 05. Into The Fire 06. Thunder Red 07. Seas Of Fire 08. Godless Run 09. Promised Land Worldwide Release Date October 12th W.A.S.P. will be touring extensively throughout Europe this autumn/winter to bring the sonic massacre to the masses and them cry for mercy!! Stay tuned for more information -The WASP Myspace Team Quote
lemmy sixx Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 Aaaaa,ponovo konceptualno.Predosecam novu smaracinu.Nadam se da gresim. Quote
Nixx Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) I ja isto...ali videće se. Više me za sada raduje najava turneje. Omot je ok, ali je bolji prošli. Rešenje za logo mi se ne sviđa. Edited August 13, 2009 by Nixx Quote
Recommended Posts