Angelystor Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Evo 2 dana nakon Peste je barem vratio Carlija, matora lopuza je skapirala da jedno 2% publike zeli da cuje "Heaven's Balls Hung" (koju kapiram da svira samo da bi imao priliku da se prekrsti na sceni), a 98% Carlija ili barem neki drugi Idol klasik. Ja ne kapiram kako neko moze da bude tako lenj. Da za godinu dana izmedju turneja navezba JEDNU JEDINU novu pesmu, (Live...), a da izbaci 4-5 drugih. I jos svira po istim mestima gde je svirao i na prvom delu turneje... Koliko je ljudi bilo uopste u Budimpesti? Letos je svirao na festivalu u Svedskoj "Torture...", "Last Command" i jos neku tako pikanteriju...zasto to nije ostalo u listi? Ko ce ga znati. Valjda ljudi zele po ntodvadeseti put da cuju istih 6-7 pesama... ili je problem sto ove, kao Heretic, nemaju spotove? Quote
Nixx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Verovatno mu se prvi deo te turneje nije uklopio u budžet, pa je došao po još koji evro da nažica za gorivo kući. U Budimpešti je bilo oko 500-600 ljudi...bar je delovalo tako, jer je bilo prilično komotno, a ne kao kod nas stiskavac. Quote
Belaj Lama Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 u bog te, zar je blackie/wasp sad toliko prso? šta znam, meni su ona dva koncerta u bg bila savršena, presavršena. sva sreća, kako stvari stoje, neću dopustiti sebi da upropastim doživljaj sa ta dva veličanstvena događaja. Quote
fenster Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Sta bi sa Crimson Covers trubute-om? Je l' nabavio neko? Quote
fenster Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 http://www.megaupload.com/?d=2HXB2JBJ Je l' ima neko ovu (singl) verziju Wild Child? Quote
Angelystor Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=gmMsu6RSYW8 Maltene jedina dobra obrada sa ovog Crimson tribjuta. Ima jos par urednih, i to uglavnom HKids pesme, OK odradjene, ali u globalu nije vredno...osim Ballcrushera ovog. Edited September 5, 2011 by Angelystor Quote
_powerslave_ Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163605 1 Quote
fenster Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163605 Lepo. Nije morao godinu dana pre da najavljuje........ Quote
Srlandand Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Zanimljivo deluje, a bilo bi lepo videti ih jos jedanput. 1 Quote
Angelystor Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Ju, W.A.S.P. ce da svira show od 2h? 'Ajd' da vidimo da odrze rec....a bilo bi lepo i da ovaj 'early set' ima neke interesantne pesme, jer realno on vrti tipa 45 minuta istih pesama ranijih vec ihaha...ne mora Animal, ali Ballcrusher, I'm Alive, Heretic...bilo sta da STVARNO iznenadi... 1 Quote
fenster Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Da opet dodju u Srbiju, isao bih i treci put da ih gledam. Bas me zanima da li ce ubacivati nesto od matorih pesama sto nije davno (ili nikad pre) svirao, da li ce neke stare pesme svrati cele ili ce opet one gubave medley-je.... Od novijih pesama bih voleo da cujem The Burning Man. Quote
fenster Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Evo, juce je pocela dugo najavljivana turneja, odsviran prvi koncert, i to u Londonu. Ovako je izgledao odabir pesama: 1. The Heretic (The Lost Child) / The Torture Never Stops 2. The Real Me 3. L.O.V.E. Machine 4. Crazy 5. Wild Child 6. Hellion / I Don't Need No Doctor / Scream Until You Like It 7. Sleeping (in the Fire) / Forever Free 8. The Headless Children 9. I Wanna Be Somebody The Crimson Idol set 10. The Titanic Overture 11. The Crimson Idol Medley (containing snippets of The Invisible Boy, Arena of Pleasure, I Am One, & The Gypsy Meets The Boy) 12. The Idol 13. The Great Misconceptions of Me Encore: Intermission (Spinal Tap Heavy Metal Memoires commercial) 13. Drum Solo 14. Widowmaker (shortened version) 15. Take Me Up 16. Chainsaw Charlie (Murders in the New Morgue) Encore 2: 17. Blind in Texas Zanima me vase misljenje. 1 Quote
