Nixx Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Nema za sada, i ja sam to tražio. Btw. evo nekih novosti, dao Blackie neki intervju nedavno: Intervju Znači ipak će snimati i spot za Crazy. Inače u novom broju Nocturna ima isto jedan intervju, vezan za svirku u Bg, prilično dobar. Quote
Nixx Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 E evo ga, našao sam: *Performer: W.A.S.P. *Title: Babylon's Burning *Type: Studio Clip *Album: Babylon *Year: 2009 *Genre: Heavy Metal *Country: United States *Audio: mp3@128kbps *Video: xvid@1777kbps *Resolution: 720x540 *Size: 57MB ****************************** *Length: 00:04:11 http://www.megaupload.com/?d=1B7YJUZY ili *Аудио: mp3@256kbps *Видео: mpeg1@1546kbps *Разрешение: 854x480 *Размер: 85MB ****************************** *Длительность: 00:04:12 http://rapidshare.com/files/334620935/W.A.S.P.__US__-_Babylon_s_Burning__2009___By_Thrashwar_.rar Quote
fenster Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Nije nesecen, pesma na albumu traje 5.00 min. Quote
Nixx Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Možda su je oni skratili za spot, jer sve što može da se nađe ima ovo trajanje, čak i na njihovom space-u. Quote
fenster Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 (edited) Možda su je oni skratili za spot, jer sve što može da se nađe ima ovo trajanje, čak i na njihovom space-u. Ma taj od 80-ak giga odavno ima na mediaportalu, ili kom vec od krs ruskih sajtova. Nadao sam se da nije skracivan, tj. da je ona verzija koju smo videli u SKC-u, ali..... Koji k**ac uopste i skracuju pesme tako, sta im to znaci?!? Pitam se kakav li ce biti spot za Crazy..... Edited January 25, 2010 by Vegard Sverre Tveitan Quote
Nixx Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Pa ako je pesma o opsesiji fanova bendom moguće je da bude nešto u tom fazonu, ali moguće je da bude i kao Wild child. Svako načekaćemo se, jer kad kažu uskoro...znači pola godine. Quote
Grobodan Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Chris Holmes (guitar; ex-W.A.S.P.), Randy Piper (guitar; ANIMAL, ex-W.A.S.P.), Steve Unger (bass; ex-METAL CHURCH), Rich Lewis (vocals; ANIMAL) and Stet Howland (drums; ex-W.A.S.P.) have joined forces in a brand new band called WHERE ANGELS SUFFER (W.A.S.). The group's debut album, "Purgatory", has already been completed and is described by Howland as "heavy and ready to destroy." He adds, "We will play all the hits, as well as ALL the dangerous music the current [lineup of] W.A.S.P. is skipping. 'Fuck Like A Beast'? 'Mean Man'? Huhh? HUH?" 1 Quote
Nixx Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Kako će tu da padne tužba kad Bleki za ovo sazna. Ali svakako, podrška; bolje da te pesme oni sviraju već kad se Bleki naduo i neće sa Wasp-om. Quote
Prokopije Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 odlican bend omiljena pesma:maneater 1 Quote
fenster Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Da vratimo temu iz mrtvih: 1. Je l' izasao spot za Crazy? 2. Ima li gde da se skima onaj tribute (Crimson Covers)? 3. W.A.S. - nisam nesto odusevljen idejom, ali sto da ne, ima ko ce biti Quote
Johny Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 27.10.2010 W.A.S.P ce svirati u Sofiji. Karta + prevoz iz Nisa je 45 eur. Sav info ovde: http://www.yumetal.net/forum/topic/45438-koncert-2710-sofia-bulgaria-wasp/ Quote
Angelystor Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 I tako, krenuo i drugi deo Babylon turneje po Evropi, lista: On your knees The real me L.O.V.E. machine Crazy Live to die another day Wild child Hellion I don´t need no doctor Scream until you like it (?, the setlist says Scream only) Babylons burning The idol I wanna be somebody --encore-- Chainsaw Charlie (murders in the new morgue) Heaven´s hung in black Blind in texas Hahaha, znaci ne verujem koja je lopuza ovaj covek. Za godinu dana, on je uneo promenu od jedne jedine nove pesme! Plus izbacena "Children". Ja ne znam dokle on planira ovako. Svejedno, nista od mog cimanja do Bugarske il' negde... Ako ne ce Blackie da se trudi, necu ni ja. JEBAO TE DA TE JEBAO REAL ME TAKO JEBENO GENIJALAN ALBUM A TI SE OD SVIH PESAMA HVATAS ZA TU JEBENU OBRADU VEC DVADESET GODINA! Quote
