Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa mozda ga zaboli ruka, ali u tom polozaju trzalica okida zice pod najboljim uglom

I naravno da je Dersu namerno se slikao sa rukom u tom polozaju jer na slici svira Marty Friedman signature model

Posted

Pa mozda ga zaboli ruka, ali u tom polozaju trzalica okida zice pod najboljim uglom

Bolje jedno toplo pivo nego 4 ladna bolje stara baba nego picka mlada. :) :) :)

Posted

Neki put kad se zezam uz Marty-ja drzim tako ruku. Inace, on zna da trza i normalno nego se folira. Zajebavams se, primetili ste da Marty duze vreme koristi samo bridge pickup. E pa kad hoce da solira i da to zvuci malo mekse i toplije a nema neck pickup on prebaci ruku (trzu) u neck poziciju. Kad ti je ruka u neck poziciji, 'lebdi' iznad zica tu negde oko neck magneta, ne mere se nasloniti ni na sta. Onda je on smislio taj stav gde zglob desne sake ukocis u mestu prosto. On onda svira pomalo iz lakta, zestoko rotira taj zglob ili pomera samo palac i kaziprst kad hoce brzo da skace izmedju zica. Pokazo nam tam pre jedno sedum osum leta bas na NAMM show-u, pa smo procaskali na tu temu. I'am negde i fotke. Zaboli ruka posle pola sata samo tako, mora coveku da udje u krv ta tehnika, i nekako naucis i da opustis ruku.

• 4 weeks later...
Posted

Prvo sam imao Squier by Fender. :)

Pa zatim Apollo, bila je pas OK gitara, za te pare savrsena. :da:

Zatim sam kupio Ibanez RG 530 RoadstarII Japanac iz 1986

Pa zatim i Peavey Explorer

Sada planiram da uzmem Ibanez RG370DX Japanca, da mu tutnem Dimarzia i miran sam. :opusteno:

Uglavnom imam po 2 gitare, jedna u E a druga u D# da se ne smaram sa stimovanjem na svirkama. :D

Posted

Imam Lead Star gitaru ali ne znam nesto preterano o njoj,cak i na netu nisam nasao neku specifikaciju o njoj tako da ako neko zna nesto o toj gitari ili jos bolje ako je imao nek napise nesto.Ko je proizvodi,kolika je cena itd..

Posted

Ja sam je kupio novu pre nekih 10 godina u tadasnjoj robnoj kuci.Gitara solidno radi i ima dosta mekan vrat.Znam da je na Lead Star-u svirao gitarista iz Atheist Rap-a i da je to sasvim zadovoljavajuce zvucalo i to je sve sto znam o njoj

Posted

Imao sam i ja Lead star HSS kombinacija.Jako lepo je radila u kombinaciji sa drugarovim JCM800,glava i kabinet,malo slabije na mom baby Marshall-u.Kvalitetno uradjena git. mislim da je nemacka izrada,ali je slabo drzala stim.Doduse ja sam eksperimentisao dosta,dotezao i otpustao vrat.Akcija je ponekad bila i 10mm.Zao mi sto sam je prodao,teska k'o tuch

Posted

Imao sam i ja Lead star HSS kombinacija.Jako lepo je radila u kombinaciji sa drugarovim JCM800,glava i kabinet,malo slabije na mom baby Marshall-u.Kvalitetno uradjena git. mislim da je nemacka izrada,ali je slabo drzala stim.Doduse ja sam eksperimentisao dosta,dotezao i otpustao vrat.Akcija je ponekad bila i 10mm.Zao mi sto sam je prodao,teska k'o tuch

Moja je HSH kombinacija i takodje je slabo drzala stim pa sam joj promenio civije sto je poboljsalo stim,a u pravu si teska je ko tuch mada s`obzirom da spada u kategoriju niskobudjetnih gitara sasvim je OK i garantujem da je bolja od svih ovih kopija koje se sada prodaju po nekim radnjama a kostaju 200-300 evra!Za koliko si prodao gitaru?

Posted

Za 125e pre 4 god. i menjao uz doplatu za usranog kramera koga mi je doslo da isecem motornom testerom.Tu sam se bas dobro zeznuo s obzirom da je Lead star bila u super stanju.To mi je bila prva gitara i sviruckao sam je 10-god.Nemoj je prodavati ako nisi prinudjen.Ove novije gitare u toj klasi su zesca sranja

Posted

I ja sad planiram da uzmem nesto drugo ali Lead Star ostaje kod mene a kad joj dodje vreme okacicu je na zid,jer ipak kod mene je desetak godina i nekako sam vezan za nju a pare za koje moze da se proda,ako uopste moze,su smesne!

• 1 month later...
Posted

Ti su jaci od amerskih. Bez zezanja. Ovi ameri sto 'znaju znanje' jure samo djapanesa Fendere iz 80-tih. Jebote, Japanci ih radili ne u fabrici nego u laboratorijskim uslovima, svaku djitru ponaosob cinculirali. Fanatici, to ti je. A Ameriji ti je proizvodi Mehos za minimum wage, pa ti vidi. A u Japanu sve bejahu rokit sajntists. Posto nisu smeli da prave rakete zbog NATO-a, pravili djitre. Dobro, karikiram. Malo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...