Srlandand Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Meni se ovo bas svidja, steta sto kod nas ne dolaze. Quote
Angelystor Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 (edited) Razumem da ti se svidja ako nikada nisi gledao W.A.S.P., ali covek je opet ispao zesca lencuga i lazov. Osim Heretica, sve ovo je vec svirao u poslednjih 4-5 godina, a i Heretica izgleda ne pika vise od 2-3 min Nista novo, nikakvih pravih iznenadjenja, osim ovog jednog koje se plasim kako li ce da ga prezentuje. Gledacu ih 99% u Pesti,. ali sam razocaran. Sa prva tri albuma isto, 90te i 00te ne postoje (osim dve iste dosadne sa poslednja dva). Nece da umres ako jednu jebenu turneju vrnes neki Killahead. Edited September 22, 2012 by Angelystor Quote
fenster Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Meni je, da budem iskren, ova lista nedovoljno dobra da idem cak u Budim da ih gledam. Sto kazes ti, nista nema novo i "never ever played anywhere before", a sa toliko pompe najavljivana turneja, svakog meseca feljton o istorjij benda na sajtu, itd.... Ovo je tipicna "tresla se gora rodio se mis" situacija.... Da dolaze u Srbiju, isao bih i treci put, tu nema dvojbe. Problem su finansije.... Quote
Angelystor Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Tih dana u Pesti ima WASP, pa Luka Turili pa Dark Tranquillity, rekoh da spojim sve lepo, ali debelo cu ipak da porazmislim za Blekija. I to je koncert za dva meseca, dotle mu mozda padne na pamet da izbaci nesto... Quote
fenster Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 (edited) Meni samo uliva (laznu) nadu to sto im je 29.11.2012. nepopunjen..... Mozda se ipak izdesava nesto??? Edited September 22, 2012 by fenster Quote
Sreta Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Tih dana u Pesti... Mnogo smo voleli... Tih dana... I uopste... ALi su malo voleli nas! Boda Tajson dozivotna! 1 Quote
Runner Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 (edited) Gledao sam ih do sada tri puta, sasvim dovoljno od mene, barem dok se fura setlista bez mnogo iznenadjenja. Taj fazon - da dodju opet kod nas vjerovatno bih po inerciji otisao da ih vidim, ali za sada nema sanse da se cimam negdje vani radi njih. Edit: Hocemo Mean-motherfucking-Man jbt! Edited September 23, 2012 by Runner Quote
Angelystor Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 (edited) Evo, drugi koncert sinoc, vec je izbacio Heretica Umesto istog, "On Your Knees" (first time since...a month ago). Edited September 23, 2012 by Angelystor Quote
Srlandand Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 @Angelystor- Gledao ih u SKC pre koju godinu, nego sta cu kad volim Ali picka jeste, to stoji, mada lepo sto Great Misconceptions Of Me sviraju, to mi je jedna od omiljenih pesama Quote
fenster Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 (edited) Evo, drugi koncert sinoc, vec je izbacio Heretica Umesto istog, "On Your Knees" (first time since...a month ago). A na sve to Heretic ide kao medley sa Torture never stops, a isti slucaj Sleeping (in the Fire) i Forever Free.... Kako covek drzi do svog vremena, to je nevidjeno..... Edited September 24, 2012 by fenster Quote
Angelystor Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Pa da, ni tri minuta Heretica nece da odsvira bemgausta, valjda treba da mu budemo zahvalni sto je i taj jedan koncert castio ljude. Nego, moje predvidjanje se vec ostvarilo: ...dotle mu mozda padne na pamet da izbaci nesto... http://www.setlist.fm/setlist/wasp/2012/o2-academy-newcastle-newcastle-upon-tyne-england-bddf1b6.html Quote
fenster Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Ma da je bar onu prvu temu/solazu zahvatio, pa da mi ne bude toliko zao, ali ni to..... Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Im'o sam sreće da sam ih gledao kad su svirali Sleeping in the Fire. Drugi put sam otišao čisto reda radi. Quote
Recommended Posts