Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A Tesan Podrugovic i starac Milja iz Kolasina?Njih ni da pomenete!Sto bi se mi stideli gusala?To je nase nasledje.Ako ce mi Steve Vai i njegova muzika biti umetnicki vrh,onda stvarno...

Edited by teodorica
Posted

Verovatno su za njih tad radili neke custom gusle :D Znaci sa fixnim bridzom, sa floyodom, string trough body, pa onda neck trough body, telo od bobinge ili mozda americke lipe........prica se da je predak Leo Fendera radio za Philipa a vrat mu je odradio predak chika Grovera Jacksona :D

Posted

Fender Telecaster kupljen pocetkom "80-tih preko Toma&Co - London!!!

Za po kuci, a tek pre par godina kompletirao pojacalo, Ferder 15R. Teski amater!

Posted

Moja kolekcija je:

1.Jolana Precision bass koji je fantastican.Magnet je rucni rad,tako da ima neverovatan zvuk!!!

2.Aria STB-DX-PB takodje Precision.Veoma lep bass,koji ima fenomenalan zvuk.I ima aktivnu elektroniku.

3.Yamaha RBX 375 koji posedujem od avgusta.Lep petozicani bass sa aktivnom elektronikom.

Guest prljava_sudopera
Posted

Ja posedujem Squier Stratocaster, procesor Digitech RP150 i pojacalo Marshall MG15CDR... Nista posebno...

Posted
Potpisujem!!!
Dobar je fiksni za menjanje štimova npr ali mislim da i floyd može da se sredi da bude ok plus postoje pomoćne spravice koje mogu da ga zaglave u fiksnu poziciju kad je potrebno.

Posted
Moja kolekcija je:

1.Jolana Precision bass koji je fantastican.Magnet je rucni rad,tako da ima neverovatan zvuk!!!

2.Aria STB-DX-PB takodje Precision.Veoma lep bass,koji ima fenomenalan zvuk.I ima aktivnu elektroniku.

3.Yamaha RBX 375 koji posedujem od avgusta.Lep petozicani bass sa aktivnom elektronikom.

Oпа, купио си петака? Свака част. :pivopije:

Posted (edited)

ja imam aster koju sam sa sve pojacalom i kofercetom platila vrlo dz... i ima prastece 2 (drugi prag mi prasti) sto bi bio super effekat... kad bi svirala u nekom pank bendu ;D i zovem ga Paul i bas mi je sexy crvena

Edited by didi
Posted
i ima prastece 2 (drugi prag mi prasti) sto bi bio super effekat... kad bi svirala u nekom pank bendu ;D i zovem ga Paul i bas mi je sexy crvena

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Znao sam da ova moja dva izlizana praga imaju neku funkciju, a sad znam i koju

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...