Mitja Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Jebo vas Bog seljacki "velike srbende"!!!! cccc.....jeste jadni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Jebo vas Bog seljacki "velike srbende"!!!! cccc.....jeste jadni. ko te pitao za misljenje idiote!!! ako je ko seljacina ovde, to mozes biti samo ti, hriscanin sa hriscanskim tekstom u potpisu, a onda psujes boga!!! ovaj bend bolje da nikad ne dodje u srbiju, nece se dobro provesti a isto vazi i za poturice poput ovog bednika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Dobar je album,ali nishta posebno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galvatron Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Srbija do Tokija!!!!!!! A izdajice neka pocrkaju!!! Jesam li ja zbog takvih bajonet krvavio na braniku otadzbine 4 godine??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Шта вам је горе, тј. боље: нова Металлица или нови, Агонајз??? Mislim da je u pitanju mrtva trka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Bio sam na svirci u Doboju i za nashe prostore(poshto sam iz RS) je zaista jedan od istaknutih bandova! Album When memory dies je solidan i na nashim prostorima nema ni blizu takvom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 a sho se matallica tiche bolji je agonize! barem zadnji albumi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ko te pitao za misljenje idiote!!! ako je ko seljacina ovde, to mozes biti samo ti, hriscanin sa hriscanskim tekstom u potpisu, a onda psujes boga!!! ovaj bend bolje da nikad ne dodje u srbiju, nece se dobro provesti a isto vazi i za poturice poput ovog bednika! ovakvu izjavu moze da napise neko ko ima 5god (imam bratica od 4 a mislim da ni on tako nesta nebi napisao)!!!!!! nemam namjeru da se svadjam , niti bi pao toliko nisko kao ti pisuci ovako nesta! ja smijem reci da su u live nastupima extra dobri i smijem reci da su sigurno medju 10-15 bendova sa cijelog ex-YU podrucja sto se tice live nastupa (energija, uvjezbanost, ponasanje i prihvacanje od strane publike). sa pravom smijem da kazem da sem sto su dobri muzicari i odlicni su prijatelji. (imao sam i jos imam period gde to sve vise vidim i shvatam). mislim da sam sa njima proveo vise vremena od ikog od vas i da sam se uvjerio u ovo sto kazem. nadam se da ce svirati u Srbiji i da ce se ljudi uvjeriti u njihov kvalitet a ne pricati prazne price. Agonize rade na novim stvarima i nadamo se da ce biti gotovo tokom sledece godine i uradjeno sto je moguce profesionalnije sa zivim bubnjem i boljom produkciom. jos da spomenem projekt pevaca Agonize-a , AFTER OBLIVION koji je jako dobar .preporucujem da pratite taj rad svi koji volite brz, nepredvidiv, i orginalan melodic death metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 a sho se matallica tiche bolji je agonize! barem zadnji albumi! Agonize uskoro slavi 10 godina rada. sto i nije malo , sta vise odlicno. bez obzira na sve ovaj bend zasluzuje postovanje i divljenje. bend koji zna svirati i to sta vise odlicno. neznam zbog cega sve te bezvezne izjave ali sigurno je jedna stvar da je Agonize jedan od jacih i boljih bendova i zasluzuju puno vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deer hunter Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ZASLUZHUJE DA IH GLEDAMO U BEOGRADU! HAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) Sta ovi turci rade ovdje. Pa jesam li ja zato krvario na ratistu da se ovakvi sad reklamiraju na srpskom forumu!11 Pet tenkova je krepalo podamnom, jedva san zivu glavu izvukao spavao u blatnom rovu na -20 danima pod kisom granata i sad ovo da vidim ovdje!!! Izvini jarane,ali Srbija,bar po meni,nema death metal bend kao sto je Agonize(a sluso sam ih mnogo iz Srbije).Iz tvojih komentara vidim da se ne govori o muzici,nego o Turcima,cemu valjda ne bi trebalo biti mjesta ovdje na forumu.A vjeruj mi da je meni teze bilo Hiljadu puta vise u ratu.Ranjen mi je otac,buraz takodjer,djed je poginuo ni zbog cega.A zasto sve to? Agonize rules!!! Preporucujem najbolju death metal pjesmu na svijetu-Agonizing Soul!!! Edited May 17, 2006 by Patheren od Bosne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Srbija do Tokija!!!!!!! A izdajice neka pocrkaju!!! Jesam li ja zbog takvih bajonet krvavio na braniku otadzbine 4 godine??? Ne znam ja da si ti krvario bajonet.Dajte ljudi jebo ga vise ovo.Zabranjeno o politici.Idi na srpski obraz ili islambosna pa se tamo napsuj ili na utakmicu.Ma najlakse je preko interneta,tu se misevi pokazuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnior Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Je li neko cuo za ovaj band? Mozda momci