fenster Posted October 27, 2019 Report Posted October 27, 2019 Cirkus se pojavio pre tacno 33 godine, 27.10.1986., kazu dobro obavesteni izvori. Quote
fenster Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Videh malopre, jos jedna u nizu prevara. Zivi bili, pa videli..... Quote
vudun Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Ukoliko SNS bude organizovao turneju, onda će to, bez ikakve sumnje, biti prevara. Urlaj Bleki. Vrišti dok ti veštaci ne poispadaju! Quote
vudun Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Uzjaši munju, demoliraj binu, rascvetaj Brnabićku na toj istoj bini! Quote
fenster Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 (edited) Na nevidjeno, set lista ce biti sacinjena od sledecih pesama, ne znam kojim redom: On your knees (sasecena) I wanna be somebody L.O.V.E. Machine Helion (kao parce medley-a) Sleeping in the Fire (verovatno uz Forever free) Wild Child Widowmaker Blind in Texas Inside the electric Circus (ona "sjajna" verzija od 1.5 min.) "neprikosnovena" I don't need no Doctor 9.5. N.A.S.T.Y Shoot from the Hip The Heretic (i to ono gubavo saseceno izdanje od 21.09.2012.) "legendarna, nikad dovoljno svirana" The real me Forever free (nalepljena na Sleeping in the Fire) I za one naivne, lakomislene: Na bis Mean Man - Chris Holmes kao gost (sala, jasno je valjda) Ono sto znam sa sigurnoscu, svirka nece trajati duze od 70ak minuta sa sve dugim zavrsnicama i pauzom pred bis ili vec sta. Toliko od mene, videcemo koliko sam bio u pravu. Edited November 6, 2019 by fenster Quote
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Nemojmo negativno, groblja su puna onih što smo im kritikovali set liste. Quote
Angelystor Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 ^^Haha, baš ovako nešto sam došao da napišem. Realno, najveći šok će biti ako sve pesme koje seče već 20 godina unazad odsvira u celosti. A onda ako to uradi, neće imati vremena za deepcuts uopšte Quote
fenster Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 (edited) Najvise mi se dopala najava, samo ovaj put i nikad vise, pesme is "classic w.a.s.p." perioda. Isto ce biti kao 30 years of thunder, tresla se gora, rodio se mis. Treba bas biti vrhunski debil i nasesti n-ti put na ista prazna obecanja. P.S. U Beogradu, 2006. najavljuje pesmu koju nisu svirali 20 godina, Widowmaker, i nikad do sad sviranu Arenu. Neko vreme potom, vidim liste, cujem snimke neke (pre 10.10.2006.) i vidim da su uredno na repertoaru, govedo zadriglo ni najavu pesme nece da promeni od nastupa do nastupa...... P.P.S. Vidim da nigde blizu nas nema nista najavljeno. Edited November 6, 2019 by fenster Quote
Grobodan Posted August 21, 2020 Report Posted August 21, 2020 Frankie Banali has died after a battle with pancreatic cancer. The drummer passed away last night (Thursday, August 20) at the age of 68. Quote
fenster Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Mislim i Stet Howland da je fasovao bio nesto, ali je OK sad. Quote
Koroviev Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Čovek nikad ne zna kako će dan završiti... Quote
Koroviev Posted December 13, 2020 Report Posted December 13, 2020 Bleki, pedere. https://www.blabbermouth.net/news/chris-holmes-isnt-proud-of-his-w-a-s-p-gold-records-i-didnt-get-the-achievement-of-what-i-wanted-out-of-that/ Quote
fenster Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Poznato je to, ovaj je jajara, rodjenu kevu bi ispalio za lovu. To, opet, ne umanjuje fakat da je ovaj bilmez i sumlata. Sto se tice uticaja na bend, muziku, ima ga svakako, ali ovaj je samo prolazna faza bio, i nuzno zlo tih ludih 80ih. Povratak njegov 90ih, videli smo kakav fijasko je proizveo. Imas gro ljudi koji zastupaju misljenje da W.A.S.P. onaj stari. krece nizbrdo jos odlaskom Randy Piper-a. Imas i jos tupavije glediste, da je Tony Richards bio bitan faktor...... Sta god ko voleo da misli, W.A.S.P. je bio i ostao Blackie i Prasinari bend, i bice zauvek samo to. 1 Quote
Grobodan Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Sto fijasko, KFD je bio odlican album za svoje vreme. Quote
fenster Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 11 hours ago, Grobodan said: Sto fijasko, KFD je bio odlican album za svoje vreme. Kad bismo se, evenutalno, gadjali tramvajima....... Quote
fenster Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Procitaj i ti onu repliku iznad. Promasena tema skroz. Jos mi reci da je Helldorado vrh, da se sit ismejem. Da ne pominjemo Sting zivi...... Quote
Angelystor Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 KFD i Helldorado bukvalno nemaju veze jedan sa drugim albumi, si slušao uopšte ti KFD? 1 Quote
fenster Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Preformulisi retoricko pitanje i dodaj najmanju mogucu kolicinu uctivosti, pa ti mozda i odgovorim. 3 Quote
Angelystor Posted December 16, 2020 Report Posted December 16, 2020 Dobri gospodine pogrešnog uverenja, kakve veze imaju KFD i Helldorado? Jedno je bend koji pokušava da se malo prilagodi vremenu i iz toga dobija jedan vrlo uspešan eksperiment. Drugo je tupav i neuspeo pokušaj "povratka korenima". 3 Quote
Koroviev Posted January 10, 2021 Report Posted January 10, 2021 (edited) Genije u dilemi, tragedija u najavi: https://www.blabbermouth.net/news/ex-w-a-s-p-guitarist-chris-holmes-doesnt-know-when-he-will-come-back-to-u-s-to-perform-again/ Edited January 10, 2021 by Koroviev Quote
Recommended Posts