Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam Ibanez JS1000 a sto se tice ostalog imam svasta ali trenutno najvise koristim Digitech-ovu pedalu Hot Rod...a sto se tice Digitech-ovih procesora...jednom recju najbolji su...kraj price...jedino su im blizu Line 6 Pod-ovi biggrin.gifa:

Posted

nisam kompetentan za pedale i procesore ali mogu da kažem da je moja gitara odlična kopija lead stara i da ime fantastičan zvuk.....(to kažem ja koji sam po pitanju zvuka perfekcionista) :wink:

e jebi ga, problem je što vrat baš i nije nešto, al' da je i vrat dobar, ja bih bolesno mnogo para pukao.....

Posted

ne razumem te lemmy u opste?! Imati dve gitare( squier i honhner kopije strata ) i jcm 800 pojacalo.... sto ne kupi neku normalnu gitaru bolje!?

Posted

U ono vreme su mi bile sasvim odgovarajuce.Zasto sam prodao Marshall,ne pitaj me.Neznam.Trebalo para,a ja budala.Nova gitara ce biti veoma uskoro,ali koja,to jos neznam.Ce da vidim sta se nudi.

Posted

DEATH TO LES PAUL & TELECASTER!!!!!!! Anyway,ja imam Samick-a (to mu dodje kao neki strat samo sto nije strat ali ipak jeste strat iako se ne moze reci da je strat...)HSS sistem( :x :x :x :x :x :x SMRT SINGLE COIL-u),5 pozicija,2 potenciometra,tremolo koji kurcu ne valja,ali iznenadjujuce dobra tambura;Slammer by Hamer XP,2 Humbacker-a (AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! HUMBACKER!!),3 pozicije,4 potenciometra.Inace,ja se ne razumem mnogo u elektroniku...i naravno:DigiTech RP100!!!!!!!! i neki matori phaser-mo'sh konja ubit' njime...

• Downvote 1
Posted

Sto se tice posedovanja instrumenata, posedujem Jackson KBX (bass naravno) i neko fender sidekick bass pojacalo koje umire. Moja bolja polovina poseduje Ibanez RG2550 Prestige i fender pojacalce (koje je znantno bolje od mojeg koje umire)

Od efekata su uskoro posedovati Behringer V-Amp za bass, a moja bolja polovina ce uskoro posedovati Boss GT-6 smile.gif

Posted

Jackson DK2FS made in japan sa aktivnom el., HSS, flojd + korg AX100g, bez pojacala, mucim neki stari stub u te svrhe :mrgreen:

Stara gitara je neka kopija strata od 300 dem (a ne vredi ni toliko)

Posted

Gitara Epiphone Gibson Stratocaster,pedala Boss DS-1 i Marshall combo 75W

A :? ...da nisi mislio Epiphone Gibson Les Paul

ne nego sam mislio STRATOCASTER jer je gitara kopija stratocastera (po obliku i elektronici) a ima glavu kao Kramer ili Ibanez

za BLACK JESUSA: udji u profil i promeni avatar ili popravi komp :mrgreen:

Posted

Jolana (made in Chezhoslovakia) i neki budjavi zoom procesor.

Meni je i oprema cak slovrnskog porekla.

Iskreno,brate!Hail to Jolana!!!!! Nema svirke bez krsha!!!!

Posted

Jolana (made in Chezhoslovakia) i neki budjavi zoom procesor.

Meni je i oprema cak slovrnskog porekla.

Iskreno,brate!Hail to Jolana!!!!! Nema svirke bez krsha!!!!

imao sam Jolanu... e to je GITARA!!! smile.gifsmile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...