S Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 oh yeah moni sada sam se naprzio na Cries In The Night..... joj kako je dobro jedva cekam raspust pa u kst 8) Lako je vama kad ima ko da vam pusti W.A.S.P. po kaficima... Quote
Марија П : Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Mjuza oduvek dobra, imidz......da ne komentarisem :roll: Imidz je potpuno po mom ukusu. Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 oh yeah moni sada sam se naprzio na Cries In The Night..... joj kako je dobro jedva cekam raspust pa u kst 8) naravski Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 oh yeah moni sada sam se naprzio na Cries In The Night..... joj kako je dobro jedva cekam raspust pa u kst 8) Lako je vama kad ima ko da vam pusti W.A.S.P. po kaficima... kst nije kafic vec diskoteka Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Mjuza oduvek dobra, imidz......da ne komentarisem :roll: Imidz je potpuno po mom ukusu. i po mom Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 sta fali imidzu?!totalno je ludacki.... bash su likovi! a: Quote
S Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 oh yeah moni sada sam se naprzio na Cries In The Night..... joj kako je dobro jedva cekam raspust pa u kst 8) Lako je vama kad ima ko da vam pusti W.A.S.P. po kaficima... kst nije kafic vec diskoteka Htjedoh reci klub, ali nema veze you got the point! Quote
Protagonist Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 pa dobro i nama jedva puste ali opet puste Quote
S Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Makar znaju sta je to Mene bi samo bijelo pogledali kad bi to nekome (long live fancy mjesta!) pomenuo Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 oh yeah moni sada sam se naprzio na Cries In The Night..... joj kako je dobro jedva cekam raspust pa u kst 8) Lako je vama kad ima ko da vam pusti W.A.S.P. po kaficima... kst nije kafic vec diskoteka Htjedoh reci klub, ali nema veze you got the point! nevermind Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 pa dobro i nama jedva puste ali opet puste ma ubedicemo ga.ako mogu ramonesi>michelle >na metalu moci ce i wasp! a: Quote
Protagonist Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 ma mora da pusti.... inace ce da leti iz one kabine Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 pa i to nece biti tesko sa obzirom da ti i ja zajedno imamo kila kao 3 davida no nikad se ne zna.mozda i goxy izadje iza sanka.ma ipak smo jaci 8) Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 ma mora da pusti.... inace ce da leti iz one kabine lep ti je potpis Quote
dark earendil Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 hm odavno ih nisam slusao,odlicni su.Omiljena stvar mi je L.O.V.E. machine!!! Quote
Dragon Lord Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 "Jedem Burek ERGO SUM!!! BWE!" hehehe beat him Quote
dark earendil Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 p'da kud ces bolju poruku,ja dolazim iz uzica covece gde je burek zakon!!!!!!!!! Quote
Protagonist Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 ovde se o svemu prica, a najmanje o WASP-u Quote
lemmy sixx Posted January 24, 2004 Author Report Posted January 24, 2004 Upravo tako...koga zabole sto vama DJ nece pustiti W.A.S.P. u KST-u.Umesto sto tu kukate,bolje zategnite sise i dupeta i ponudite mu malo zenske strasti."Pusti mi Animal pa cu ti u krevetu objasniti sustinu te pesme".Ajmo ribe,u akciju.Ovo se odnosi i na tebe,Upika.Zategni te sisetine malo. Quote
dr.lecter Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Takooooo Samo oshtro bez pardona W.A.S.P. FOREVER Quote
miss Penny Lane Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Upravo tako...koga zabole sto vama DJ nece pustiti W.A.S.P. u KST-u.Umesto sto tu kukate,bolje zategnite sise i dupeta i ponudite mu malo zenske strasti."Pusti mi Animal pa cu ti u krevetu objasniti sustinu te pesme".Ajmo ribe,u akciju.Ovo se odnosi i na tebe,Upika.Zategni te sisetine malo. Quote
Recommended Posts