Ravendark Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Fade To Black je odlicno odradjena,daleko zanimljivije od originala.Ne volim preterano Apoptygm-u Berzerk,ali imaju par izvrsnih numera. Quote
Thule Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Meni se ne sviđa niti najmanje kako su obradili Fade To Black. Unakazili su pjesmu. Quote
Cypher Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ne znam kako neki 'electronic-based' bend može da uništi bilo šta što je pre bilo metal. Quote
Sinstrel Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 (edited) Nja, nja, bla, bla Ja sam uvek za dobre obrade, sto da ne Uvod je malo dugacak u toj pesmi ali kada pocne strofa odlicno zvuci skoro ambijentalno. Edited July 15, 2004 by AzzA Quote
Ol' Scratch Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Nja, nja, bla, bla Ja sam uvek za dobre obrade, sto da ne Uvod je malo dugacak u toj pesmi ali kada pocne strofa odlicno zvuci skoro ambijentalno. Ali to NIJE to!!! Quote
Sinstrel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ali nije lose kao alternativa za goth night-ove... tamo sigurno ne bi pustili Metallicu ali bi pustili A.B. Quote
Ol' Scratch Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ali nije lose kao alternativa za goth night-ove... tamo sigurno ne bi pustili Metallicu ali bi pustili A.B. Pa ako su zapeli za alternativu na gothic nightovima Pustite neku gothic obradu RHCPa (recimo) siguran sam da i toga ima negde... Quote
Ol' Scratch Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Chisto da napomenem Blackest Album (The Industrial Tribute to Metallica) na kome se pojavljuje Apoptygma Berzerk sa pesmom Fade to black je Volume II (iliti drugi deo Crnijih albuma)... Quote
Ol' Scratch Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 (edited) Objasnili smo se na ppove... Inache track list za "The Blackest Album" (bez Volume odrenice al' po svoj prilici je to prvi) glasi: Apoptygma Berzerk - Nothing Else Matters Die Krupps - Battery (Re-filtered By Filter Section) Razed in Black - The Thing That Should Not Be (Back in Black mix) Spew - For Whom the Bell Tolls Hellsau - Master of Puppets Razed in Black - Damage Inc. Abbadon of Venom - Whiplash Godheads - Wherever I May Roam The Element - Nothing Else Matters (Elemental mix) Carbon - The Thing That Should Not Be Birmingham - Seek and destroy In Strict Confidence - Sad But True La Honda Militia - Battery (High Voltage Mix) Edited September 14, 2004 by Ol' Scratch Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 do jaja bend. mene su osvojili sa APBL2000 dvd-om. dugo sam slusao samo to izdanje, a kad' sam krenuo da skidam stvrari, cuo sam nesto sasvim drugacije. mnogo vise synthpop nego sto sam ocekivao. but still: Quote
CrniBombarder Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 `е л` слуш`о неко ово ново чудо(осим Shine On)? Ваља ли то шта? Quote
MudriPanj Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 poprilicno govnast bend na momente simpatican Quote
heroinchic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 to vazi samo za novi al-boom.. inace, Birmingham 6 je obradio Seek & Destroy Quote
MissionVao Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Da, koliko god imali fenomenalnih pesama na koje padam istog trenutka imaju i dosadnih... nije ni cudo kad imaju 12 albuma bar na mom kompu... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Svi bre pljuju novi album... Zlikovci jedni... Quote
Dani Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Promenili su fazon, ali meni je i dalje novi album OK... Quote
Zen Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 ..I ovo j ejedan od bendova koje sam zgotivila preko prijatelja... Pre neki dan sam bas pitala e-mule sta misli o tome i mislim da sam nasla celu diskografiju.... Samo malo da oslobodim mesta na hardu pa cu da skjinem... Mada cenila bih ako bi mi neko dao da to prerezem Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Meni se nacisto svidja novi album.... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Hell yeah!! We're in thiiiiiiiiiiiis toooooooogeeeeeeeetheeeeeeeeeeeeeeer Quote
SangreaL Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Promenili su fazon, ali meni je i dalje novi album OK... ma oni su izmenjali sve moguce fazone dovoljno je pustiti spotove "deep red', "suffer in silence" i "shine on" da idu zaredom, i stice se utisak da su u pitanju tri razlicita benda... u svakom slucaju, meni su sve njihove faze gotivne. i novi album je do jaja, bas onako za zurke na plazi Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 (edited) a pre nego shto krenem da skidam, moze malo detaljniji opis kako album zvuchi? edit: osim ako sam to propustio na nekoj od prethodnih stranica Edited May 16, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
lunja Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 cambodia je najjacha sa ovog albuma, iako je obrada Quote
Misantrophil Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 ja imam nazalost samo ep shine on mnogo mi se svidja Quote
Recommended Posts