lemmy sixx Posted October 14, 2010 Author Report Posted October 14, 2010 Odlicna je lista.Hellion jos nisam cuo uzivo,ali ce da bidne. Jebiga,ima smaracina sa novih albuma,ali nije toliko mnogo,a i sviraju Crazy,jedinu odlicnu pesmu jos od "Dying For The World" albuma.Real Me smara,isto kao i The Idol,ali sta da se radi.Mi smo vec uzeli karte za Budimpestu,03.decembra je koncert. 1 Quote
Grobodan Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Real Me smara,isto kao i The Idol Komentar nije potreban. Btw ovo si mogao gledati u Bgu. Quote
lemmy sixx Posted October 14, 2010 Author Report Posted October 14, 2010 Mene pesma smara,dakle moj licni dozivljaj pesme,i tvoj komentar tu ne da nije potreban,nego je nebitan. Mogao sam,ali mi se onda nije islo.Sada mi se ide. Quote
Grobodan Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Sad mi je jasna tvoja izdaja scene. Quote
lemmy sixx Posted October 14, 2010 Author Report Posted October 14, 2010 Svemcni euro je uverljiv. Quote
fenster Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Al' stvarno smara sa Real me. Ne znam zasto ne svira nesto drugo sa THC (Heretic npr.)...... Ne znam zasto Burning Man nece da svira, cak i kad je Dominator bio taze, svirao je samo jednom (koliko znam) tu pesmu. Bilo bi lepo da odsvira Inside the electric Circus ili Show no Mercy, ali to je TEK utopija...... Quote
Angelystor Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Eh, funny you should mention "The Heretic"...ta pesma je bila spreman za proslu turneju (ona gde smo su nas posetili drugi put), i onda je izbacena zato sto nije imao adekvatan video/spot da ide uz nju na ekranu :] Odlicna je lista.Hellion jos nisam cuo uzivo,ali ce da bidne. Jebiga,ima smaracina sa novih albuma,ali nije toliko mnogo,a i sviraju Crazy,jedinu odlicnu pesmu jos od "Dying For The World" albuma.Real Me smara,isto kao i The Idol,ali sta da se radi.Mi smo vec uzeli karte za Budimpestu,03.decembra je koncert. Sto rece Grob, ovo sve si mogao da gledas u BGu prosle godine, i to sa vise pesama (+HC). Za Idol i Crazy je stvarno svaki komenatar suvisan i nepotreban, tvojoj glavi samo ti mozes pomoci :] Quote
Nixx Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Ok je lista, ali naravno, uvek može bolje. Real me svira jer poštuje Pete Townshenda, kontam da je to jedini razlog što je ta pesma konstantno u nekoj kombinaciji. Meni ipak nije jasna Scream until you like it i taj medli koji obično prave s njom umesto da pošteno razvale sa jednom celom pesmom, recimo Ballcrusher, Mean Man, nešto sa ovih ranijih. Mada se nebi bunio i da odsviraju nešto sa Unholy Terror-a. Quote
lemmy sixx Posted October 15, 2010 Author Report Posted October 15, 2010 Eh, funny you should mention "The Heretic"...ta pesma je bila spreman za proslu turneju (ona gde smo su nas posetili drugi put), i onda je izbacena zato sto nije imao adekvatan video/spot da ide uz nju na ekranu :] Saban.Voleo bih Heretic ili Thunderhead,to bi bilo fantasticno cuti uzivo.Ali sanak pusti ocigledno,kao i za gomilu sjajnih pesama,pre svega sa drugog albuma. Sto rece Grob, ovo sve si mogao da gledas u BGu prosle godine, i to sa vise pesama (+HC). Za Idol i Crazy je stvarno svaki komenatar suvisan i nepotreban, tvojoj glavi samo ti mozes pomoci :] Headless Children sam cuo uzivo,za tim se ne zali..Meni je vise zao nekih drugih pesama,ali kao sto rekoh gore to je i onako sanak pusti.Eto,bio je Widowmaker na prvom koncertu,tu sam se raspametio. Sto se tice ovog poslednjeg,krajnje nepotrebnog komentara,kritike ne primam od ljudi kojima je "The Formation Of Damnation" los album.Usi u paralelnom univerzumu.Takodjer,ni od onih koji slusaju blek metal. 2 Quote
Nixx Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Počeli su da otkazuju neke svirke po Nemačkoj i Francuskoj, ali sve se nadam da je to do onih demonstracija i štrajkova koji tamo traju pa ostatak turneje nebi trebao da bude ugrožen. Možete to videti i na njihovom sajtu, na listi za turneju su markirane neke svirke crvenom, pretpostavljam da su pod znakom pitanja. Jebote gde je još decembar, svašta može još da se desi. Quote
Angelystor Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Ne znam za otkazivanja, ali poceo je lisac da skracuje liste, i to izbacuje malo Carlija, malo Helijona (ili oba), uspeo je da svede hedlajn svirku na manje od sat vremena.... Quote
Recommended Posts