iz Interfectora? Cini mi se da su Agonize iz Tuzle. Gleda sam ih na OBN televiziji i nevjerovatno sviraju, razbijaju! Sviraju po uzoru na Death (da ne recem da ih kopiraju). Anyone? Pozdrav Svima, sto nas vole i mrze, jer izgleda nema onih izmedu Ovi sto su protiv Agonize-a, stvarno ispadaju krajnje glupi, jer sva ova halabuka je krenula od ljubomornih ljudi, koji tesko prihvataju istinu. Ako Agonize mrzi Srbe, onda mrzi i sebe, jer pola tog benda upravo pripada toj nacionalnosti. Interesuje me samo na koji je nacin neko od vas koji pljujete po nama osjetio tu "Srbomrznju". Nadam se da cemo uskoro zasvirati u Srbiji i svima koji su pljuvali po nama bez razloga pokazati da nisu u pravu i opravdati rijeci ljudi koji su uz nas. Drugacije ne moze biti, jer samo jedna je istina . . . uvijek Pozdrav Adnan | AGONIZE www.agonizeband.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 U, sunce ti, ja nisam skoro gledao ovu temu, nisam znao da se rasprela ovako zestoka polemika na temu 'srbi vs. muslimani'. Ja mislio da su takve price ovde zabranjene??? Valjda je ovo forum za muziku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramp Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Podrska od mene za Agonized, nadam se da cemo se dogovoriti oko svirke u BG-u i Tuzli u okviru Dominate turneje Azazel-a i Kramp-a!!! Pozdrav, Igor!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecroDead Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 smarali se mi jednom da probi i odradili tribute za Agonize za pesmu "Dayudie".Momci su bash carevi,jedva cekam da ih negde vidim uzivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 evo konacno i jedne vece turneje za ovaj bend: AGONIZE – Melodic Death Metal – Bosnia & Herzegovina http://www.agonizeband.com OBSCURA – Brutal Death Metal – Germany http://www.obscura-metal.com 07.09. Athen, Greece @ An Club 08.09. Thessaloniki, Greece @ tba 09.09. Skopje, Macedonia @ Kastro 10.09. Belgrade Serbia @ SKC 11.09. Tuzla, Bosnia & Herzegovina @ Palma 12.09. Bihac, Bosnia & Herzegovina @ Time 13.09. Sarajavo, Bosnia & Herzegovina @ Bock 14.09. Dubrovnik, Croatia @ Orlando 15.09. Novi Sad, Serbia @ Dvoriste 16.09. Sombor, Serbia @ AUT 17.09. Osijek, Croatia @ Mini Teatar 18.09. Pozega, Croatia @ Rock Caffe 19.09. Pula, Croatia @ Mimozio 20.09. Pecs, Hungary @ Toxic Club 21.09. Bratislava, Slovakia @ Maly Dunaj 22.09. Leipzig, Germany @ Hellraiser Club 23.09. Ludwigburg, Germany @ Rockfabrik 24.09. Straßbourg, France @ tba 25.09. Lyon, France @ tba 26.09. Toulouse, France @ tba 27.09. Straubing, Germany @ Club Tiefenrausch 28.09. Landshut, Germany @ Poschinger Villa 29.09. Munich, Germany @ Titanic City Club vise info na oficijelnom sajtu: http://www.agonizeband.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 A evo i jednog veceg nastupa na Castle Festivalu, www.castlefestival.org 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 The Balkan Fever Tour 2008 Agonize is heading on a new tour through the Balkan lands with our old frinds Bloody Sign from France. We are really happy that we will have a chance to visit some contries and cities for the first time, share stage with some new great metal bands and meet some new metalheads. » 18 April Sofia Bulgaria 8th Ball Club » 19 April Varna Bulgaria Area 51 » 20 April Skopje Macedonia Castro » 21 April Sarajevo Bosnia & Herzegovina AG » 22 April Tuzla Bosnia & Herzegovina Palma » 23 April Belgrade Serbia SKC » 25 April Timisoara Romania Club Metal Box » 26 April Petrosani Romania Barock » 27 April Deva Romania Rock Blues Jazz Bar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostol Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Dobio sam njihov cd za prosli rodjus i odusevili su me... Lepa muzika, lepo ukomponovano, dobar vokal... Ma dobro je sve u svemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Prvi oficijelni spot Agonizea. http://www.agonizeband.net/agonize.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomnior Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 AGONIZE - Perfect Day VIDEO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Je l' može da se nabavi "The Fever" EP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorthernOrchid Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Zaista, pored Toxicdeath-a Agonize je najperspektivniji death metal bend iz BiH, i lično smatram da je Adnan ima jedan od najboljih glasova DM scene na području Balkana. Što se pjesama tiče, po mom mišljenju, "Blessed by the sin" je nešto savršeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FhtcsH9by24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts